- 18 Mart 2011
- 9.314
- 32.211
- 748
He öyle gerekirdi adetim 3 gün geçince çizgiyi rabbim zor görüyordu bendeKızlar yaptım testi negatif
Dağılmasını bekliyorum atarım birazdan
Olsaydı gayet belirgin çıkması gerekirdi
Benim adetim gecikti muhtemel
He öyle gerekirdi adetim 3 gün geçince çizgiyi rabbim zor görüyordu bende
Normalde de böyle olur mu gecikirmi canım düzenli misinGonulmeyvesi
Kız atsana şunu vallahi grup en sonunda kafa atacak sanaYine gölgee çizgi çıktı
Ay kizlaaar yormlri okurken guldum heeAllh hepinizin iiligini sonra da hepinize bebekler versn. Catlmis herkes merktn kiz Gonulmeyvesi
Ben görüyorummmmm benim de böyleydi ben gibi geç mi döllendi seninki de acabaKızlaar görünüyor mu bilmiyorum bi bakın hele
Ben göremedimKızlaar görünüyor mu bilmiyorum bi bakın hele
Bu ilk an çektiğim
Şimdi bi daha çekicem
abla ufak bi yanlışlık oldu orda
valla hayat zorr sormaYa hemşerim 3 ay değil ki,2 aycik tatilÇocuklar 3 ay yapıyor ama Normalde ben gelecek döneme başlamadan izne cikiyorum ama sanırım baslicam,doğum sonrasına ekleticem iznimi inşallah benim yerime de tatil yap olur mu,çok canım çekti
Badana da zor ya,yine toparlanicak büyük eşyalar boya filan olmasın diye.Ay yine hayat çok zor
canım bu cumartesi gidcez doktora 10 gün sonra çağırdı ama o gün çalışıyodum 12 gün gibi oldu benimmm 8+1 olcak tam gittiğimdecnm doktorun seni kalp atışından sora ne zaman çağırdı bidaha?
bide tatile nere ye gidiyorsun
ben gölge görüyorum ama geçende böyle gölge vardıııı bilemedim kuzum ya geç döllenmmedir inşallah.Kızlaar görünüyor mu bilmiyorum bi bakın hele
Bu ilk an çektiğim
Şimdi bi daha çekicem
canım öğleden sonra 3 gibi E-nabiz dan bakabilirsin
Var gibi dee yok gibi dee gozum kör oldu kizKızlaar görünüyor mu bilmiyorum bi bakın hele
Bu ilk an çektiğim
Şimdi bi daha çekicem
Ben görüyorummmmm benim de böyleydi ben gibi geç mi döllendi seninki de acaba
Ben göremedim
İnşallah geç döllenme falandır, yarın kan testinde belli olur inşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?