- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 63
- 28
Zorunluluk yok degilmi kuzumKayınvalidemdeyim kuzum zaten evimde kalmama izin vermediler , yaptırmadım düşünmüyorum da açıkçası cinsiyetini öğrenirim diyorum 2 hafta sonra ☺
Gonulmeyvesi cnm nerelerdesin ne yaptım merak ettim bugün seni
Gonulmeyvesi cnm nerelerdesin ne yaptım merak ettim bugün seni
Cnm normal testlerde bende aynı markayı kullanmıştım bu biraz silik gösteriyor benimki hatta daha silikti ve kızlar hep var dedi seninki daha belirgineşimede gösterdim hala o testin resimlerine bakıp bunu nasıl anladılar deyip gülüyoruz
Kızlar benim korkumda bu geçen sene test yaptırmıştım aile hekimi şekerin sınırda demişti ozmn dahiliyeye gidip tekrar test yaptırmıştım dahiliyeci o korkutmuş seni demiş 2 değer varmış koruyucu olan değerin iyi demişti. Ama şimdi gebelik öncesi verdiğimde de sanırım yine sınır da çıktı doktorum sana şeker yüklemesi kesin yapmamız lazım dedi çok çabuk acıkıyorum ve mesela oruç zamanlarımda da acıktığımda hep canım tatlı çekiyordu eşime aldırıyordum ama yemekten sora tatlıyı gözüm görmüyodu bileBen bekarken çok tatlı yemezdim eşim çok seviyor tatlıyı eve ala ala öyle hemeye başladım oyüzdenmi hasta oldum acaba iyileşirmi bu durum bebeğe zararı olurmu şimdi korkuyorum ( sizin yazdıklarınızıda okuyunca
Canım neden olmasın gayet değerlendirmişsin bende yumurtlamadan sora denedim kendimi şartlamamıştım. Ve tuttu
Kuzuum niye ağlıycan Allahın nasibiyle inşaAllah güzel olacak yoksada yine senin için hayırlısı olan odur Allahtan ümit kesilmez. Umudunuzu kaybetmeyin diyor Rabbim.
Diğer meseleye gelince kız eşini boş ber sen kendin için erken gebelik testide alabilirsin eşini ne bekliyon paradan dolayımı? Erkek ler hemen herşey olsun düzgün olsun diye beklerler bizim gibi ince ayrıntıcı değillerki onlar hep sonuç odaklılar bi kaç kez negatif olunca yine aynısıdır kafasındalar bizim gibi duygusal yaklaşmıyolarkiben hamilelik öncesindeki zamanlarda korunduğum halde günüm geçince hep acaba hamilemiyimdir diye gidip testler alırdım hep nagatif olurdu artık eşimde sıradanlaşmıştı yani önemsemiyordu o sebeple hamile kaldığımda testleri ondan habersiz denedim biraz zaman geçince hatta o sormaya başlamıştı test yaptınmı diye iyice kesinleşince söyledim gerçi hatırlarsın 1 gün öncesinde hatta hamile kaldığımı anlayıncada tartışmıştık biraz endişe şaşkınlık tüm herşeyi mutluluğumu berbat etmişti ama aramızda birdaha hiç öyle bir konuşma geçmedi şimdi hep mutlu seviniyor
Senin eşinde şimdilik öyle ama hele bi kesinleşsin gör bak çok hevesli olacak mutlu olacak. Ama sen sonuç ne olursa olsn dirayetli olmalısın herşey Rabbimizin nasibi o herşeyi bizim için en güzel zamanda nasip ediyor gerçekten ben bunu çok kez yaşayıp şahit oldum
Yaa adet olmamana çok sevindimCanımm çok sağol
Bugün hep dışardaydık gelince de direk uyumuşum yemekti falan anca girebildim nerdeyse
Kan testi yaptırmadım çünkü karın ağrım vardı
Ama olmadım henüz
Test alma ortamımız da olmadı hiç
Yarın da kapalı ecaaneler
Artık pazartesiye kaldık
Eğer varsa çıkar
Yada adet olırum yarın
Ama inşallah olmam
Bugün göğüs ağrım oldu sızladı inceden ince
Yok hayır doktorlar anneye bırakıyor ben düşünmüyorum inşallah sağlıklıdır meleğimZorunluluk yok degilmi kuzum
Attım testi baktın mı bilmemAnladim cnm ins bebisde vardirrrr
Ama şu andada hafif bi ağrı var sankiiYaa adet olmamana çok sevindim
Göğüs sizlamasi superdiii
Canım sakin ol uzan güzeli düşün hamilelikte duygusallık normal
Buyur canım testiim 20sinde yapmıştım
Beklemek istiyorum canıım ya kimyasal geçirdim kanda da testte de çıkmıştı 2 gün sonra değerlerim düşmüştü o yüzden yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
İnşallah canııımCanım gölgeyi rahat görüyorum inşallah bebiş vardır
Ama anlamadığım şu 12sinde ilişki oldu 1 hafta sonra test yaptım sonuç bu. 2 gün lekelenme.Canım gölgeyi rahat görüyorum inşallah bebiş vardır
Canım telefondan sildiydimde geriye gidip buldum hatta konuşmalarıda ss aldım çok güzel yaa hala okuyup gülüyorumCanım yaa gerçekten mii umut doldu içimee
O dediğin testin resmi varsa atar mısın
E qı benmki de bole t cizgisi pembe kalmistiCanım telefondan sildiydimde geriye gidip buldum hatta konuşmalarıda ss aldım çok güzel yaa hala okuyup gülüyorum
Eki Görüntüle 2281338 Eki Görüntüle 2281339
Çok çok hafif var gibi canım ama umutlanda istememCanım telefondan sildiydimde geriye gidip buldum hatta konuşmalarıda ss aldım çok güzel yaa hala okuyup gülüyorum
Eki Görüntüle 2281338 Eki Görüntüle 2281339
Herkese günaydınKızlar bu pıhtılaşmaya hangi doktor bakıyo dahiliye ye söylemiştim kadın doğum yazmalı o testi demişti
4 kimyasal varya benimde nolur nolmaz bendemi baktırsam allah korusun ileri dönemlerde de kayıp oluyorya
Şimdi hastaneye gidiyorum doktorun istediği testleri yaptırcam dahiliye ye girip ordanmı yazdırsam testleri kadındoğuma girip ordanmı yaptrsam @Ufukta_bebek @zeynep zp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?