Canım ben o durumu çok iyi bilirim ama en azından birşeyler yıyebiliyorsun bu da çok iyi ben daha çok meyve yıyebiliyordum muz mesela hem besleyici hem tok tutar limonlu çorbalar bulantina da iyi gelir hurma meyveli yoğurt yapabilirsin mesela
bu hataya hep düşüyorsunuz agızdan degil koltuk altından ölçülüyor tatlım ayrıca öncesini bilmediğimiz için düşüş olurmu olmaz mı bilemiyoruz . amin inşallah canım :)yumurtlamayı demedim kuzum gebeliği dedim hani düşmesse gebelik olayı, ama dediğin mantıklı gene de başlasam iyi olur galiba. her sabah yataktan kalkmadan ağızdan :) ölçüyorum demi ne kadar tutacağım ağzımda bu arada..
bebişin erkekmiş gözün aydın olsun sağlıkla gelsiiinn darısı başımızaa
aynen canım kız erkek kız erkek şeklinde ilerliyor haberlerCanım gözünaydınnnn demek listemize bir böcek daha eklendi ♥
Sağlıkla gelsin
♥
keşke test yapsannnnnKızlaaar ben hala adet olmadım ara ara kasiklarm karnim sızlıyor gibi oluyor bklm nolcak
Valla kuzum oluyor yaaaa ben 8 kilo almışım ama eminim 5 kilosu ödemdirAy bu nasıl ödem
3,5 kilo ödem mi olur
Benimkide gidip gelip benim bacaklarım cok guzel seninkiler şişmiş diyip duruyorKeşke kocişkom da senin gibi dese
tosun kübik diyor ağzının orta yerine banyo terliğini vurasım geliyor
Ama sen artık 26.haftaya gelmişsin.. bi 3.5 daha alırsın 13-14 kilo almış olursun yanii.. ben daha 8 haftada neredeyse 4 kiloo fazla benim kiiiiFc
Valla kuzum oluyor yaaaa ben 8 kilo almışım ama eminim 5 kilosu ödemdir
Vala cnm bat günü erken olanlardan yapmıştım ama negatifti bilmiorum açıkçası ben artk gec yumurtlama olduysa die düşünüyorum adetim gelecek gibi hissetmiyorum daha ara ara sızlıyor gibi karnim agri gibi değil ama anlatamadım gaz var baya regl sisligim vardi gecti artk ama snrmkeşke test yapsannnnn
Kız Allah korusun ne bosanması ama bazen çıldırtıyor. Yıne de Allah basımızdan eksik etmesinBenim tokatlayasım geliyor
hayır boşayamıyorum da
Millet diyecek 2. kocayı da boşadı demekki sorun sende diye
Kimse de olmadı heralde , tahmin yok :) :)Selam kızlar
Bugün regl günüm ve beta 470 olmuş. 2 gün önce 172 idi. 2 katından fazla artışın sebebi ne acaba çok merak ediyorum. 3 kat ve 3 kat a yakın artıyo bende. Tahminleri alayım:)
sağolbu hataya hep düşüyorsunuz agızdan degil koltuk altından ölçülüyor tatlım ayrıca öncesini bilmediğimiz için düşüş olurmu olmaz mı bilemiyoruz . amin inşallah canım :)
Ben 12.hafta bitene kadar hiç kilo almadım ondan sonra aldım ama bir aldım pir aldımAma sen artık 26.haftaya gelmişsin.. bi 3.5 daha alırsın 13-14 kilo almış olursun yanii.. ben daha 8 haftada neredeyse 4 kiloo fazla benim kiiii
Canım benim de 3 katı artış oluyordu A aysenuresila nın da 3 katı artıyordu ikimizin ki de tek bebek. Bu cok mormal saglıkla devam etsınKimse de olmadı heralde , tahmin yok :) :)
Ben daha öncede boşadım ya ondan alışkanlık olmuş herhaldeKız Allah korusun ne bosanması ama bazen çıldırtıyor. Yıne de Allah basımızdan eksik etmesin
sizin bi önceki değerinizde sanırım 3 kat gibi artmıştı sorun olmadgını yazmıştık size.Selam kızlar
Bugün regl günüm ve beta 470 olmuş. 2 gün önce 172 idi. 2 katından fazla artışın sebebi ne acaba çok merak ediyorum. 3 kat ve 3 kat a yakın artıyo bende. Tahminleri alayım:)
Ay kilo konuşulmuş zaafim resmenFc
Valla kuzum oluyor yaaaa ben 8 kilo almışım ama eminim 5 kilosu ödemdir
hım ben onu kaçırmışım yüklemedinmi foruma :)Vala cnm bat günü erken olanlardan yapmıştım ama negatifti bilmiorum açıkçası ben artk gec yumurtlama olduysa die düşünüyorum adetim gelecek gibi hissetmiyorum daha ara ara sızlıyor gibi karnim agri gibi değil ama anlatamadım gaz var baya regl sisligim vardi gecti artk ama snrm
Tmam canm çok sağolCanım benim de 3 katı artış oluyordu A aysenuresila nın da 3 katı artıyordu ikimizin ki de tek bebek. Bu cok mormal saglıkla devam etsın
Evet canım , ben sorun aramıyorum ki çok şükür , bazı forumlarda 3 kat artşın sebebinin erkek ya da ikiz olduğu yazıyor. Bunu yaşayan var mı onu sormuştum.sizin bi önceki değerinizde sanırım 3 kat gibi artmıştı sorun olmadgını yazmıştık size.
şimdide 3 kat artmış sorun yok benimde 3 kat arttı hiç bi sıkıntı yok tek bebek var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?