ödem falan vardır belki yaa bide senin ikizya ondanda olabilirKızlar ya, benim daha 8 haftalık ama ben şimdiden 3,5 kilo almışım.. Morallerim çok bozuk
100 kilo ile doğum gireceğim galiba ben
ben gölge görüyorum ama geçende böyle gölge vardıııı bilemedim kuzum ya geç döllenmmedir inşallah.
değilsede kimyasal yaşamışsındır oda kötü birşey değil zaten :) hayırlısı olsun hakkında
bakalım kan kaç çıkacak.
Sen ikiz anasısın olacak o kadar susKızlar ya, benim daha 8 haftalık ama ben şimdiden 3,5 kilo almışım.. Morallerim çok bozuk
100 kilo ile doğum gireceğim galiba ben
Ay bu nasıl ödemödem falan vardır belki yaa bide senin ikizya ondanda olabilir
Var gibi dee yok gibi dee gozum kör oldu kizefktlere bakmaktn
Bahane olarak onu kullanamıyorumSen ikiz anasısın olacak o kadar sus
Dur bakalim kan testi de bir çıksın keşke erken gebelik testi alsaydın canım ya belki daha net çıkardı bu seferGonulmeyvesi
Maşallah kuzeneeBahane olarak onu kullanamıyorum
Kuzenim de ikiz anası idi.. Doğuma kadar 8,5 kilo aldııbide bana bakk
ikiz hamile 8.5 kg mı aldı masallah yaa nasıl başardı onu helal olsunBahane olarak onu kullanamıyorum
Kuzenim de ikiz anası idi.. Doğuma kadar 8,5 kilo aldııbide bana bakk
Rica ederm cnm .insllh vardr da bu heyecnlrin husran olmaz ❤Canım yaa çok sağol
Fotografda anlaşılmıyor tam ama ben çok test yaptığım için biliyorum ikinci bi çizgiyi
Yani silik ama belirdi yine
Keşke kocişkom da senin gibi deseMaşallah kuzeneeGebelik bu alınacak tabi kilo verirsin düşünme bunları
Bana koca demeyin benimkini 2 gündür zehirleyesim varKeşke kocişkom da senin gibi dese
tosun kübik diyor ağzının orta yerine banyo terliğini vurasım geliyor
Canım, diyetisyen eşliğinde devam etti o..ikiz hamile 8.5 kg mı aldı masallah yaa nasıl başardı onu helal olsun
benim kuzen tek bebek 30 kg aldı
Toplu katliam yapabiliriz bende aynı şeyi düşünüyorumBana koca demeyin benimkini 2 gündür zehirleyesim var
Rica ederm cnm .insllh vardr da bu heyecnlrin husran olmaz ❤
bende diyetisyene gittim kuzum cumartesi günüü benimde cok alma lüksüm yok zaten öyle zayıf değilim balık etli kıvamındayım basenimde varCanım, diyetisyen eşliğinde devam etti o..
Sadece bebeklere beslendi.. Çok sağlıklı 2 velet oldu, yarın benimde kontrolüm var bende diyetisyen düşünüyorum
Banyo terliği küçük olur kız direk fırıncı küreğiyle vuralım bunların ağzınaKeşke kocişkom da senin gibi dese
tosun kübik diyor ağzının orta yerine banyo terliğini vurasım geliyor
ben yeni barıştım daha kocamla bi süre elleşmeyin bize sonra benimkinide zehirleriz sinir ederse beniToplu katliam yapabiliriz bende aynı şeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?