Kız sen vermedinmi kanAa ertesi gün mü çıkıyor yani ben yarın versem salı mı alıcam sonucuu
Kız sen vermedinmi kanoldurdun bizi
Evet ya ben stres olacak konular arıyorum işte kendimeCnm meraba
Bende ilk kizimda kusmaktan kac kilo vermistim belkide 10 hatirlamiyorum ama ikinci gebeligimde 1 kez cikardim yedim ictim ne agri ne sizi
Ama ilk gebeligim agrilarla sizilarla lekelerle moral bozukluguyla geçmişti
Yani evet her gebelik birbirinden farklı oluyo strese girme lutfen
Hadi cnm hayirlisi olsun ozaman insVeremedim canım eşim çalışıyır bugün
Banada yakın değil
Testte alamadım
Yarın kan verip test alıp eve gelicem inşallah olmazsam eğer
Gor tabiki cnm minnosunu için rahatlasinEvet ya ben stres olacak konular arıyorum işte kendimeçok sağol canım yorumun için dr a en son gidince sormuştum o da her gebelik farklı dedi. Zaten var bulantı ama çok az yani bazen sigara kahve vs bu tarz kokulardan aşırı bulanıp geçiyo kusmasam daha iyi de işte bu hafta bi gidelim de dr a bi daha göreyim iyi olduğunu rahatalrım belki biraz
İnşallah canım
[/QUOTE
Sana bi macerami anlatayim
Evliligimin 1.5 yılıydı 1 hafta günüm geçmişti esime soylemeden test alayim dedim esimde evde yoktu hazirlandim tam cikacaktim ki baktim anahtar yok cikmasam meraktan catlicam
Küçük bir şehirde ilçede yasiyoduk
Dış kapıya terlik koydum koştura koştura test alıp gelmistimne deliymisim
Galiba şimdi olsa yine bir yolunu bulur alirdim
Evet cnm ilk hamileligimdiPeki hamile miydin
İyi cesaret etmişsin
Kız bugün eczane olsaydı kesin yapardım test
Bide çok defa yaşadım bunu
Kuzum ben hastanede yatarken iki defa başım dönüyor dedşm dediğin gibi tansiyon düşük çıktı bana ayran ve su iç dediler. Sende susuz kalmış olmayasınHiç bulantım olmasa şüphelenip dr a gideceğim zaten her an diken üsyündeyim de işte şu 11 12.haftalara bir gelsekoğlumdaki halimle bu halim arasında dağlar var. Oğlumda 6.haftada başlamıştı kafam yastıktan kalkmaz, depresyon, sinir, stres, kusmaktan boğazımda yaralar olmuştu onun ayrı tedavisi.. en az 4 5 kutu bulantı hapları, 2 3 kez serum tedavisi .. şimdide toplam 2 3 kez öğürdüm, sabahları hbişey yok öğleden sonra başlıyor hafif hafif ve kendim yemek yaparsam o gün daha çok bulanıyor, hafif yemekler yapmaya çalılıyprum. Sık sık az az kuru şeyler yiyorum yani hiç yok değil ara ara yokluyor ama oğlumdaki gibi değil ya bulantı insanın içine korku giriyor geçen sene 10 haftalık kayıpta 1 2 gün hiç belirtim kalmamıltı sıfır bulantı vardı anlamıştım. Şu an öyle bişey yok da işte .. aşırı baş dönmem var, tansiyon düşüklüğü yorgunluk var. Belki de her gebelik farklı işte bunda az bulantılarla geçecek belki
Benim hep böyle canım sürekli ayran su içiyorum. Oğlumda da öyleydi yerlerdeydi tansiyon. Dr lar tuzu keset normalde bana sana serbest tuzlu ayran iç bayılma diyor dr. Yemek yiyip ayran içip gittim en son kontrole 9/5 çıktıKuzum ben hastanede yatarken iki defa başım dönüyor dedşm dediğin gibi tansiyon düşük çıktı bana ayran ve su iç dediler. Sende susuz kalmış olmayasın
Allala peki neden düşmüş bu kadar genetik mi diyorlarBenim hep böyle canım sürekli ayran su içiyorum. Oğlumda da öyleydi yerlerdeydi tansiyon. Dr lar tuzu keset normalde bana sana serbest tuzlu ayran iç bayılma diyor dr. Yemek yiyip ayran içip gittim en son kontrole 9/5 çıktıyani hep öyle ona alışığım oğlumda da nerdeyse doğuma kadar öyleydi. Doğuma kadar 1 gram ödem de olmamıştı oğlumda
Siz de patlatin bi tane dahaAy çok güldüm akşam akşam size de anlatayım benim oğlan 4 buçuk yaşını geçiyor 5 olacak inşallah şimdi benim tarafta ailede niye oğlana bir kardeş yapmıyorlar diye konusuluyormus bayramda kvdemde söyledi aynı şeyleri benim adam aşırı hırs yaptı biz Manisadayiz buranın da mesir macunu meşhurmuş adam elinde mesir macunuyla geziyor
Evet cnm ilk hamileligimdi
Ama nasip olmadi o ayrı
Deli cesareti iste
Şimdiki zaman olsa otobüse atlar giderdim sen bana bakma akıllı uslu otur yarin ola hayrola
Haklısın valla canım insan hele bu sıcaklarda cıkamıyor. Doktorun numarası varsa arayabilrsin söylüyorlar sonucuTeşekkür ederim canım ben hep test için sağlık ocağına gitmek istemiyorum kendim bakmak istiyorum ☺
Yok yok insallah olmaz kötü düşünme. Ama bundan sonra daha dikkatli olursun olur biterİnşallah varsa bişey olmamıştıe bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?