Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çalıştığım için meyveli yoğurt yapamamda 1 saat sora meyve yiycem

bu hataya hep düşüyorsunuz agızdan degil koltuk altından ölçülüyor tatlım ayrıca öncesini bilmediğimiz için düşüş olurmu olmaz mı bilemiyoruz . amin inşallah canım :)

keşke test yapsannnnn
Vala cnm bat günü erken olanlardan yapmıştım ama negatifti bilmiorum açıkçası ben artk gec yumurtlama olduysa die düşünüyorum adetim gelecek gibi hissetmiyorum daha ara ara sızlıyor gibi karnim agri gibi değil ama anlatamadım gaz var baya regl sisligim vardi gecti artk ama snrm

Selam kızlar

Bugün regl günüm ve beta 470 olmuş. 2 gün önce 172 idi. 2 katından fazla artışın sebebi ne acaba çok merak ediyorum. 3 kat ve 3 kat a yakın artıyo bende. Tahminleri alayım:)
sizin bi önceki değerinizde sanırım 3 kat gibi artmıştı sorun olmadgını yazmıştık size.
şimdide 3 kat artmış sorun yok benimde 3 kat arttı hiç bi sıkıntı yok tek bebek var :)

Fc

Valla kuzum oluyor yaaaa ben 8 kilo almışım ama eminim 5 kilosu ödemdir
Ay kilo konuşulmuş zaafim resmen 23.haftadayim bende ve 5,3 kilo aldım yuvarlamiyorum kusurat önemli Tuzu sadece yemeklerin içinde yiyorum onun dışında domates,yumurta tarzı şeylere hiç eklemiyorum.Odem de ne kadar etkili bilemedim ama hedefim 12 kilo almak benimde

hım ben onu kaçırmışım yüklemedinmi foruma :)
olabilir geç döllenmede olabilir regl gelmediği sürece umutluyuz :)
inşallah öyledr ve bebiş vardır :)

sizin bi önceki değerinizde sanırım 3 kat gibi artmıştı sorun olmadgını yazmıştık size.
şimdide 3 kat artmış sorun yok benimde 3 kat arttı hiç bi sıkıntı yok tek bebek var :)
Evet canım , ben sorun aramıyorum ki çok şükür , bazı forumlarda 3 kat artşın sebebinin erkek ya da ikiz olduğu yazıyor. Bunu yaşayan var mı onu sormuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…