- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Ayy kusura bakma canım ya ..Sağol kuzum ben zaten hamişim 24 gün öncesinin konuşmaları bunlar çok şükür kalp atışınıda gördükRabbim isteyen herkese nasip etsin
buyur canım kafam allak bullak oluyor baktıkçaCnm ksr bakma ben gözden kacirdim sanki
İyiym canım kızımda iyi elhamdüllillah ♥
Bir i haziran diğeri Ağustos iki doğum yaptım en rahatı Şubat doğumu daha rahattu ydiİyiym canım kızımda iyi elhamdüllillah ♥
Sıcaklarla boğuşuyoruz.
Birde hazırlıklara başladım hiç vaktim yok .
Birde yazın gebe olanlar benı iyi anlarlar eriyorum.
Evden çıkmak şstemiyorum ama illa çıkmam gerekiyo ..
Seen nasıslınn.
Sen aspirin kullanmıyor musun canım? Ben kullanıyorsun sanıyordum. Bende var pıhtılaşma az da olsa, hatta bu peşpeşe kimyasal olmuştu ya ağustos eylülde ben o zaman aspirin içmemiitim yarım yamalak içiyordum. Dr ondan demişti şimdi kalp atışından sonra tekrar bakarız demişti bakalım ileri çıkmaz ama 7.aya kadar coraspirin içicem oğlumda da içtim 7 ay. Ya belki sende yoktur bişey ama dr yinede keşke önlem amaçlı verseydi bi zararı yok sağlıklı arkaşlarım bile coraspirin içmişti gebeliklerinde dr ları önermiştiKızlar bu pıhtılaşmaya hangi doktor bakıyo dahiliye ye söylemiştim kadın doğum yazmalı o testi demişti
4 kimyasal varya benimde nolur nolmaz bendemi baktırsam allah korusun ileri dönemlerde de kayıp oluyorya
Şimdi hastaneye gidiyorum doktorun istediği testleri yaptırcam dahiliye ye girip ordanmı yazdırsam testleri kadındoğuma girip ordanmı yaptrsam U Ufukta_bebek @zeynep zp
Evet canım çok şükür kızım olucakBir i haziran diğeri Ağustos iki doğum yaptım en rahatı Şubat doğumu daha rahattu ydi
Allah yardımcın olsun :))
Kızın olacak demek
Ya tam ortada pembelik var sankibuyur canım kafam allak bullak oluyor baktıkça
Umut herzaman var cnmmmVar da benim umudum yok
Yok kuzum kullanmıyorum doktor kimyasal için hiç bişe yapmamıza gerek yok dedi doğal dedi.Sen aspirin kullanmıyor musun canım? Ben kullanıyorsun sanıyordum. Bende var pıhtılaşma az da olsa, hatta bu peşpeşe kimyasal olmuştu ya ağustos eylülde ben o zaman aspirin içmemiitim yarım yamalak içiyordum. Dr ondan demişti şimdi kalp atışından sonra tekrar bakarız demişti bakalım ileri çıkmaz ama 7.aya kadar coraspirin içicem oğlumda da içtim 7 ay. Ya belki sende yoktur bişey ama dr yinede keşke önlem amaçlı verseydi bi zararı yok sağlıklı arkaşlarım bile coraspirin içmişti gebeliklerinde dr ları önermişti
Belkide hiçbirşey yoktur tabi kuzum çok şükür kalp atışı da duydun ama ihmal edilmesin diye dr una mutlaka söyle tabi, 1 kez olsa önemsemez dr lar ama sanki 2 3 ten sonrasında önlem amaçlı kullanılabilir diye okumuştum. Bakalım dr un ne diyecek belki de gerek duymazYok kuzum kullanmıyorum doktor kimyasal için hiç bişe yapmamıza gerek yok dedi doğal dedi.
Ama haftaya randevum var muhakkak söylicem yeniden belirtcem bakalım ne dicek
Bak burda arkadaşlar incir kürü, bal çörek otu falan deniyorlar kuzum ben pek bilmiyorum deneme fırsatım olmadı ama memnun kalan çok kişi duydum.Yok canım folik asit kullanıyorum sadece
İnşallahhh canım kv zor ama inan bende annemdeyim insanın yastık arkadaşı olmayınca anne evi de rahat olmuyor. Çok şükür haftasonu geliyorlar bitirdiler gitti öyle düşünYa ben bide kayınvalidemdeyim hep konu eşim sürekli hepten üstüme geliyor duvarlar ondan sanırımson 5 günümüz inşallah
Teşekkür ederim canım ben hep test için sağlık ocağına gitmek istemiyorum kendim bakmak istiyorumE nabıza biraz geç düsüyor canım. Ama her şehirin kendi sitesi var barkot numarası ıle bakabilirsin. Tanıdık varsa saglik ocağında aksam uzeri de sonucu alabilirsin
Ay evet cuma inşallah burda gözümün çiçeği hemen tatile gidicez zaten karnım da büyümedenBak burda arkadaşlar incir kürü, bal çörek otu falan deniyorlar kuzum ben pek bilmiyorum deneme fırsatım olmadı ama memnun kalan çok kişi duydum.
İnşallahhh canım kv zor ama inan bende annemdeyim insanın yastık arkadaşı olmayınca anne evi de rahat olmuyor. Çok şükür haftasonu geliyorlar bitirdiler gitti öyle düşün
Ne güzel kuzum ya sen o tatili düşün salla kv falanAy evet cuma inşallah burda gözümün çiçeği hemen tatile gidicez zaten karnım da büyümeden
Benimde kasığımda doluluk hissi var sirtimda zaten problem olduğu için hiç girmeyeyim onacanım ateşini ölçüyormusun. Kaç çıkıyor
Kızlar fikirli olan varmı Sağlık ocağında verdiğimiz kan tahlili ertesi gün çıkıyor ya e-nabiza da ertesi gün mü yansır
Cnm merabaHiç bulantım olmasa şüphelenip dr a gideceğim zaten her an diken üsyündeyim de işte şu 11 12.haftalara bir gelsekoğlumdaki halimle bu halim arasında dağlar var. Oğlumda 6.haftada başlamıştı kafam yastıktan kalkmaz, depresyon, sinir, stres, kusmaktan boğazımda yaralar olmuştu onun ayrı tedavisi.. en az 4 5 kutu bulantı hapları, 2 3 kez serum tedavisi .. şimdide toplam 2 3 kez öğürdüm, sabahları hbişey yok öğleden sonra başlıyor hafif hafif ve kendim yemek yaparsam o gün daha çok bulanıyor, hafif yemekler yapmaya çalılıyprum. Sık sık az az kuru şeyler yiyorum yani hiç yok değil ara ara yokluyor ama oğlumdaki gibi değil ya bulantı insanın içine korku giriyor geçen sene 10 haftalık kayıpta 1 2 gün hiç belirtim kalmamıltı sıfır bulantı vardı anlamıştım. Şu an öyle bişey yok da işte .. aşırı baş dönmem var, tansiyon düşüklüğü yorgunluk var. Belki de her gebelik farklı işte bunda az bulantılarla geçecek belki
Canım kesin sonuc almadan ilişkiye girme şimdilik insallah gebelik vardırİlk dönemler cok hassas olduğu için dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?