Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden de günaydın kızlar Son seminer haftasi.Haftaya 3-4 gün annnecigimin yaninda tatil havasında olucam.Ama malesef esimsiz,onu şehir dışına yollayarak
Sonra yine şehrimize dönüp taşınma telasemize devam edicez.Hayat bazen çok zor

dvtb son adetin olsun temmmuzda bebiş gelsin inşallah
can09e 4 kalmış keşke test yapsannn
ha şu var benim derdim negatif görerim değil.. bekleyebildiğim kadar bekleyim hani geç döllenme falan ihtimaline karşı çünkü yapıyosun negatif umut bitmiyor :)

Günaydın canım bu haftada biter inşallah Bi rahatlarsın. Tatilde bol bol dinlen ev taşımak tam bir facia ben iki ay önce taşındım hala yerine oturmadı bazı şeyler

günaydın hemşerim bizde bu haftayı bitirip bir haftalık tatile gidcezzzz inşallah bu hafta cabuk biterrr
size 3 ay tatil şimdi oh
taşınmak zor olcak bu sıcakta bide hamilesin alah yardım etsin hemşerim

bizde eylül gibi badana düşünüyoruz ama o bileee şimdiden gözümde büyüyo

Tam adamla işimin olduğu zaman bedelliye gidiyor ya bu is de tek basina olmuyor ki o da diyorki ben hazirliklara basliyorum gelince bombayı patlaticaz
Kuzum bu forumda okumuştum eşi devamlı askerde olanlar eşinden gelen sıvıyı şırıngaya alıyorlar yumurtlama döneminde kendine enjekte ediyorlarmış hatta hamile kalan bile olmuş böyle epey gülmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…