Liste yapalım bekleyenleri burada beklemekte daha heyacanımız gider dua ederiz
Yarın kargoda diyorN11’den almıştım ben, ertesi gün kargoda gibi ibare olan yer olursa iki güne geliyor yaklaşık canım.
Ben demistim daha once sanirim kuzum.. engel degil ona gore pozisyonun vardi sanirim..Kizlar rahim tersligi engel degil dedi doktor sizin bi bilginiz varmi?
Canım ben başka bir topikte rahim tersliği olup hamile kalan bir arkadaş görmüştüm ama şuan topik aklıma gelmiyorKizlar rahim tersligi engel degil dedi doktor sizin bi bilginiz varmi?
Canim ben de degil diye biliyorum. O sekilde olup hamile kalanlar varmışKizlar rahim tersligi engel degil dedi doktor sizin bi bilginiz varmi?
Gelmiş geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın İnşallahCanım ben dış gebelik geçiriyorum Pazartesi taburcu oldum ama hala sıfırlanmadı değerim
Test yaptın mı canım belirtiler aynı oluyorİyi geceleyr kızlar napıyosunuz nasılsınız
Benim akşam uzayan seffaf akıntım geldi hani şu yumurta akı kivamnda olandan
Göğüs hassasiyeti de başladı sistiler gibi hissediyorum ama yumuşak adet belirtileri sanırım sinyaller gelmeye başladı
Yumurtlamayı en doğru tesbit eden yöntem ateş ölçme yöntemiymiş ben de internetten araştırdım hem ateş ölçme yöntemini hem de ovulasyon testi ile takip ediyorumKızlar şimdi ben adet olunca rahim filmi çektirecem ama takip amaçlı ovu yapayım diyorum bir defasında eşim almıştı pahalıydı epeysiz hangi markayı tavsiye edersiniz bide ateş ölçmeyi de beraber yapayım demi sağlama olsun
Merhaba.Oncelikle tebrik ederim.Saglikla tutunsun bebeginiz,saglikla kucaginiza alin.Okurken o kadar heyecanlandim ki..Ben de 3 aydir istiyorum..Birileri boyle guzel haberler paylasinca umut oluyor gercekten..Sanki daha yakin ihtimal gibi geliyor.Darisi bizlere,tum isteyenlere..Kacinci denemenizde oldu ve ilk bebeginiz mi.Bir de bir de bir de :))) cok soru oldu ama mazur gorun bzi bekleyenler sizlerden tuyo almak istiyoruz.Yumurtlamadan kac gun sonra ogrendiniz??
Amin canım düşmanımın bile başına gelmesin dedikleri cinsten bir durumGelmiş geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın İnşallah
Sabah ovu yaptım bembeyaz gebelik yapmadım daha adete 5 gün var bugünü de bitirmiş sayarsak artıkTest yaptın mı canım belirtiler aynı oluyor
Bende takip ediyorum ateşle ama sanki olmadı bi garip oldu tabloYumurtlamayı en doğru tesbit eden yöntem ateş ölçme yöntemiymiş ben de internetten araştırdım hem ateş ölçme yöntemini hem de ovulasyon testi ile takip ediyorum
Ben ateşi iki ay yaptım canım gerçekten düzenini anlıyorsun bir süre sonra ovu yu da bir ay yarım yamalak yaptım pek anlamadım ama ikisini birarada yapmak mantıklı geliyorYumurtlamayı en doğru tesbit eden yöntem ateş ölçme yöntemiymiş ben de internetten araştırdım hem ateş ölçme yöntemini hem de ovulasyon testi ile takip ediyorum
Canım sabah 7.30 da yataktan kımıldamadan yapıyordum benBende takip ediyorum ateşle ama sanki olmadı bi garip oldu tablo
Ya benim normal adetimde hic belirti olmaz yani adet olduktan sonra kasıklarım ve belim ağrır. E simdi de hic birsey yok sanırım ben de bu ay tutturamadimİyi geceleyr kızlar napıyosunuz nasılsınız
Benim akşam uzayan seffaf akıntım geldi hani şu yumurta akı kivamnda olandan
Göğüs hassasiyeti de başladı sistiler gibi hissediyorum ama yumuşak adet belirtileri sanırım sinyaller gelmeye başladı
Canım tebrik ederim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşllah.Hanımlar.. Herkesin iyi dileklerini bütün samimiyetimle tesekkur ediyorum.. Bugün disaridaydm ve öyle yoruldum ki.. Dun gece de sabahladm heyecandan.. Uyku tutmadı.. Bu yuzden hepinizin dileklerini bu mesajla kabul edecegim.. Ve ardndan vurup kafayi yatacagm:) Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.. Hepimizin tek istedgi sey bu mucizeler.. İnşallah hepinizin burada bütün iyi haberlerini alacağımı hissediyorum.. Butun kalbimle yaninizdaym.. Son cumleyi yazarken tüylerim diken diken oldu inanın..
