Canım telefondan sildiydimde geriye gidip buldum hatta konuşmalarıda ss aldım çok güzel yaa hala okuyup gülüyorum
Eki Görüntüle 2281338 Eki Görüntüle 2281339
Ama anlamadığım şu 12sinde ilişki oldu 1 hafta sonra test yaptım sonuç bu. 2 gün lekelenme.
Ama hiç heveslenmiyorum artık böyle umrumda değil yanlış anlamayın sadece çok heveslenmekten takmıyorum artık kendimi üzdükçe de olmuyor biliyorumherşey nasip kısmet
Günaydın canım ben 2 doktorada sordum 4 kimyasal yaşadım herhangi bir şeye bakmaya gerek varmı diye yok dedilerHerkese günaydınCanım ben de araştırma hastanelerine gidememiştim ama hamile olduğumu öğrendikten sonra sadece trombofili panelini özel bir lab. da yaptırmıştım, iki gende mutasyon çıkmıştı, 20’li haftalara kadar aspirin, ondan sonra da iğne verdi doktor kan sulandırıcı önlem olarak. Doktorların görüşü de değişebiliyor bu konularda, bu genlerdeki bozukluğu önemli görmeyen, ilaca gerek duymayanlar da var.
valla bizde gelinlik giymeyi bebeğe yorarlarGünaydın kızlar
Dün gece rüyamda beyaz bir gelinlik giymiştim. Yağmur yağıyordu bayrammış büyükleri ziyaret ediyordum
Yorumu ne olaki acaba merak ettim
Canım cok tesekkür edeeim ellerin dert görmesin detaylı yazmışsınTestin adı trombofili paneli. Kadın doğum doktoru yönlendiriyor ve büyük hastanelerin tıbbi genetik bölümünde yapılıyor.
Ayrıca karyotip analizi diye bi test de yapıldı bize genetik denen test. O da tıbbi genetik bölümünde yapılıyor. Bu ikisi testin birden yapılması lazım eşin de kan verecek genetik testi için. Tek başına pıhtılaşma testi yeterli değil kimyasal gebeliklerin sebebini çözmede.
Yine kimyasal gebelik sebebi araştırması için kadın doğum bölümü tarafından yapılan birkaç tahlil daha var.
Protein c
Protein s
Antitrombin 3 (AT3)
LAC testi (lupus antikoagülanı)
ACA (antikardiyolipin testi)
Bunların tamamının yapılması lazım 4 kimyasaldan sonra. Bize 1 kimyasal sonrası hepsi yapılmıştı. İhmal etme, ısrarcı ol. Üç tüp kan verip sonuçları en fazla 1 ayda öğrenirsin. Sonuca göre gerekliyse kan sulandırıcı iğne kullanırsın veya gerek olmaz.
Tabi mantıklı doktorlarının dediği de, çünkü kimyasal herkeste olabiliyor galiba aslında, pıhtılaşma olduğunu göstermez herhalde o yüzden. Ben sadece trombofili panelini yaptırmıştım Gelişim Lab. diye bir yerde, 500 civarındaydı galiba, en iyisi devlette yaptırmak ama işten gidip gelmem zordu o yüzden gidememiştim.Günaydın canım ben 2 doktorada sordum 4 kimyasal yaşadım herhangi bir şeye bakmaya gerek varmı diye yok dedilerKaça yaptırdın özelde peki
Günaydınlar canlarımm herşeyin çok güzel olacagı bir gün olsun :))))))
Ayy insallah kuzum benim.
Görünecekti kuzum devlet hastanesinde tee 1 ay sonraya attılar sperm testini. Döndük geldik :) bu ay diyordu hsgde bisey çıkmazsa ben gidicem artık ozele die
Kuzum niye devletş bekliceksiniz sperm testi cok aşırı pahalı birşey değil ki beklemeyin mesela ben hsg cektirmedim sen hsg yapana kdr keşke eşine bakılsaydıBu arada ben kaçırmıştım nasıl haberini verdin eşine:)) babalar gununu bekleyebildinmi?
Bayaaaa pahalıymış ama benimde devlete gtmeye zamanım yok aynenTabi mantıklı doktorlarının dediği de, çünkü kimyasal herkeste olabiliyor galiba aslında, pıhtılaşma olduğunu göstermez herhalde o yüzden. Ben sadece trombofili panelini yaptırmıştım Gelişim Lab. diye bir yerde, 500 civarındaydı galiba, en iyisi devlette yaptırmak ama işten gidip gelmem zordu o yüzden gidememiştim.
Canım adet ağrılarım evet olduuu karın ağrım olmadı ama şişlik oldu geğirme hissiyatı falan devamlı adetin gelmemiş hala inşallah bebiş vardırG gamzeli_bebis
Canm sana sorularım var
Gebelikte mide ağrısı yaşıyo musun yanma gibi
Bide adet ağrın olmuş muydu
Canım adet ağrılarım evet olduuu karın ağrım olmadı ama şişlik oldu geğirme hissiyatı falan devamlı adetin gelmemiş hala inşallah bebiş vardır
Hani cok üstünde durmuyodun dün öyle yazmıştınİnşallah canım evet benimde çok şişliğim var karnım çok sert
Tıpkı adet öncesi gib yanii
Bugün çıldırıyorum dün olurum diye bekliyodum
Eczane de yok kanda veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?