Ay gerçek mi acaba yaKuzum bu forumda okumuştumeşi devamlı askerde olanlar eşinden gelen sıvıyı şırıngaya alıyorlar yumurtlama döneminde kendine enjekte ediyorlarmış hatta hamile kalan bile olmuş böyle epey gülmüştüm
Herkese günaydın, nasılsın canımyeni bat 23 temmuz canımH E
Taşıma değil de kolileme işi bende.Onu da günde bölümlere boldum canım.Yorulmamaya çalışıyorum ama ne mümkün.Ben de tasinsam bı,yerleşme işini sallamicamGünaydın canım bu haftada biter inşallah Bi rahatlarsın. Tatilde bol bol dinlen ev taşımak tam bir facia ben iki ay önce taşındım hala yerine oturmadı bazı şeyler
Ya hemşerim 3 ay değil ki,2 aycik tatilgünaydın hemşerim bizde bu haftayı bitirip bir haftalık tatile gidcezzzz inşallah bu hafta cabuk biterrr
size 3 ay tatil şimdi oh
taşınmak zor olcak bu sıcakta bide hamilesin alah yardım etsin hemşerim
bizde eylül gibi badana düşünüyoruz ama o bileee şimdiden gözümde büyüyo
En mantıklısı kuzum yorma kendini ben taşıma ve yerleştirmeyi eşimle görümceme bıraktım sonra daha çok yoruldumTaşıma değil de kolileme işi bende.Onu da günde bölümlere boldum canım.Yorulmamaya çalışıyorum ama ne mümkün.Ben de tasinsam bı,yerleşme işini sallamicamyerlesiriz ya,yavaş yavaş olsun,sağlık olsun inşallah
günaydın hemşerim bizde bu haftayı bitirip bir haftalık tatile gidcezzzz inşallah bu hafta cabuk biterrr
size 3 ay tatil şimdi oh
taşınmak zor olcak bu sıcakta bide hamilesin alah yardım etsin hemşerim
bizde eylül gibi badana düşünüyoruz ama o bileee şimdiden gözümde büyüyo
Öyle tabı ki bende hamıle kalmadan önce çok şey öğrendim ve şuan gebelikleri benden önce olanlardan öğreniyorum .Bilgi bilgidir elçin.. yeri geldi doktorların cevaplıyamadığını teclübeli olanlarınızdan öğrendim..
onuda geçtim bu sitede onlarca konu var hamileliği , hamile kalmayı geçtim arkadaşlık kurdum ben burada..
kendi adıma söylüyorum.. benim için hiçbir mahsuru yok hamiş şeker kutularım
Valla varmis böyle bisey diyolla :)) ben onların yalancısym:))Ay gerçek mi acaba ya
Gerçekten kendin bilip yerleştirmek daha kolaylık sağlar şuan anladımEn mantıklısı kuzum yorma kendini ben taşıma ve yerleştirmeyi eşimle görümceme bıraktım sonra daha çok yoruldumkolilerin düzgün olursa yerleşmen daha kolay olur. Benim kirli sepetimden kavanoz çıktı sonra onları çamaşır odasında buldum
Ben kavanoz hastasıyım kuzu ya poşette birşey tutamıyorum herşeyi kavanozlara boşaltıyorumGerçekten kendin bilip yerleştirmek daha kolaylık sağlar şuan anladımo kavanozlara sinir olurdum bende canım
Ama iyi hatirlattin kirli sepetinin içine ne yerlestirsem acaba
Ooo kolay gelsin kuzum ellerine sağlıkGünaydın kızlar valla çok yogunum ama yinede bakmadan edemiyom sizlere gözümü cheescake siparişleri ile açtım sonrası pogça ve dolma siparişi ile devam etcem bana kolay gelsin
Konuşmalardan anladığım kadarı ile sağlık ocağında verecek sanırım, eğer öyle ise.. yarın sabah anca çıkar sonucu.Gonulmeyvesi kızım bi haber et nerdesin kan verdin mi ne zaman çıkacak? İdrar testi yaptın mı?
İkiye çatlarım hayatta bi gün bekleyemem, haber de vermiyor görüyor musun numarasını falan atın da bana darlayayım az olmaz böyleKonuşmalardan anladığım kadarı ile sağlık ocağında verecek sanırım, eğer öyle ise.. yarın sabah anca çıkar sonucu.
Keşke özelde verseydi 1 saate hemn alırdı
Bende hiç bekleyememİkiye çatlarım hayatta bi gün bekleyemem, haber de vermiyor görüyor musun numarasını falan atın da bana darlayayım az olmaz böyle
günaydınlar canlarımmmmmmmm
Gonulmeyvesi 8.30 açılıyor sağlık ocağı 10 a kdr falan kan alıyorlar sallanma biran önce git
sonuç teeee yarın çıkcak özelde baktırsan keşke :)
inşallah pozitiftir.
Günaydın canlarGonulmeyvesi canım hayırlı haberlerle gel bir de idrar da bak istersen yarına kadar meraktan çatlarız gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?