Sen içini ferah tut canım, hiçbir şey yoktur inşallah, benim hemen hemen hiç olmadı bulantı, aynı kişinin bile her gebeliği farklı diyorlar ya, öyledir senin de, sağlıkla da ilerler inşallahHiç bulantım olmasa şüphelenip dr a gideceğim zaten her an diken üsyündeyim de işte şu 11 12.haftalara bir gelsekoğlumdaki halimle bu halim arasında dağlar var. Oğlumda 6.haftada başlamıştı kafam yastıktan kalkmaz, depresyon, sinir, stres, kusmaktan boğazımda yaralar olmuştu onun ayrı tedavisi.. en az 4 5 kutu bulantı hapları, 2 3 kez serum tedavisi .. şimdide toplam 2 3 kez öğürdüm, sabahları hbişey yok öğleden sonra başlıyor hafif hafif ve kendim yemek yaparsam o gün daha çok bulanıyor, hafif yemekler yapmaya çalılıyprum. Sık sık az az kuru şeyler yiyorum yani hiç yok değil ara ara yokluyor ama oğlumdaki gibi değil ya bulantı insanın içine korku giriyor geçen sene 10 haftalık kayıpta 1 2 gün hiç belirtim kalmamıltı sıfır bulantı vardı anlamıştım. Şu an öyle bişey yok da işte .. aşırı baş dönmem var, tansiyon düşüklüğü yorgunluk var. Belki de her gebelik farklı işte bunda az bulantılarla geçecek belki
Kızlar ben doktora ne diyim
Adetim gecikti kan kan tahlili yaptırmak istiyorum muu ?
Ben doktora gitmeyi hiç sevmyorum da
Günaydın kuzum, iyiyim çok şükür sen nasılsın?Günaydın kızlaar nasılsınız
iyi diyelim iyi olsun canm. Biraz halsizlik ve bulantı varGünaydın kuzum, iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Kuzum iste devlet oyle atlattıgi icin bidaha gelmem özele giderim dedi bakalim. Aynen benden önce gitmişti oda hastaneye zaten iş yerinden izin alma imkanı da zor oluyor ben dedm ben hsgye gideyim sonra sen git bari diye :) Ayy çok merak ettim kız nasıl tepki verdiğini keşke video atma imkanın olsa buraya :))Kuzum niye devletş bekliceksiniz sperm testi cok aşırı pahalı birşey değil ki beklemeyin mesela ben hsg cektirmedim sen hsg yapana kdr keşke eşine bakılsaydı
Babalar gününü beklemem mümkün değildi çatlıcaktım
Regl 3 gün geçince bebek zıbını alıp fenerbahçeli öyle sürpriz yaptım videosuda var :) cok şaşırdı
Normal bebeğim, 13. haftadan sonra enerjin gittikçe düzelecek inşallahiyi diyelim iyi olsun canm. Biraz halsizlik ve bulantı var
Isırırım onuKızlar bu arada cumartesi doktordaydık biz, ilk defa yüzünü gördük küçücük burnu vaaar
geldi mi yaa.. sağlık olsun inşallah son adetin olsun.. 4 gün sonra ben de yaşıcam gibi geliyor yaaa başladı karamsarlık sanki..yeni bat 23 temmuz canımH E
geldi iki gözümün çiçeğigeldi mi yaa.. sağlık olsun inşallah son adetin olsun.. 4 gün sonra ben de yaşıcam gibi geliyor yaaa başladı karamsarlık sanki..
Son adetin olsun inşallah canımyeni bat 23 temmuz canımH E
inşallah canımSon adetin olsun inşallah canım
iyi bakalım eşinede baktırında rahatlayın inşllah bişey çıkmaz :)Kuzum iste devlet oyle atlattıgi icin bidaha gelmem özele giderim dedi bakalim. Aynen benden önce gitmişti oda hastaneye zaten iş yerinden izin alma imkanı da zor oluyor ben dedm ben hsgye gideyim sonra sen git bari diye :) Ayy çok merak ettim kız nasıl tepki verdiğini keşke video atma imkanın olsa buraya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?