Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm testini atsana bi bakalım keşke kan versen bide lekelerde geliyormusya eğer varsa ilaç verir dr lekeler icin
Buyur canım testiim 20sinde yapmıştım
Beklemek istiyorum canıım ya kimyasal geçirdim kanda da testte de çıkmıştı 2 gün sonra değerlerim düşmüştü o yüzden yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum

Eklentiler

• 20190620_004919.webp
    97,3 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Evet cnm haklısın ama mesela bu lekeleri önleyen hap iğne vs var keşke bi baktirip ona gore yıl alsaydin☺

Ayy insallah kuzum benim.
Görünecekti kuzum devlet hastanesinde tee 1 ay sonraya attılar sperm testini. Döndük geldik :) bu ay diyordu hsgde bisey çıkmazsa ben gidicem artık ozele die

Kuzum üzülme bak yarısı geçti sayılır asıl en güzel zamanları birlikte geçireceksiniz bak riskli döneminide atlatmak üzeresin. Lütfen üzülme hatta eşinin gelişi yaklaştı diye sevinmelisin .
Evet herkes öyle diyor ama hamilelikte duygusallık yaptı sanırım bana fazlasıyla yalnız hissetmeye başladım kendimi yinede sağol kuzum daha iyiyim şimdi

Bu arada ben kaçırmıştım nasıl haberini verdin eşine:)) babalar gununu bekleyebildinmi?

Allah kavuştursun canım neden bu kadar üzgünsün bende bedelliye gönderdim eşimi bak sayılı günler çabuk geçer sıkma sen canını kıyamam
Ya ben bide kayınvalidemdeyim hep konu eşim sürekli hepten üstüme geliyor duvarlar ondan sanırım son 5 günümüz inşallah

Testin adı trombofili paneli. Kadın doğum doktoru yönlendiriyor ve büyük hastanelerin tıbbi genetik bölümünde yapılıyor.
Ayrıca karyotip analizi diye bi test de yapıldı bize genetik denen test. O da tıbbi genetik bölümünde yapılıyor. Bu ikisi testin birden yapılması lazım eşin de kan verecek genetik testi için. Tek başına pıhtılaşma testi yeterli değil kimyasal gebeliklerin sebebini çözmede.

Yine kimyasal gebelik sebebi araştırması için kadın doğum bölümü tarafından yapılan birkaç tahlil daha var.
Protein c
Protein s
Antitrombin 3 (AT3)
LAC testi (lupus antikoagülanı)
ACA (antikardiyolipin testi)

Bunların tamamının yapılması lazım 4 kimyasaldan sonra. Bize 1 kimyasal sonrası hepsi yapılmıştı. İhmal etme, ısrarcı ol. Üç tüp kan verip sonuçları en fazla 1 ayda öğrenirsin. Sonuca göre gerekliyse kan sulandırıcı iğne kullanırsın veya gerek olmaz.

Ya sorma eşim bedellide askerde üzgünüm yatıyorum kaç gündür okuyorum hep ama yazamadım size
Yaa öylemi , sayılı gün çabucak geçer. İnşallah kavuşcaksınız. Annenler yada kaynananlarla yakın mısınız? İkili test yaptırdınmı? Yaptırmayı düşünüyormusun?

Yaa öylemi , sayılı gün çabucak geçer. İnşallah kavuşcaksınız. Annenler yada kaynananlarla yakın mısınız? İkili test yaptırdınmı? Yaptırmayı düşünüyormusun?
Kayınvalidemdeyim kuzum zaten evimde kalmama izin vermediler , yaptırmadım düşünmüyorum da açıkçası cinsiyetini öğrenirim diyorum 2 hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…