Ya normalde geçen hafta kalp atışı için gel demişti birde idrar kültürünü gösterecektim onu gösteremedim oyüzden buhafta sonucu göstermeye gidecektim ama bende haftaya salı çarşamba gidiyim diyorum 8+3 felan oluyo bişey olurmu acaba ? Kendi şu zaman gel demedi testten dolayı geleceğimi söylediğim için sanırım.canım bu cumartesi gidcez doktora 10 gün sonra çağırdı ama o gün çalışıyodum 12 gün gibi oldu benimmm 8+1 olcak tam gittiğimdesen bidaha ne zaman gidceksin :)
tatile didime gidiyoruz kuzum bu cumartesi gecesi çıkcaz yola :)
Kaç kilosun canımm, kaç la hamile kaldınbende diyetisyene gittim kuzum cumartesi günüü benimde cok alma lüksüm yok zaten öyle zayıf değilim balık etli kıvamındayım basenimde varbide göbek çıkcak allahım olcam yarıım dünya
Kız var gibi sanki daha belirgin bu testteValla bunu şimdi çektim
Nasıl umut varmı canımmm
Didim güzel yer otel felanmı ayarladınız cnm. Bende gitmeyi istiyorumda bayram sorasına oyüzden soruyorum tatlımcanım bu cumartesi gidcez doktora 10 gün sonra çağırdı ama o gün çalışıyodum 12 gün gibi oldu benimmm 8+1 olcak tam gittiğimdesen bidaha ne zaman gidceksin :)
tatile didime gidiyoruz kuzum bu cumartesi gecesi çıkcaz yola :)
Hamurlarında kereste var canım ondanKızlar bu ara bu kocalar niye böyle hayır mevsimsel falan mı
Seviyorum çok ama bazen sinir oluyorum
Bazen çok kırılıyorum
dayanabilirsen o zamana kdr olur niye olmasınYa normalde geçen hafta kalp atışı için gel demişti birde idrar kültürünü gösterecektim onu gösteremedim oyüzden buhafta sonucu göstermeye gidecektim ama bende haftaya salı çarşamba gidiyim diyorum 8+3 felan oluyo bişey olurmu acaba ? Kendi şu zaman gel demedi testten dolayı geleceğimi söylediğim için sanırım.
evet otele canım bide bize çok uyguna geldi 6000 tl lik otele 2200 e gidcezDidim güzel yer otel felanmı ayarladınız cnm. Bende gitmeyi istiyorumda bayram sorasına oyüzden soruyorum tatlım
Benim tokatlayasım geliyorKızlar bu ara bu kocalar niye böyle hayır mevsimsel falan mı
Seviyorum çok ama bazen sinir oluyorum
Bazen çok kırılıyorum
Sen aspirin kullanmıyor musun canım? Ben kullanıyorsun sanıyordum. Bende var pıhtılaşma az da olsa, hatta bu peşpeşe kimyasal olmuştu ya ağustos eylülde ben o zaman aspirin içmemiitim yarım yamalak içiyordum. Dr ondan demişti şimdi kalp atışından sonra tekrar bakarız demişti bakalım ileri çıkmaz ama 7.aya kadar coraspirin içicem oğlumda da içtim 7 ay. Ya belki sende yoktur bişey ama dr yinede keşke önlem amaçlı verseydi bi zararı yok sağlıklı arkaşlarım bile coraspirin içmişti gebeliklerinde dr ları önermişti
Canım senin bebişte mi geç döllendi. Benimkide yumurtlamadn sora oldu 4-5 gün geriden. Seninki kaç gün?Ben görüyorummmmm benim de böyleydi ben gibi geç mi döllendi seninki de acaba
tosun gibiyim msallah 75 kgKaç kilosun canımm, kaç la hamile kaldın
Ayyyy hamile iken kilo vermek en sevdiğimmmtosun gibiyim msallah 75 kg
boyum 1.70
evlenirkende 70 kg dım zatn ama göstermiyom o kdr
diyetisyen bana kg almıcazzz hafta hafta gram gram verebiliriz hatta falan dedi.
bi danışanı 95 kg ile hamile kalmış şuan 6.5 aylıkmış 85 kg 10 kg vermiş yani :)
Valla bende hamile kalırsam ilk işim diyetisyene gidip o şekilde ilrlemektosun gibiyim msallah 75 kg
boyum 1.70
diyetisyen bana kg almıcazzz hafta hafta gram gram verebiliriz hatta falan dedi.
bi danışanı 95 kg ile hamile kalmış şuan 6.5 aylıkmış 85 kg 10 kg vermiş yani :)
oha hayalimdeki hamilelik modeli kilo vermektosun gibiyim msallah 75 kg
boyum 1.70
Ama doktorlar belli bir kilo alınması gerektiğini söylüyor az kilo zararlıymışikiz hamile 8.5 kg mı aldı masallah yaa nasıl başardı onu helal olsun
benim kuzen tek bebek 30 kg aldı
Bence hanilesin geç döllenme olmuş cnm çünkü bende çizgi görüyorumValla bunu şimdi çektim
Nasıl umut varmı canımmm
Dayanırım dayanmasınada idrarda sıkıntı varsa bişey olurmu diye:sdayanabilirsen o zamana kdr olur niye olmasın
evet otele canım bide bize çok uyguna geldi 6000 tl lik otele 2200 e gidcez
Kuzum benim adet 3 geçtiğinde bile değerim 9 du çizgi görünmüyordu testlerde, 1 hafta geriden geliyoruz bizdeCanım senin bebişte mi geç döllendi. Benimkide yumurtlamadn sora oldu 4-5 gün geriden. Seninki kaç gün?
Bende öyle vermek isterimde doktorlar belli bir kilo alınması gerektiğini söylüyor. Bende gitcem diyetisyene geçen biriyle ön görüşme yaptım mesela ben şuan 55 kiloyum 1.56 boyum. Doğuma kadar olmam gereken kilo 67-70 arasıymıştosun gibiyim msallah 75 kg
boyum 1.70
Peki imzandaki tarih sata göremi yoksa geriden gelmesine göremi ayarlı cnmKuzum benim adet 3 geçtiğinde bile değerim 9 du çizgi görünmüyordu testlerde, 1 hafta geriden geliyoruz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?