valla benim ki gibi utanmaz bir erkek ise ögrenirsin canımHamileliğinin 13. Haftasındasın cinsiyet öğrendin ozmn bende temmuz sonu gibi öğrenebilirim sanırım
Aaaa kız valla çok şyi olur hatta şuan bi 15 kilo vermem lazım benim boy 1.79 kilo 90 o yüzden gitmek istiyorum o yüzden ücreti ne kadar cnm bide balonun hizasındamı kuzumzeynep sana çok yakın benim gititğim diyetisyennn alı fuat yürüyüş yolunun üzerinde o balo nun falan oldugu yoldaa cok iyi bi diyetisyenn sende ona gidersin kalınca inşallah
balodan düz aşağı iniyosun kuzum sonlarına doğru o yolun azmi yılmaz diyetisyenin adıAaaa kız valla çok şyi olur hatta şuan bi 15 kilo vermem lazım benim boy 1.79 kilo 90 o yüzden gitmek istiyorum o yüzden ücreti ne kadar cnm bide balonun hizasındamı kuzum
valla benim ki gibi utanmaz bir erkek ise ögrenirsin canımbenimki daha 30. saniye dolmadan pipiyi gösterdi
Canım saglıkla gelsin kuzu gözün aydınkızlarrr selam ben bugün ikili teste girdim kan sonuçlarım 4 gün sonra çıkacak ama yapılan muaynede herşey yolunda çok şükür sağlıgı yerinde cinsiyeti de bariz bir şekilde belli :) :) küçük pipisi ile annesine el salladı bugün junior caner beyH E canım listeye erkek olarak yazabilirsin cinsiyeti
off bizim öğrenmemize cok var sormaHamileliğinin 13. Haftasındasın cinsiyet öğrendin ozmn bende temmuz sonu gibi öğrenebilirim sanırım
balodan düz aşağı iniyosun kuzum sonlarına doğru o yolun azmi yılmaz diyetisyenin adı
2 haftada bir 100 tl aylık alırsan 180 oluyo
yani ir hafta ücretli bir hafta kontrol bi hafta ücretli bi hafta kontrol oluyo
şimdiden gidebilirsin çok iyi diyetisyen arkadasım orda 30 kg verdi :)
gidicem dersen özelden telini atarım.
tamam atarım canımCnm sen bana telini at tatil dönüşü başlıcam kesin olarak bi 15 kilo atmam lazım
ceylom iyiyiz senin nasıl gidiyor tatil sana söylediğimi unutma o taitlden boş dönem bebişi mayala gelSelaaam şekerr kutularımceylonuz gezmelerden anca bakıyor yollarda
ay ne güzel 8 kg mıBen oglusumda sadece 8 kilo alabildim kızlar hamilelikte kuSmaktan çok olmadığı sürece kilo alınacak tabi aman kusma olmasında ağız tadıyla yiye yiye doğurun valla Allah kimseye o kusma bulantı hallerini yasatmasin çok zor gerçekten
Bende senin gibi çok zayıf değildim canım hamileliğin başlarında dr bana aman cok kilo almak yok dedi ama hic birşey yiyemedigim için alamadım zaten doğum yaptım eve geldim bir hafta sonra tam 15 kilo gitmişti bendenay ne güzel 8 kg mı
darısı başımıza benim hiç kusmam yok bulantı hafif hafif oldu o kdr iyiyim çok şükür :)
Yumoş dönemine döl kalmıcak diye korkuyomceylom iyiyiz senin nasıl gidiyor tatil sana söylediğimi unutma o taitlden boş dönem bebişi mayala gel
En güzel buldumcuklarsınız kiÖyle tabı ki bende hamıle kalmadan önce çok şey öğrendim ve şuan gebelikleri benden önce olanlardan öğreniyorum .
Ki biz çoğu şey özelden konusuyoruz .
Hepimizi dikkat ettiğimiz halde bunun dile gelmesi üzdü ..
Hamile kalıp direk gitsek hiç konumasak bu sefer buldumcuk gibi olacağdık
yumurtlamayı demedim kuzum gebeliği dedim hani düşmesse gebelik olayı, ama dediğin mantıklı gene de başlasam iyi olur galiba. her sabah yataktan kalkmadan ağızdan :) ölçüyorum demi ne kadar tutacağım ağzımda bu arada..bata 4 kalmış bu ay daha yakalayamayız canım ama sen başla en azından adet öncesi adet dönemi ve sonrası ne şekilde devam ediyor oradan güzel takip yaparız
Canım ben o durumu çok iyi bilirim ama en azından birşeyler yıyebiliyorsun bu da çok iyi ben daha çok meyve yıyebiliyordum muz mesela hem besleyici hem tok tutar limonlu çorbalar bulantina da iyi gelir hurma meyveli yoğurt yapabilirsin meselaKızlar ben biraz kötü oldum ya istifra yok ama fazla bulantı ve halsizlik var birde iştahsızlık şimdi zar zor öğle yemeği yedim az çorba çok az fırın makarna ve karpuz yedim ama çabuk acıkıyorum acıkınca yemek istemiyorumda midemi tutması için sağlıksız olmayacak ne yemeliyim
Canım gözünaydınnnn demek listemize bir böcek daha eklendikızlarrr selam ben bugün ikili teste girdim kan sonuçlarım 4 gün sonra çıkacak ama yapılan muaynede herşey yolunda çok şükür sağlıgı yerinde cinsiyeti de bariz bir şekilde belli :) :) küçük pipisi ile annesine el salladı bugün junior caner beyH E canım listeye erkek olarak yazabilirsin cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?