- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
12 günüm var canım bata.Cnm senin kac günün var ben tam anlayamadim ara lekelenmelerin oldu sanirim
Cnm sen bi tekrarlasana kan testini12 günüm var canım bata.
Geçen ay 6 gün geç oldum kan vermiştim 1.1 çıkmıştı acaba diyorum üstüne görmemi oldu.
Bi de şöyle birşey var ayın 12sindede denemiştik ondan 1 hafta sonra 2 gün az lekelenmem oldu.
Bu alşam da pembe bi akıntıı ..
Beklicem canım yarın bi idrar testi alıp yapıcsm yineCnm sen bi tekrarlasana kan testini
Üstüne görme benimde aklıma geldi
Ve hani 0 cikmamisya degerin
Tmm cnm burdada paylaş yarin bekliyorum☺☺Beklicem canım yarın bi idrar testi alıp yapıcsm yine
Tabii paylaşırıım canıımTmm cnm burdada paylaş yarin bekliyorum☺☺
KızzGonulmeyvesi okurken sayfayı unuttum kaöta kaldığını 38272892 sayfa vardı test varmı başka cumadan sonraa
Bizim burda asm ertesi gune sonuç veriyo
Gecen gittim kan vercm kolay gelsn ablcm nasilsinz diorm ses yok iki uc defa tekrrladm.. surat bi karis zaten. Ne istemistinz dedi . Ben de nie cewp vermedinz dedim. Duymdim rahtszm dedi. Saf saf suratima bakti. Soledim ne dedgimi. Yine surat agzindan zorla cikti iki kelime. Millete yaranamion bacim
Gunydin cnm. Aynn ole de geblk testi istiormKızlar ben doktora ne diyim
Adetim gecikti kan kan tahlili yaptırmak istiyorum muu ?
Ben doktora gitmeyi hiç sevmyorum da
Gunydin cnm. Aynn ole de geblk testi istiorm
Onu tahmin bile edemiyorum canım yaaaHiç bilmiyorum kuzum ama sıcak ve nem etkiliyor yazıyor çok yerdeDaha tamda yaz gelmedi şimdiden böyleyse temmuz ağustos nolur erimeyip şişeceğiz bu yaz
Moral bozmak istemem ama adetim basladi benim geçen aylar bu şekildeKızlar demiştim kahve akımtım oldu diye.
Şimdi lavaboda çok açık pembe bi renk akıntım oldu beniim peçeteye silince geldi
TeeeeeeeesssssssttttttttttHayırlı sabahlaaaaarr
Evet sabah oldu şimdi napıyoruz
Teeeeeeeessssssstttttttttt
Hadi inşallah kuzum pozitif görürüzBirazdan sağlık ocağına gidiyorummm dönüşte alıcam inşallah
Psijolojik mi heyecandan mı bilmiyorum
Midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?