Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım bu haftada biter inşallah Bi rahatlarsın. Tatilde bol bol dinlen ev taşımak tam bir facia ben iki ay önce taşındım hala yerine oturmadı bazı şeyler
Taşıma değil de kolileme işi bende.Onu da günde bölümlere boldum canım.Yorulmamaya çalışıyorum ama ne mümkün.Ben de tasinsam bı,yerleşme işini sallamicam yerlesiriz ya,yavaş yavaş olsun,sağlık olsun inşallah

Ya hemşerim 3 ay değil ki,2 aycik tatil Çocuklar 3 ay yapıyor ama Normalde ben gelecek döneme başlamadan izne cikiyorum ama sanırım baslicam,doğum sonrasına ekleticem iznimi inşallah benim yerime de tatil yap olur mu,çok canım çekti
Badana da zor ya,yine toparlanicak büyük eşyalar boya filan olmasın diye.Ay yine hayat çok zor

En mantıklısı kuzum yorma kendini ben taşıma ve yerleştirmeyi eşimle görümceme bıraktım sonra daha çok yoruldum kolilerin düzgün olursa yerleşmen daha kolay olur. Benim kirli sepetimden kavanoz çıktı sonra onları çamaşır odasında buldum

cnm doktorun seni kalp atışından sora ne zaman çağırdı bidaha?

bide tatile nere ye gidiyorsun

Öyle tabı ki bende hamıle kalmadan önce çok şey öğrendim ve şuan gebelikleri benden önce olanlardan öğreniyorum .
Ki biz çoğu şey özelden konusuyoruz .
Hepimizi dikkat ettiğimiz halde bunun dile gelmesi üzdü ..

Hamile kalıp direk gitsek hiç konumasak bu sefer buldumcuk gibi olacağdık

Gerçekten kendin bilip yerleştirmek daha kolaylık sağlar şuan anladım o kavanozlara sinir olurdum bende canım
Ama iyi hatirlattin kirli sepetinin içine ne yerlestirsem acaba

Gerçekten kendin bilip yerleştirmek daha kolaylık sağlar şuan anladım o kavanozlara sinir olurdum bende canım
Ama iyi hatirlattin kirli sepetinin içine ne yerlestirsem acaba
Ben kavanoz hastasıyım kuzu ya poşette birşey tutamıyorum herşeyi kavanozlara boşaltıyorum ben olsam kirli sepetine temiz çamaşırları koyardım özellikle hemen kullanacağım olanları sonra don derdine düşüyorsun demedi deme

Gonulmeyvesi kızım bi haber et nerdesin kan verdin mi ne zaman çıkacak? İdrar testi yaptın mı?
Konuşmalardan anladığım kadarı ile sağlık ocağında verecek sanırım, eğer öyle ise.. yarın sabah anca çıkar sonucu.
Keşke özelde verseydi 1 saate hemn alırdı

Konuşmalardan anladığım kadarı ile sağlık ocağında verecek sanırım, eğer öyle ise.. yarın sabah anca çıkar sonucu.
Keşke özelde verseydi 1 saate hemn alırdı
İkiye çatlarım hayatta bi gün bekleyemem, haber de vermiyor görüyor musun numarasını falan atın da bana darlayayım az olmaz böyle

Tam bi saat sıra bekledim kan verdim geldim :)

Özele gidemiyorum çünkü bana baya uzak

Günaydın canlar Gonulmeyvesi canım hayırlı haberlerle gel bir de idrar da bak istersen yarına kadar meraktan çatlarız gibi geliyor

İnşallah canımm kan verdim yarın on da gel dedi doktor
Ama internet sonuç için de takip numarası versi
Gebelik testi de aldım şimdi yapıcam
Ama içimde bi korku var
Yanii ümit ettim baya ama sanki yok gibi geliuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…