- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
İnşallahhh olur canım ama olmazsa bu ay mercek altına alalım bu yumyumlarıBu ovu testlerini sonradan ogrendjm. Ben de akinti ve sanci takibi yaptm.reglin 14 le 18 i aralrinda yumurtladm diye biliorm. Bu ay olmazsa bi daha ki sefere ovu testiyle takip edicm. Hayrlisi artk
Aynen yaa ne yumurtymis boleİnşallahhh olur canım ama olmazsa bu ay mercek altına alalım bu yumyumları
Cnm testini atsana bi bakalım keşke kan versen bide lekelerde geliyormusya eğer varsa ilaç verir dr lekeler icinbende 2 kez yumurtluyotum canım ama tutmuyor işte hep yılmadan deniyoruz
Yok canım zaten karıştırdığını anladım, önemli değil :)Alla alla Ben seni 23 yaşında diye hatırlıyorum yanlış hatırlamışım cnm özür dilerim
Amin canım inşallah :)İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerle gelirsin canım
Benim eşim de yorgun olduğu için sabah 5te uyandırdımEger varsa biseyler gec dollnmedir. Iliski gunlerimi hep kaydettim . Yumurtlama haftamda pek ii degerlndrmedik sanki esim isinden gec ve yorgun geldgi icin(o konudan ayri sinirliym zatn) ama yine de suphelrim var denk gelmistr diye.
Ayy hayatta uyanmaz geldginde koltuga oturur nefeslnmek icin ole de uyuya kalirBenim eşim de yorgun olduğu için sabah 5te uyandırdım
Yok canım folik asit kullanıyorum sadeceBirazda kısmet canım ya vakit gelmeyince olmuyor. Kürleri denedin mi?
Buyur canım testiim 20sinde yapmıştımCnm testini atsana bi bakalım keşke kan versen bide lekelerde geliyormusya eğer varsa ilaç verir dr lekeler icin
Evet cnm haklısın ama mesela bu lekeleri önleyen hap iğne vs var keşke bi baktirip ona gore yıl alsaydin☺Buyur canım testiim 20sinde yapmıştım
Beklemek istiyorum canıım ya kimyasal geçirdim kanda da testte de çıkmıştı 2 gün sonra değerlerim düşmüştü o yüzden yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
Sağol kuzum benim inşallahAllah kavuştursun inşallah
Canım ilk defa yaşıyorum nette de baktım o lekeler yoğun olsaydı gidecektim ama yoğun değildi o yüzden :)Evet cnm haklısın ama mesela bu lekeleri önleyen hap iğne vs var keşke bi baktirip ona gore yıl alsaydin☺
Ayy insallah kuzum benim.İYi cok şükür kuzum yok bi sıkıntı evt duyduk minik kalbim sesini allah tez zamanda sanada nasip etsin
Bu arada ben senin eşin doktora göründü sanıyordum daha yeni görüncek yazmışsın belki onda ufak bi problem var takviyeyle çözülcek ne biliyon :) inşallah önemli birşey cıkmaz
Evet herkes öyle diyor ama hamilelikte duygusallık yaptı sanırım bana fazlasıyla yalnız hissetmeye başladım kendimiKuzum üzülme bak yarısı geçti sayılır asıl en güzel zamanları birlikte geçireceksiniz bak riskli döneminide atlatmak üzeresin. Lütfen üzülme hatta eşinin gelişi yaklaştı diye sevinmelisin .
Bu arada ben kaçırmıştım nasıl haberini verdin eşine:)) babalar gununu bekleyebildinmi?İYi cok şükür kuzum yok bi sıkıntı evt duyduk minik kalbim sesini allah tez zamanda sanada nasip etsin
Bu arada ben senin eşin doktora göründü sanıyordum daha yeni görüncek yazmışsın belki onda ufak bi problem var takviyeyle çözülcek ne biliyon :) inşallah önemli birşey cıkmaz
Ya ben bide kayınvalidemdeyim hep konu eşim sürekli hepten üstüme geliyor duvarlar ondan sanırımAllah kavuştursun canım neden bu kadar üzgünsün bende bedelliye gönderdim eşimi bak sayılı günler çabuk geçer sıkma sen canını kıyamam
Kızlar bu pıhtılaşmaya hangi doktor bakıyo dahiliye ye söylemiştim kadın doğum yazmalı o testi demişti
4 kimyasal varya benimde nolur nolmaz bendemi baktırsam allah korusun ileri dönemlerde de kayıp oluyorya
Şimdi hastaneye gidiyorum doktorun istediği testleri yaptırcam dahiliye ye girip ordanmı yazdırsam testleri kadındoğuma girip ordanmı yaptrsam U Ufukta_bebek @zeynep zp
Yaa öylemi , sayılı gün çabucak geçer. İnşallah kavuşcaksınız. Annenler yada kaynananlarla yakın mısınız? İkili test yaptırdınmı? Yaptırmayı düşünüyormusun?Ya sorma eşim bedellide askerde üzgünüm yatıyorum kaç gündür okuyorum hep ama yazamadım size
Kayınvalidemdeyim kuzum zaten evimde kalmama izin vermediler , yaptırmadım düşünmüyorum da açıkçası cinsiyetini öğrenirim diyorum 2 hafta sonraYaa öylemi , sayılı gün çabucak geçer. İnşallah kavuşcaksınız. Annenler yada kaynananlarla yakın mısınız? İkili test yaptırdınmı? Yaptırmayı düşünüyormusun?
Anladim cnm ins bebisde vardirrrrCanım ilk defa yaşıyorum nette de baktım o lekeler yoğun olsaydı gidecektim ama yoğun değildi o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?