Benimde bacaklar kollar cok şişti yaaaAllala peki neden düşmüş bu kadar genetik mi diyorlarsonuçta bebeğe zararı yok ama değil mi oğlun maşallah doğmuş büyümüş
Ödem olmasın zaten kuzum ya bende kilo olmadı ama şişim ödem olmuş heryerim hemde bu haftalarda
Yok yok insallah olmaz kötü düşünme. Ama bundan sonra daha dikkatli olursun olur biter
Genetik belki canım ablamda falan da hep düşükAllala peki neden düşmüş bu kadar genetik mi diyorlarsonuçta bebeğe zararı yok ama değil mi oğlun maşallah doğmuş büyümüş
Ödem olmasın zaten kuzum ya bende kilo olmadı ama şişim ödem olmuş heryerim hemde bu haftalarda
Aynı canım valla tek sıkıntım şu yaz çabucak geçsinMaria26 bende hep düşük tansiyonla yerlerde surunurdum çok zor gerçekten özellikle sıcak havalarda benim 7 4 bile olduğu oluyodu
Oyy kuzum Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda balon olacaz vallaBenimde bacaklar kollar cok şişti yaaaDavul gibi olmuşum bacım yaaa
Ay inşallah kuzum ödem olmasın valla ayakkabılar da olmuyorGenetik belki canım ablamda falan da hep düşükdr a ne zaman sorsam oğlumdayken daha iyi daha iyi derdi. Sadrve gebelikte oluyor benim. Normlde sorun yok da. Bebekte hiç sıkıntı olmuyor da bende oluyor işte dikkat etmem gerekiyor canım.işte dr da ne güzel en sevdiğimiz gebeler tansiyon düşük olması diyordu. Hiç sıfır ödemle girmiştim ben doğuma inşallah yine öyle olur
Ay inan ki yapmiorm artk simdiden sıkldm. Saglik ocagindakileri de hic sevmedimKız ne gülüyon sen yeniden ne zaman test yapıcan
Ay ben bu gecede uyuyamam
Bilgi bilgidir elçin.. yeri geldi doktorların cevaplıyamadığını teclübeli olanlarınızdan öğrendim..Bu son yazılanlara ne kadar üzüldüğümü tahmın bile edemezsiniz .
Allah izin verirse sizlerde gebe kalınca bu yollardan geçiceksiniz .
Ben hamile değişken konusulunca çok hoşuma giderdi çünkü bana bir tecrübe oluyordu .
Neyse bişey demiyorum .
Hamile olanlar konusmayın madem .
Merak ettiğiniz bişey olursa özelden yazabilirsiniz.
Ay inan ki yapmiorm artk simdiden sıkldm. Saglik ocagindakileri de hic sevmedimole suratszlar ki insan denmez onlra
Öyle de canım ama benim de erken başladı ödemlerOyy kuzum Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda balon olacaz vallasen yine benden bayağı ilerdesşn benşm neyime acaba bu kadar erken ödem yapmak
Cnm senin kac günün var ben tam anlayamadim ara lekelenmelerin oldu sanirimKızlar demiştim kahve akımtım oldu diye.
Şimdi lavaboda çok açık pembe bi renk akıntım oldu beniim peçeteye silince geldi
Bizim burda asm ertesi gune sonuç veriyoAyy burdakiler nasıl acaba yarın ilk kez gidicem
Araya haftasonu girdi ben cevaplayayimKızzGonulmeyvesi okurken sayfayı unuttum kaöta kaldığını 38272892 sayfa vardı test varmı başka cumadan sonraa
Gecen gittim kan vercm kolay gelsn ablcm nasilsinz diorm ses yok iki uc defa tekrrladm.. surat bi karis zaten. Ne istemistinz dedi . Ben de nie cewp vermedinz dedim. Duymdim rahtszm dedi. Saf saf suratima bakti. Soledim ne dedgimi. Yine surat agzindan zorla cikti iki kelime. Millete yaranamion bacimAyy burdakiler nasıl acaba yarın ilk kez gidicem
Allah kolaylik versin cnmÖyle de canım ama benim de erken başladı ödemlerAcaba biz sıcak ve nemli bölgelerde yasadığımız için mi bu kadar çabuk basladı
Hiç bilmiyorum kuzum ama sıcak ve nem etkiliyor yazıyor çok yerdeÖyle de canım ama benim de erken başladı ödemlerAcaba biz sıcak ve nemli bölgelerde yasadığımız için mi bu kadar çabuk basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?