Yok kuzum sata göre 3-4 Aralıkta doğması gerekiyordu normali bu hatta şu an 16+2 yim doğum 7 aralık bebek arayı kapatıyor
Ama doktorlar belli bir kilo alınması gerektiğini söylüyor az kilo zararlıymış
Bence hanilesin geç döllenme olmuş cnm çünkü bende çizgi görüyorum
Dayanırım dayanmasınada idrarda sıkıntı varsa bişey olurmu diye:s
Nasıl oldu kızbanada söyle
Ayyyy hamile iken kilo vermek en sevdiğimmm
Bende 1,65.. 67 ile hamile kaldım şuanda 70,600 kg
Ama ben yemiyorr, bebekler istiyor
zeynep sana çok yakın benim gititğim diyetisyennn alı fuat yürüyüş yolunun üzerinde o balo nun falan oldugu yoldaa cok iyi bi diyetisyenn sende ona gidersin kalınca inşallahValla bende hamile kalırsam ilk işim diyetisyene gidip o şekilde ilrlemek
diyetisyen bana bebeğe aldırcaz sen almicaksın dedi bakalım nolcakoha hayalimdeki hamilelik modeli kilo vermek
Listeni özelden atar mısın bir bakayım kafam da örnek olsunaman bakalım kaç kg la bitircez bu işi
ben uycam diyetisyenin verdiklerine zaten doyurucu bi liste verdi
hatta ben o kdr yiyemem
İşte sorun orda 30 kg alıyor diyor ki hamileyimdiyetisyen bana bebeğe aldırcaz sen almicaksın dedi bakalım nolcak
30 kg alıp 2 bçuk kg bebek doğuranda var 7 kg alıp 3.5 kg bebek doğuranda var faydalı şeyler yicez dedi
Nasıl oldu kızbanada söyle
niye o kdr bekliceksin ki o zaman canım erken git hem sonucu göster hem kalbini duy bebişin :)Dayanırım dayanmasınada idrarda sıkıntı varsa bişey olurmu diye:s
evde kuzum akşama atarımListeni özelden atar mısın bir bakayım kafam da örnek olsun
yaparsın sen aslansın kaplansındiyetisyen bana bebeğe aldırcaz sen almicaksın dedi bakalım nolcak
30 kg alıp 2 bçuk kg bebek doğuranda var 7 kg alıp 3.5 kg bebek doğuranda var faydalı şeyler yicez dedi
demesinlerİşte sorun orda 30 kg alıyor diyor ki hamileyimla öyle hamilelik mi olur bebek bir doğuyor 3 kilo yavrum ee adama demezler mi bu 27 kilo neyin nesi
bata 4 kalmış bu ay daha yakalayamayız canım ama sen başla en azından adet öncesi adet dönemi ve sonrası ne şekilde devam ediyor oradan güzel takip yaparız1609ece canım ateş ölçerle takip ediyim diyom yarın alıyım da salı sabahtan başlayım 28i bat geç mi kaldım acabası yoksa yakalar mıyız?
Düz vites çalışıyorlar canım çok şeey etmemek lazımKızlar bu ara bu kocalar niye böyle hayır mevsimsel falan mı
Seviyorum çok ama bazen sinir oluyorum
Bazen çok kırılıyorum
Sağlıkla sıhhatler gelsin Caner'imiz adıyla yaşasınkızlarrr selam ben bugün ikili teste girdim kan sonuçlarım 4 gün sonra çıkacak ama yapılan muaynede herşey yolunda çok şükür sağlıgı yerinde cinsiyeti de bariz bir şekilde belli :) :) küçük pipisi ile annesine el salladı bugün junior caner beyH E canım listeye erkek olarak yazabilirsin cinsiyeti
Canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesinkızlarrr selam ben bugün ikili teste girdim kan sonuçlarım 4 gün sonra çıkacak ama yapılan muaynede herşey yolunda çok şükür sağlıgı yerinde cinsiyeti de bariz bir şekilde belli :) :) küçük pipisi ile annesine el salladı bugün junior caner beyH E canım listeye erkek olarak yazabilirsin cinsiyeti
Hamileliğinin 13. Haftasındasın cinsiyet öğrendin ozmn bende temmuz sonu gibi öğrenebilirim sanırımkızlarrr selam ben bugün ikili teste girdim kan sonuçlarım 4 gün sonra çıkacak ama yapılan muaynede herşey yolunda çok şükür sağlıgı yerinde cinsiyeti de bariz bir şekilde belli :) :) küçük pipisi ile annesine el salladı bugün junior caner beyH E canım listeye erkek olarak yazabilirsin cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?