- 13 Mart 2019
- 16.312
- 64.066
- 598
Gonulmeyvesi Bende bir dr dinlemistim ilişkinin şiddeti önemli ilk aylarda cok abartmadan demiş adam artık başka türlü anlatamamış
Ah yakın olsaydık 2testimden birini verseydim sana Canim ya merakta bıraktın bizii
bizim birliktelik aktif halde devam ediyor herhangi bir şey yaşamadım
Gonulmeyvesi cnm gününde geçti ben senin yerinde olsam acilde kan verirdim kesin salida artışa bakardım
EveetÇok az kalmisss
Bizimkisi de gecen gun dayanamdiBen korkuyırum yaa sanki birliktelik olunca adet olucam gibi geliyor
Benimde kasığımda doluluk hissi var sirtimda zaten problem olduğu için hiç girmeyeyim onaCanım yaa çok sağoll
Bende deliriyorum resmen
Kasık ağrım var
Valla tam bilemiorm ama ben hastanede kan verdgimde e nabizima nerdyse bi hafta sonra gitmislerdiKızlar fikirli olan varmı Sağlık ocağında verdiğimiz kan tahlili ertesi gün çıkıyor ya e-nabiza da ertesi gün mü yansır
Daha ne olsunEveet
Cok hafif bi bel agrim var. az bisy gogslerim agrio ve akintim var baska bisey yok
Yaptm kizz ama negatfDaha ne olsunsen neden yapmiyosun test bakimmm
Daha erken du bakalimmmYaptm kizz ama negatf
Cnm ksr bakma ben gözden kacirdim sankiAttım testi baktın mı bilmem
Evet. Baklm gelcek mi bizim kirmizi efndilerDaha erken du bakalimmm
Cnm sanki testinde var gibiEvet. Baklm gelcek mi bizim kirmizi efndiler
Canım kesin sonuc almadan ilişkiye girme şimdilik insallah gebelik vardırBen korkuyırum yaa sanki birliktelik olunca adet olucam gibi geliyor
Acaba hangisine baktinCnm sanki testinde var gibi
Inş karistirmiyorumdur
E nabıza biraz geç düsüyor canım. Ama her şehirin kendi sitesi var barkot numarası ıle bakabilirsin. Tanıdık varsa saglik ocağında aksam uzeri de sonucu alabilirsinKızlar fikirli olan varmı Sağlık ocağında verdiğimiz kan tahlili ertesi gün çıkıyor ya e-nabiza da ertesi gün mü yansır
Acaba hangisine baktin
biraz çocukla uğraşıp biraz buraya girince kafam karisiyooo çok afedersin bi test gordum de geçen sayfalarda du bakayım kiminmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?