- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
inşallah canım
yok yapmicim kuzumm belki 1 2 kala yaparım o da meraktan :) keşke sen gibi olaydım :))
Günaydın kuzumKızlar bu arada cumartesi doktordaydık biz, ilk defa yüzünü gördük küçücük burnu vaaar
Abla sen bu ay yemin mi ettin kızları meraktan kudurtcam diyeyok yapmicim kuzumm belki 1 2 kala yaparım o da meraktan :) keşke sen gibi olaydım :))
ha şu var benim derdim negatif görerim değil.. bekleyebildiğim kadar bekleyim hani geç döllenme falan ihtimaline karşı çünkü yapıyosun negatif umut bitmiyor :)
peki ısrar etmicemyok yapmicim kuzumm belki 1 2 kala yaparım o da meraktan :) keşke sen gibi olaydım :))
Hayırlısı olsun kuzum. Son adetin olur inşallahgeldi iki gözümün çiçeği
Günaydın kuzummmGünaydın kuzumo minnacık fındık burnunu yerim ben onun
Günaydın canım bu haftada biter inşallah Bi rahatlarsın. Tatilde bol bol dinlen ev taşımak tam bir facia ben iki ay önce taşındım hala yerine oturmadı bazı şeylerBenden de günaydın kızlarSon seminer haftasi.Haftaya 3-4 gün annnecigimin yaninda tatil havasında olucam.Ama malesef esimsiz,onu şehir dışına yollayarak
Sonra yine şehrimize dönüp taşınma telasemize devam edicez.Hayat bazen çok zor
günaydın hemşerim bizde bu haftayı bitirip bir haftalık tatile gidcezzzz inşallah bu hafta cabuk biterrrBenden de günaydın kızlarSon seminer haftasi.Haftaya 3-4 gün annnecigimin yaninda tatil havasında olucam.Ama malesef esimsiz,onu şehir dışına yollayarak
Sonra yine şehrimize dönüp taşınma telasemize devam edicez.Hayat bazen çok zor
Inşallah kuzum :)iyi bakalım eşinede baktırında rahatlayın inşllah bişey çıkmaz :)
valla bayaa şaşırdı işteee sevindi :)
Kuzum bu forumda okumuştumTam adamla işimin olduğu zaman bedelliye gidiyor ya bu is de tek basina olmuyor ki o da diyorki ben hazirliklara basliyorum gelince bombayı patlaticaz
amin allah tez zamanda sizede nasip etsin kuzummmInşallah kuzum :)
Sevinmez mi ya ne güzel Rabbim kucağınıza aldığınız günün sevincini de yasatsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?