Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen içini ferah tut canım, hiçbir şey yoktur inşallah, benim hemen hemen hiç olmadı bulantı, aynı kişinin bile her gebeliği farklı diyorlar ya, öyledir senin de, sağlıkla da ilerler inşallah

Maria26 kuzum gebeliğin ilk haftası bulantıdan öldüm resmen, tam 1 hafta sonra bıçak gibi kesildi. Nasıl korktuğumu sana anlatamam ama gereksizmiş korkum bak bebeğim sapasağlam Allah'ın izniyle. Hiç korkma her gebelik farklı birbirinden sağlıklıdır inşallahhh

Kızlar ben doktora ne diyim

Adetim gecikti kan kan tahlili yaptırmak istiyorum muu ?

Ben doktora gitmeyi hiç sevmyorum da

kuzum sağlık ocağı 1 gün sonra vericek sonucu düşük bütçeli bi özele gitsene sadece kan testi yaptıracam geblik için diceksin girişte kayıt olurken kanını vercen 1 saat sora alacaksın.

Kuzum iste devlet oyle atlattıgi icin bidaha gelmem özele giderim dedi bakalim. Aynen benden önce gitmişti oda hastaneye zaten iş yerinden izin alma imkanı da zor oluyor ben dedm ben hsgye gideyim sonra sen git bari diye :) Ayy çok merak ettim kız nasıl tepki verdiğini keşke video atma imkanın olsa buraya :))

iyi bakalım eşinede baktırında rahatlayın inşllah bişey çıkmaz :)
valla bayaa şaşırdı işteee sevindi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…