Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bacaklar kollar cok şişti yaaa Davul gibi olmuşum bacım yaaa

Genetik belki canım ablamda falan da hep düşük dr a ne zaman sorsam oğlumdayken daha iyi daha iyi derdi. Sadrve gebelikte oluyor benim. Normlde sorun yok da. Bebekte hiç sıkıntı olmuyor da bende oluyor işte dikkat etmem gerekiyor canım.işte dr da ne güzel en sevdiğimiz gebeler tansiyon düşük olması diyordu. Hiç sıfır ödemle girmiştim ben doğuma inşallah yine öyle olur

Ay inşallah kuzum ödem olmasın valla ayakkabılar da olmuyor
Benim normalde de düşüktür ama gebelikte normaldi 12-8 Di hep sadece başım dönerken 10-6 çıkıyor ki bence bu normal doktor ve hemşireye göre düşük.

Bilgi bilgidir elçin.. yeri geldi doktorların cevaplıyamadığını teclübeli olanlarınızdan öğrendim..
onuda geçtim bu sitede onlarca konu var hamileliği , hamile kalmayı geçtim arkadaşlık kurdum ben burada..
kendi adıma söylüyorum.. benim için hiçbir mahsuru yok hamiş şeker kutularım

Kızlar demiştim kahve akımtım oldu diye.
Şimdi lavaboda çok açık pembe bi renk akıntım oldu beniim peçeteye silince geldi

Oyy kuzum Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda balon olacaz valla sen yine benden bayağı ilerdesşn benşm neyime acaba bu kadar erken ödem yapmak
Öyle de canım ama benim de erken başladı ödemler Acaba biz sıcak ve nemli bölgelerde yasadığımız için mi bu kadar çabuk basladı

Ayy burdakiler nasıl acaba yarın ilk kez gidicem
Gecen gittim kan vercm kolay gelsn ablcm nasilsinz diorm ses yok iki uc defa tekrrladm.. surat bi karis zaten. Ne istemistinz dedi . Ben de nie cewp vermedinz dedim. Duymdim rahtszm dedi. Saf saf suratima bakti. Soledim ne dedgimi. Yine surat agzindan zorla cikti iki kelime. Millete yaranamion bacim

Öyle de canım ama benim de erken başladı ödemler Acaba biz sıcak ve nemli bölgelerde yasadığımız için mi bu kadar çabuk basladı
Hiç bilmiyorum kuzum ama sıcak ve nem etkiliyor yazıyor çok yerde Daha tamda yaz gelmedi şimdiden böyleyse temmuz ağustos nolur erimeyip şişeceğiz bu yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…