- 13 Mart 2019
- 16.317
- 64.093
- 598
Gonulmeyvesi kızım bi haber et nerdesin kan verdin mi ne zaman çıkacak? İdrar testi yaptın mı?
Hadi acil yap seni bekliyorum ay inşallah kurban olduğum rabbimmmKız telefınumun şarjı bitti bi saattir sağlık ıvağındayım sıra bekledim ama çok tatl bi dpktorum varmııış kan vedim yarın 10 da gidicem hauırlısı inşallah
İdrarı da şimdi yapıcam
Kız bütçeden değilkuzum sağlık ocağı 1 gün sonra vericek sonucu düşük bütçeli bi özele gitsene sadece kan testi yaptıracam geblik için diceksin girişte kayıt olurken kanını vercen 1 saat sora alacaksın.
Hadi inşallah kuzum pozitif görürüz
Ne demek fobim var, iş çıkışı götüreyim seni özele beraber gidelim beklenir mi sabaha kadar yaKız bütçeden değil
Uzaklığındaann benim fobim var otobüstü taksiydi
Yalnız çok zor gidiyorum yani
canım öğleden sonra 3 gibi E-nabiz dan bakabilirsinİnşallah canımm kan verdim yarın on da gel dedi doktor
Ama internet sonuç için de takip numarası versi
Gebelik testi de aldım şimdi yapıcam
Ama içimde bi korku var
Yanii ümit ettim baya ama sanki yok gibi geliuor
Hadi acil yap seni bekliyorum ay inşallah kurban olduğum rabbimmm
Ya deme öyle hakkında hayırlısı olsun canım benimİnşallah canım ama içim bi umutsuz
Ne demek fobim var, iş çıkışı götüreyim seni özele beraber gidelim beklenir mi sabaha kadar ya
Hadi inşallaahhKız seni yerimm
İnşallah allahımm
Kız yap şu testi hadiseneCansın canım çok sağol
Artık yarını beklerim yaa şunun şurası ne kaldı
Ay negatif mi acabaa
Canım agdetin gecikti zaten korkmana gerek yok Rabbim büyüktür sen içini ferah tutİnşallah canımm kan verdim yarın on da gel dedi doktor
Ama internet sonuç için de takip numarası versi
Gebelik testi de aldım şimdi yapıcam
Ama içimde bi korku var
Yanii ümit ettim baya ama sanki yok gibi geliuor
Kız yap şu testi hadisene
Teşekkür ederim cnmOoo kolay gelsin kuzum ellerine sağlık
Cnm ya k.bakma yqzamadim. uyumusum sonraTamam inşallah dokuzda açılıyordu dimi sağlık ocaklaro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?