Gelelim işin özüne.. Kızlar buraya üye olmadan önce okuyucusuydum.. Hala daha bilmedgm şeyler var.. Ben 15 aylık evliyim.. Evliligimin 6.ayindan itibaren içimden hep bi yavrum olsun isterdim.. Ama dizginlerdim bunu.. Çünkü bazı sağlık problemlerim sebebiyle ilac tedavisindeydim.. Acik konusmak gerekirse psikolojik bir hastalikti.. Ilaclari kesmem demek tekrar hastalanbilme ihtimalimin artmasiydi.. Istanbulda haydarpasa da psikiyatrye gidiyordum.. Oradaki doktorla evlendikten sonra gorusmeye basladm.. Surekli ilacin dozajini dusurmeye basladik yavas yavas.. En son muayenede doktor bana 2.5mgye dusurebilcemizi bu sirada calismalara baslayabilcemi zaten hemen olmaz bebek isleri demisti.. Bu surecte de biraz alisrsiniz dusuk dozaja dedi.. Hamile kaldiginiz anda da direkt keseriz ilaci dedi.. Daha sonraki randevuma gittigimde doktorum artik hastane bunyesinde degildi ve ulasabilcegm bi mail yada benzeri bisey yoktu.. Ben yine baska bi doktordan randevu aldm ve o doktorda eski doktorumun dedigi seyi yapalim dedi.. Yani 2.5mg hamile kalirsamda direkt keseriz dedi.. Neyse icim rahat etmedi.. Pendik marmara univ hastanesine gittim ve oyle hoş bir doktorum var ki.. Hep konusasim geliyor oraya gidince.. Neyse buradaki doktor ilaci direkt kescemizi 2 3 ay beni izliyceni ve eger esimle ortak karar verirsem bebek calismalarina baslayabilcemi yada hic baslamiycami söyledi.. Bizde diger randevuda bebek yapma karari aldgmizi soyledik.. Yani bu anlattgim süreç 2 aylık bir süreç.. Kisaca 2 aydir denedik..
Ve biz esimle 2 ay boyunca yumurtlama gunlerini takip ettik.. O gunlerde plan yaptik bir gun arayla iliskiye girdik.. İlk denedigimiz ay cok istiodum.. Oyle istedim ki anlatamam.. Ama olmadı.. Bu ay ise yine yumurtlamayi takip ettik ama böyle bir isteksizdim.. Sanki zorla yapiodum.. Ya da birden beynim bana bosver artik demeye basladi.. Evet 2.aydan cabuk pes ettim.. Kabul.. Ben hep cabuk pes ederim zaten.. Bu ay yumurtlama günlerinde yaptik ve bunun dışında da iliskiye girdik.. Boyle bir iki gun arayla.. Subatin 6sı adet tarihimdi.. Ve ben o gün cam sildim.. Tül yikadm.. Hunharca temizlik yaptm.. Dedim nasilsa adet olcam.. Bir de sanrm bi kabullenis halindeydim.. Benim istedgm zaman degil Allahn istedgi zaman istedgini yapabilceni kabullenmis gibiydim.. Neyse temizlikten snra hala tık yok.. 2 gun yok.. 3 gun yok.. 4.gun yok.. Ve ben cumartesi gecesi eşimi ikna ederek hastaneye goturdum.. Doktorun onu soyledgi anı unutamıyorum.. Acil odasından cikarken gulumseme tuttu.. Kahkahalar atasm geldi de hastanede oldugumu hatrladm.. Hayatmda ilk defa hastaneden mutlu bi haber almistm.. Eşime söyledim hosuna gitti.. Eve gelene kadar gulustuk konustuk.. Eve geldim icim icime sığmadı ve uyuyamadm butun gece.. Hemen sizlere haber verdim inanir misiniz..
Hanımlar bu benim ilk bebegim.. Hem heyecanlıyım hem korkuyorum hemde sudan cikmis balik gibiyim.. Ne yapcami bilmiyorm.. Kimseye de soylemiyorum gec dollenme daha cok erken oldugu icin.. Nazar vsvs korkuyorum.. Evet belki buradaki bazi hanim arkadaşlar gibi uzun sure deneme yapmadm.. Veya tup bebek gibi yontemler denemedim.. Ama bana doktorlarn dedigi tek sey.. Cok riskli.. Emin misiniz.. Ben icimden hep emindim.. Biliyorum ve hala inaniyorum da Allahn rahmetnden zarar gelmez..
Bunları yazmak istedim.. Çünkü sizlern destegi benim icin mühim.. Ve hikayemi de bilin istedim..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
5 gün varmış daha bence erken yapmışsınSabah ovu yaptım bembeyaz gebelik yapmadım daha adete 5 gün var bugünü de bitirmiş sayarsak artık
Kuzum normalde uzun yazıları pek okumazdım başına bakar sonunu okur geçerdim baştan sona kadar okudum kendi adıma her zaman destek olmaya hazırım ki burdaki kızların hepsi emin ol sen istediğin sürece her zaman destek olur hep birlikte destek oluruz canım tabi en büyük yardımcımız RabbimHanımlar.. Herkesin iyi dileklerini bütün samimiyetimle tesekkur ediyorum.. Bugün disaridaydm ve öyle yoruldum ki.. Dun gece de sabahladm heyecandan.. Uyku tutmadı.. Bu yuzden hepinizin dileklerini bu mesajla kabul edecegim.. Ve ardndan vurup kafayi yatacagm:) Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.. Hepimizin tek istedgi sey bu mucizeler.. İnşallah hepinizin burada bütün iyi haberlerini alacağımı hissediyorum.. Butun kalbimle yaninizdaym.. Son cumleyi yazarken tüylerim diken diken oldu inanın..
