Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya ben stres olacak konular arıyorum işte kendime çok sağol canım yorumun için dr a en son gidince sormuştum o da her gebelik farklı dedi. Zaten var bulantı ama çok az yani bazen sigara kahve vs bu tarz kokulardan aşırı bulanıp geçiyo kusmasam daha iyi de işte bu hafta bi gidelim de dr a bi daha göreyim iyi olduğunu rahatalrım belki biraz

Gor tabiki cnm minnosunu için rahatlasin

Peki hamile miydin
İyi cesaret etmişsin
Kız bugün eczane olsaydı kesin yapardım test
Bide çok defa yaşadım bunu
Evet cnm ilk hamileligimdi
Ama nasip olmadi o ayrı
Deli cesareti iste
Şimdiki zaman olsa otobüse atlar giderdim sen bana bakma akıllı uslu otur yarin ola hayrola

Kuzum ben hastanede yatarken iki defa başım dönüyor dedşm dediğin gibi tansiyon düşük çıktı bana ayran ve su iç dediler. Sende susuz kalmış olmayasın

Kuzum ben hastanede yatarken iki defa başım dönüyor dedşm dediğin gibi tansiyon düşük çıktı bana ayran ve su iç dediler. Sende susuz kalmış olmayasın
Benim hep böyle canım sürekli ayran su içiyorum. Oğlumda da öyleydi yerlerdeydi tansiyon. Dr lar tuzu keset normalde bana sana serbest tuzlu ayran iç bayılma diyor dr. Yemek yiyip ayran içip gittim en son kontrole 9/5 çıktı yani hep öyle ona alışığım oğlumda da nerdeyse doğuma kadar öyleydi. Doğuma kadar 1 gram ödem de olmamıştı oğlumda

Allala peki neden düşmüş bu kadar genetik mi diyorlar sonuçta bebeğe zararı yok ama değil mi oğlun maşallah doğmuş büyümüş
Ödem olmasın zaten kuzum ya bende kilo olmadı ama şişim ödem olmuş heryerim hemde bu haftalarda

Maria26 bende hep düşük tansiyonla yerlerde surunurdum çok zor gerçekten özellikle sıcak havalarda benim 7 4 bile olduğu oluyodu

Ay çok güldüm akşam akşam size de anlatayım benim oğlan 4 buçuk yaşını geçiyor 5 olacak inşallah şimdi benim tarafta ailede niye oğlana bir kardeş yapmıyorlar diye konusuluyormus bayramda kvdemde söyledi aynı şeyleri benim adam aşırı hırs yaptı biz Manisadayiz buranın da mesir macunu meşhurmuş adam elinde mesir macunuyla geziyor

Siz de patlatin bi tane daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…