- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Geç döllenme olabilir mi acabaAmin hepimizin
Sabah yaptm
Eger varsa biseyler gec dollnmedir. Iliski gunlerimi hep kaydettim . Yumurtlama haftamda pek ii degerlndrmedik sanki esim isinden gec ve yorgun geldgi icinTe
Geç döllenme olabilir mi acabatarihleri biliyor musun
İyiyim kuzum şükür sen nasılsınkızlar nasılsınııız
şükür tatlım ne olsuuun gelmedi mi senin kırmızılar bat gününmüş sanırıımİyiyim kuzum şükür sen nasılsın
Evet canım bugün bat gelen giden yok henüz eşim gelirken erken gebelik testi almış negatif çıktı olsaydi çıkardı sanki gec yumurtlama olduysa belki ondan gecikecek C snrmşükür tatlım ne olsuuun gelmedi mi senin kırmızılar bat gününmüş sanırıım
olabilir tatlım bekle bakalııım 2-3 gün ne olacakEvet canım bugün bat gelen giden yok henüz eşim gelirken erken gebelik testi almış negatif çıktı olsaydi çıkardı sanki gec yumurtlama olduysa belki ondan gecikecek C snrm
Aynen canım beklerim bi kac gün dahaolabilir tatlım bekle bakalııım 2-3 gün ne olacak
hadi hayırlısı inşallah canımAynen canım beklerim bi kac gün daha
Umutlar bitmiyorduu kuzu hayırlısı bakalım.Evet canım bugün bat gelen giden yok henüz eşim gelirken erken gebelik testi almış negatif çıktı olsaydi çıkardı sanki gec yumurtlama olduysa belki ondan gecikecek C snrm
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerle gelirsin canımCanım yaşım daha küçük değil 30 yaşındayım ama öyle hemen olsun şimdi olsun kafasında değilim zaten daha çok olmadı başlayalı.. Bunca kişi gebe kaldı ben neden kalamadım diye inan hiç düşünmedim, ayrılmamın sebebi o değil yani.. Sadece önceden de dediğim gibi doğal olarak gebelikle ilgili paylaşım daha çok oluyor, bu kimsenin hatası ya da suçu değil zaten olamaz da.. Ben biraz daha deneme aşamasında olanlarla bilgi paylaşımı yapmak istediğimden başka bir konunun bana daha uygun olacağını düşündüm, hepsi bu..
oyke cnm amin hayırlısıhadi hayırlısı inşallah canım
Vala gec yumurtlama olduysa pek umut yoktur bence acikcasi ben bu günü adet günü hesaplayarak ilişki olmuştuUmutlar bitmiyorduu kuzu hayırlısı bakalım.
Ben bilemedim canım yinede yazmadan geçmeyim dedimkızlar bişi sorcam size biraz uzun alacak ama ?
ben şimdi 6 gün gecikti hastalandım. bu ayın 6sında regli oldum 9unda bitti
12sinde ilişki oldu yumurtlama doğurganlık dönemi falan değildi.
sonra ayın19unda ilişki oldu ve ardından 2 gün kahverengi akıntım oldu.
( yumurtlamın çatladığını bu arada 17-18-19unda anladım çünkü çok kasık ağrılarım, akıntım ve yan ağrılarım oldu.)
sonracığıma21inde de ilişki oldu ve akşam kahverengi akıntım oldu ve bitti.
2 gün önce test yaptım silik çıktı ?
bat'a son 13 gün sizce nedir bu ?
hahah ay canım yaBen bilemedim canım yinede yazmadan geçmeyin dedim
Canım ayda iki defa yumurtlayan arkadaşlar var burda. Eğer test yada akıntı takibi yapmadıysan sende geç yumurtlamış veya ikinci kez yumurtlamışsındırEger varsa biseyler gec dollnmedir. Iliski gunlerimi hep kaydettim . Yumurtlama haftamda pek ii degerlndrmedik sanki esim isinden gec ve yorgun geldgi icin(o konudan ayri sinirliym zatn) ama yine de suphelrim var denk gelmistr diye.
Kısmet belki geç gösterir kendiniAynen canım beklerim bi kac gün daha
bende 2 kez yumurtluyotum canım ama tutmuyor işte hep yılmadan deniyoruzCanım ayda iki defa yumurtlayan arkadaşlar var burda. Eğer test yada akıntı takibi yapmadıysan sende geç yumurtlamış veya ikinci kez yumurtlamışsındır
Bu ovu testlerini sonradan ogrendjm. Ben de akinti ve sanci takibi yaptm.reglin 14 le 18 i aralrinda yumurtladm diye biliorm. Bu ay olmazsa bi daha ki sefere ovu testiyle takip edicm. Hayrlisi artkCanım ayda iki defa yumurtlayan arkadaşlar var burda. Eğer test yada akıntı takibi yapmadıysan sende geç yumurtlamış veya ikinci kez yumurtlamışsındır
Birazda kısmet canım ya vakit gelmeyince olmuyor. Kürleri denedin mi?bende 2 kez yumurtluyotum canım ama tutmuyor işte hep yılmadan deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?