- 13 Mart 2019
- 16.312
- 64.066
- 598
Hani cok üstünde durmuyodun dün öyle yazmıştın
Çatlak
Nöbetçi eczane bak netten yakında vardır belki yada kan verceksin
Ben olsam kan verirdim kimyasalmı geç döllenmemi ne ise bilmiş olurdun ana tabi kan verip adet olursan cok kötü oluyor insan
Bence sen hamilesinKız ben adetim gelir diye çok şey yapmadım
Dünden beri hafif hafif ağrıö var ama gelen giden yok
Bende kan vermek istiyorum ama dediğin gibi bide üstüne olursam daha kötü olurum
Yakındada yok gibi eczane artık yarını beklicem mecbuurr
Canım kesinlikle erken gebelik testi al normal almaCanım yaaa benimde ilk yaptğım da direk çizgi oluştu
Artık meraktn uyuyamıyırum
Bugün nöbetçi eczane bulursam bi gebelik testi daha alıcam
Ayy inşaAllah kuzumBence sen hamilesin
2 temmuzda da benim haberimi alıcaz
Sağol kuzum ben zaten hamişim 24 gün öncesinin konuşmaları bunlar çok şükür kalp atışınıda gördükÇok çok hafif var gibi canım ama umutlanda istememinşallah istediğin gibidir herşeyin hayırlısı hakkımızdq ❤
Canım ben çok damlatmıştım ilkindeE qı benmki de bole t cizgisi pembe kalmistisenin ki sonra pozitf cikti dimii
Ben 3 damla damltmistmCanım ben çok damlatmıştım ilkinde5-6 damla daha iyi çıksın diye oyüzden ilkin yarıya kadar kırmızı oldu kurudukca alttaki çizgi hafif belirdi
Cnm 6 gün baya erken ben sat a 2-3 gün varken denemiştimBen 3 damla damltmistmhafif bi pembelik vardi . Tabi o zmn 6 gun vardi galiba. Cizgi yok gibi ama pembelk vardi sadece t nin altinda
Canım ben çok damlatmıştım ilkinde5-6 damla daha iyi çıksın diye oyüzden ilkin yarıya kadar kırmızı oldu kurudukca alttaki çizgi hafif belirdi
Azcik sabirszim da benCnm 6 gün baya erken ben sat a 2-3 gün varken denemiştim
Gerçi kan versende salı bidaha verceksin artış görmek için sonu yokki yada oturup pzt salıyı beklicezGonulmeyvesi
Bnm de yaklasti bat gununu ve bugunu saymazsak SOON 1 GUUUUN
Tey tey tey
Bence sen hamilesin
2 temmuzda da benim haberimi alıcaz
Dun yaptm da negatftiHadi bakalım inşallahhh
Testyaptın mııı
Cok sarsmazsa bisey olmaz herldeKızlar ilk haftalarda birliktelik sakıncalı mıı ?
Beni aydınlatın bu konuda
Eğer bebek varsa diye tedirginim ama laf anlatamıyırum
Gonulmeyvesi Bende bir dr dinlemistim ilişkinin şiddeti önemli ilk aylarda cok abartmadan demiş adam artık başka türlü anlatamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?