Ayyy nasil dayandi qııBenim ilkinde dr 9 ay yasaklamisti dusuk riskim vardi dogumdan sonra da 40 gun kanamam oldu nerdeyse 10 ayi gecmisti yani öyle
Aslında çok sıkıntılı hamilelik olunca onu düşünmeye fırsat olmuyor yani aklına gelmiyor insanin cocuk sağlıklı doğsun diye bekliyorsunAyyy nasil dayandi qıı
Ağzın bal yesin canımvalla bizde gelinlik giymeyi bebeğe yorarlaryağmuru bilmiyorum ama bereket falan olablr güzel rüya bence hayırlara gitsin
Hii dogru haklsnAslında çok sıkıntılı hamilelik olunca onu düşünmeye fırsat olmuyor yani aklına gelmiyor insanin cocuk sağlıklı doğsun diye bekliyorsun
Ikiz olmasin mi kizSelam kızlar
Bugün regl günüm ve beta 470 olmuş. 2 gün önce 172 idi. 2 katından fazla artışın sebebi ne acaba çok merak ediyorum. 3 kat ve 3 kat a yakın artıyo bende. Tahminleri alayım:)
Bnm de son 1 gun bugunu ve bat gununu saymazskSon 9 gun sifir beklenti 0 ümit
Eşim de aynısını söyleyip duruyo ama bakalımIkiz olmasin mi kiz
Olur mu olur valla. Hayrlisi olsnEşim de aynısını söyleyip duruyo ama bakalım☺
Amin canm sağlıklı olsun da ikiz tekiz hiç farketmez bana vallaOlur mu olur valla. Hayrlisi olsn
Çok az kalmisssBnm de son 1 gun bugunu ve bat gununu saymazskkafam disko disko
Ah yakın olsaydık 2testimden birini verseydim sana Canim ya merakta bıraktın biziiİnşallah canım evet benimde çok şişliğim var karnım çok sert
Tıpkı adet öncesi gib yanii
Bugün çıldırıyorum dün olurum diye bekliyodum
Eczane de yok kanda veremiyorum
Kızlar ilk haftalarda birliktelik sakıncalı mıı ?
Beni aydınlatın bu konuda
Eğer bebek varsa diye tedirginim ama laf anlatamıyırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?