Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canım herşey nasip
Sabırla bekleyip öğrenelim

Günaydın canım ben 2 doktorada sordum 4 kimyasal yaşadım herhangi bir şeye bakmaya gerek varmı diye yok dediler Kaça yaptırdın özelde peki

Günaydın kızlar
Dün gece rüyamda beyaz bir gelinlik giymiştim. Yağmur yağıyordu bayrammış büyükleri ziyaret ediyordum
Yorumu ne olaki acaba merak ettim
valla bizde gelinlik giymeyi bebeğe yorarlar yağmuru bilmiyorum ama bereket falan olablr güzel rüya bence hayırlara gitsin

Canım cok tesekkür edeeim ellerin dert görmesin detaylı yazmışsın
Ekran görüntüsü aldım yapptırmaya çalışcam yazdıklarını
Bana ve diğer kimyasal yaşayanlara bilgi olmuş oldu .
Ben 2 doktora sordum 4 kere yaşadıgımı belirttim gayet normal buldular bi test vs istemediler ama ben içimin rahat etmesi için yaptırcam en azından pıhtılaşmayı

Günaydın canım ben 2 doktorada sordum 4 kimyasal yaşadım herhangi bir şeye bakmaya gerek varmı diye yok dediler Kaça yaptırdın özelde peki
Tabi mantıklı doktorlarının dediği de, çünkü kimyasal herkeste olabiliyor galiba aslında, pıhtılaşma olduğunu göstermez herhalde o yüzden. Ben sadece trombofili panelini yaptırmıştım Gelişim Lab. diye bir yerde, 500 civarındaydı galiba, en iyisi devlette yaptırmak ama işten gidip gelmem zordu o yüzden gidememiştim.

Ayy insallah kuzum benim.
Görünecekti kuzum devlet hastanesinde tee 1 ay sonraya attılar sperm testini. Döndük geldik :) bu ay diyordu hsgde bisey çıkmazsa ben gidicem artık ozele die
Bu arada ben kaçırmıştım nasıl haberini verdin eşine:)) babalar gununu bekleyebildinmi?
Kuzum niye devletş bekliceksiniz sperm testi cok aşırı pahalı birşey değil ki beklemeyin mesela ben hsg cektirmedim sen hsg yapana kdr keşke eşine bakılsaydı
Babalar gününü beklemem mümkün değildi çatlıcaktım
Regl 3 gün geçince bebek zıbını alıp fenerbahçeli öyle sürpriz yaptım videosuda var :) cok şaşırdı

Bayaaaa pahalıymış ama benimde devlete gtmeye zamanım yok aynen
Neyse haftaya doktora özellikle tekrar sorcam bunu

G gamzeli_bebis
Canm sana sorularım var

Gebelikte mide ağrısı yaşıyo musun yanma gibi
Bide adet ağrın olmuş muydu
Canım adet ağrılarım evet olduuu karın ağrım olmadı ama şişlik oldu geğirme hissiyatı falan devamlı adetin gelmemiş hala inşallah bebiş vardır

Canım adet ağrılarım evet olduuu karın ağrım olmadı ama şişlik oldu geğirme hissiyatı falan devamlı adetin gelmemiş hala inşallah bebiş vardır

İnşallah canım evet benimde çok şişliğim var karnım çok sert
Tıpkı adet öncesi gib yanii
Bugün çıldırıyorum dün olurum diye bekliyodum
Eczane de yok kanda veremiyorum

İnşallah canım evet benimde çok şişliğim var karnım çok sert
Tıpkı adet öncesi gib yanii
Bugün çıldırıyorum dün olurum diye bekliyodum
Eczane de yok kanda veremiyorum
Hani cok üstünde durmuyodun dün öyle yazmıştın
Çatlak
Nöbetçi eczane bak netten yakında vardır belki yada kan verceksin
Ben olsam kan verirdim kimyasalmı geç döllenmemi ne ise bilmiş olurdun ana tabi kan verip adet olursan cok kötü oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…