Gelelim işin özüne.. Kızlar buraya üye olmadan önce okuyucusuydum.. Hala daha bilmedgm şeyler var.. Ben 15 aylık evliyim.. Evliligimin 6.ayindan itibaren içimden hep bi yavrum olsun isterdim.. Ama dizginlerdim bunu.. Çünkü bazı sağlık problemlerim sebebiyle ilac tedavisindeydim.. Acik konusmak gerekirse psikolojik bir hastalikti.. Ilaclari kesmem demek tekrar hastalanbilme ihtimalimin artmasiydi.. Istanbulda haydarpasa da psikiyatrye gidiyordum.. Oradaki doktorla evlendikten sonra gorusmeye basladm.. Surekli ilacin dozajini dusurmeye basladik yavas yavas.. En son muayenede doktor bana 2.5mgye dusurebilcemizi bu sirada calismalara baslayabilcemi zaten hemen olmaz bebek isleri demisti.. Bu surecte de biraz alisrsiniz dusuk dozaja dedi.. Hamile kaldiginiz anda da direkt keseriz ilaci dedi.. Daha sonraki randevuma gittigimde doktorum artik hastane bunyesinde degildi ve ulasabilcegm bi mail yada benzeri bisey yoktu.. Ben yine baska bi doktordan randevu aldm ve o doktorda eski doktorumun dedigi seyi yapalim dedi.. Yani 2.5mg hamile kalirsamda direkt keseriz dedi.. Neyse icim rahat etmedi.. Pendik marmara univ hastanesine gittim ve oyle hoş bir doktorum var ki.. Hep konusasim geliyor oraya gidince.. Neyse buradaki doktor ilaci direkt kescemizi 2 3 ay beni izliyceni ve eger esimle ortak karar verirsem bebek calismalarina baslayabilcemi yada hic baslamiycami söyledi.. Bizde diger randevuda bebek yapma karari aldgmizi soyledik.. Yani bu anlattgim süreç 2 aylık bir süreç.. Kisaca 2 aydir denedik..
Ve biz esimle 2 ay boyunca yumurtlama gunlerini takip ettik.. O gunlerde plan yaptik bir gun arayla iliskiye girdik.. İlk denedigimiz ay cok istiodum.. Oyle istedim ki anlatamam.. Ama olmadı.. Bu ay ise yine yumurtlamayi takip ettik ama böyle bir isteksizdim.. Sanki zorla yapiodum.. Ya da birden beynim bana bosver artik demeye basladi.. Evet 2.aydan cabuk pes ettim.. Kabul.. Ben hep cabuk pes ederim zaten.. Bu ay yumurtlama günlerinde yaptik ve bunun dışında da iliskiye girdik.. Boyle bir iki gun arayla.. Subatin 6sı adet tarihimdi.. Ve ben o gün cam sildim.. Tül yikadm.. Hunharca temizlik yaptm.. Dedim nasilsa adet olcam.. Bir de sanrm bi kabullenis halindeydim.. Benim istedgm zaman degil Allahn istedgi zaman istedgini yapabilceni kabullenmis gibiydim.. Neyse temizlikten snra hala tık yok.. 2 gun yok.. 3 gun yok.. 4.gun yok.. Ve ben cumartesi gecesi eşimi ikna ederek hastaneye goturdum.. Doktorun onu soyledgi anı unutamıyorum.. Acil odasından cikarken gulumseme tuttu.. Kahkahalar atasm geldi de hastanede oldugumu hatrladm.. Hayatmda ilk defa hastaneden mutlu bi haber almistm.. Eşime söyledim hosuna gitti.. Eve gelene kadar gulustuk konustuk.. Eve geldim icim icime sığmadı ve uyuyamadm butun gece.. Hemen sizlere haber verdim inanir misiniz..
Hanımlar bu benim ilk bebegim.. Hem heyecanlıyım hem korkuyorum hemde sudan cikmis balik gibiyim.. Ne yapcami bilmiyorm.. Kimseye de soylemiyorum gec dollenme daha cok erken oldugu icin.. Nazar vsvs korkuyorum.. Evet belki buradaki bazi hanim arkadaşlar gibi uzun sure deneme yapmadm.. Veya tup bebek gibi yontemler denemedim.. Ama bana doktorlarn dedigi tek sey.. Cok riskli.. Emin misiniz.. Ben icimden hep emindim.. Biliyorum ve hala inaniyorum da Allahn rahmetnden zarar gelmez..
Bunları yazmak istedim.. Çünkü sizlern destegi benim icin mühim.. Ve hikayemi de bilin istedim..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?