Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zeynep sana çok yakın benim gititğim diyetisyennn alı fuat yürüyüş yolunun üzerinde o balo nun falan oldugu yoldaa cok iyi bi diyetisyenn sende ona gidersin kalınca inşallah
Aaaa kız valla çok şyi olur hatta şuan bi 15 kilo vermem lazım benim boy 1.79 kilo 90 o yüzden gitmek istiyorum o yüzden ücreti ne kadar cnm bide balonun hizasındamı kuzum

Aaaa kız valla çok şyi olur hatta şuan bi 15 kilo vermem lazım benim boy 1.79 kilo 90 o yüzden gitmek istiyorum o yüzden ücreti ne kadar cnm bide balonun hizasındamı kuzum
balodan düz aşağı iniyosun kuzum sonlarına doğru o yolun azmi yılmaz diyetisyenin adı
2 haftada bir 100 tl aylık alırsan 180 oluyo
yani ir hafta ücretli bir hafta kontrol bi hafta ücretli bi hafta kontrol oluyo

şimdiden gidebilirsin çok iyi diyetisyen arkadasım orda 30 kg verdi :)
gidicem dersen özelden telini atarım.

Canım saglıkla gelsin kuzu gözün aydın

Cnm sen bana telini at tatil dönüşü başlıcam kesin olarak bi 15 kilo atmam lazım

Ben oglusumda sadece 8 kilo alabildim kızlar hamilelikte kuSmaktan çok olmadığı sürece kilo alınacak tabi aman kusma olmasında ağız tadıyla yiye yiye doğurun valla Allah kimseye o kusma bulantı hallerini yasatmasin çok zor gerçekten

ay ne güzel 8 kg mı
darısı başımıza benim hiç kusmam yok bulantı hafif hafif oldu o kdr iyiyim çok şükür :)

ay ne güzel 8 kg mı
darısı başımıza benim hiç kusmam yok bulantı hafif hafif oldu o kdr iyiyim çok şükür :)
Bende senin gibi çok zayıf değildim canım hamileliğin başlarında dr bana aman cok kilo almak yok dedi ama hic birşey yiyemedigim için alamadım zaten doğum yaptım eve geldim bir hafta sonra tam 15 kilo gitmişti benden

En güzel buldumcuklarsınız ki Aaamaaan keşkeeem tutsada buldumcuk olsam

Kızlar ben biraz kötü oldum ya istifra yok ama fazla bulantı ve halsizlik var birde iştahsızlık şimdi zar zor öğle yemeği yedim az çorba çok az fırın makarna ve karpuz yedim ama çabuk acıkıyorum acıkınca yemek istemiyorumda midemi tutması için sağlıksız olmayacak ne yemeliyim

bata 4 kalmış bu ay daha yakalayamayız canım ama sen başla en azından adet öncesi adet dönemi ve sonrası ne şekilde devam ediyor oradan güzel takip yaparız
yumurtlamayı demedim kuzum gebeliği dedim hani düşmesse gebelik olayı, ama dediğin mantıklı gene de başlasam iyi olur galiba. her sabah yataktan kalkmadan ağızdan :) ölçüyorum demi ne kadar tutacağım ağzımda bu arada..

bebişin erkekmiş gözün aydın olsun sağlıkla gelsiiinn darısı başımızaa

Canım ben o durumu çok iyi bilirim ama en azından birşeyler yıyebiliyorsun bu da çok iyi ben daha çok meyve yıyebiliyordum muz mesela hem besleyici hem tok tutar limonlu çorbalar bulantina da iyi gelir hurma meyveli yoğurt yapabilirsin mesela

Canım gözünaydınnnn demek listemize bir böcek daha eklendi
Sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…