Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sabah 7.30 da yataktan kımıldamadan yapıyordum ben
Bende öyle yapiorum 7:20 falan yapıyorum bende hep ama testte pik olan günle tablodaki ateş tablosu değişik geldi pik olduğunda ateşin yükselmesi gerekirken düştü ertesi günü catladi aynı ateş seviyesinde ve daha da düştü tekrar yükseldi sonra nasıl sence senin ki nasıl ovulasyon dedigi catladigi zaman benim bu arada pik girdgim gunu değil ertesi günü ovulasyon gösteriyor

Eklentiler

• Screenshot_20190211-000307.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 34
Canım ben çoğunu not olarak yazmışım sana tablo kısmını göstermek istedim benimki epey düzenliydi hatta tablodaki ay ben dostinex kullanıyordum prolaktin yüksek çıkmıştı

Eklentiler

• 39B4E7B0-8E74-4023-94F8-38951C2E0C71.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 34
Neyse herkese iyi geceler
İyi geceleri kuzum
Canım ben çoğunu not olarak yazmışım sana tablo kısmını göstermek istedim benimki epey düzenliydi hatta tablodaki ay ben dostinex kullanıyordum prolaktin yüksek çıkmıştı
Senin baya düzenliymis cnm masAllah
Lh sadece beta hcg ye benzediği için arada doğru sonuç çıkarır canım içini ferah tut daha vaktimiz var
İnşALLAH canım hayırlısı bklm

İyi geceleri kuzum

Senin baya düzenliymis cnm masAllah

İnşALLAH canım hayırlısı bklm
Çok şükür canım bünyem düşükte bile hiç şaşmadı sadece döngüm 30 dan 33 e çıkıp sabitlendi bana bazı aylar çoğul gebelik riskim olduğunu bile söyledi doktor ama hala bir gebeliğim sağlıkla devam etmedi

Olacak insAllah canım daha hayırlı vakit gelmemiş demekki imtihan dünyası :)

Günaydın bu hafta da bol güzel haberler okuyalım inşallah :)
Benim regl yeni bitti haftaya salı gibi yumurtlama.
Martın başı belli olur artık benim ak koyun kara koyun
Akışına bıraktım zaten o kadar da fazla düşünmüyorum artık gerçekten en güzeli böyle kızlar
Sadece dua ediyorum hayırlısını versin yeterki.
Bir kaç ay daha deneyelim bakalım

Gunaydin canim insallah bu ay olur Rabbim daha fazla bekletmez insallah.

Günaydın canım durumlarımız aynı. Ben yarından sonra değerlendirmelere başlarım. Haftaya pazartesi salı çarşamba değerlendiricem. Büyük ihtimal o üç günden birinde yumurtlama olur. Sen ne düşünüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…