- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Bende öyle yapiorum 7:20 falan yapıyorum bende hep ama testte pik olan günle tablodaki ateş tablosu değişik geldi pik olduğunda ateşin yükselmesi gerekirken düştü ertesi günü catladi aynı ateş seviyesinde ve daha da düştü tekrar yükseldi sonra nasıl sence senin ki nasıl ovulasyon dedigi catladigi zaman benim bu arada pik girdgim gunu değil ertesi günü ovulasyon gösteriyorCanım sabah 7.30 da yataktan kımıldamadan yapıyordum ben
Lh ye de mi erken bilmiyorum ki merak işte bi ateş basıyor gibi bi üşüyor gibiyim çok tuhaf5 gün varmış daha bence erken yapmışsın
Canım ben çoğunu not olarak yazmışım sana tablo kısmını göstermek istedim benimki epey düzenliydi hatta tablodaki ay ben dostinex kullanıyordum prolaktin yüksek çıkmıştıBende öyle yapiorum 7:20 falan yapıyorum bende hep ama testte pik olan günle tablodaki ateş tablosu değişik geldi pik olduğunda ateşin yükselmesi gerekirken düştü ertesi günü catladi aynı ateş seviyesinde ve daha da düştü tekrar yükseldi sonra nasıl sence senin ki nasıl ovulasyon dedigi catladigi zaman benim bu arada pik girdgim gunu değil ertesi günü ovulasyon gösteriyor
Lh sadece beta hcg ye benzediği için arada doğru sonuç çıkarır canım içini ferah tut daha vaktimiz varLh ye de mi erken bilmiyorum ki merak işte bi ateş basıyor gibi bi üşüyor gibiyim çok tuhaf
İyi gecelerNeyse herkese iyi geceler
İyi geceleri kuzumNeyse herkese iyi geceler
Senin baya düzenliymis cnm masAllahCanım ben çoğunu not olarak yazmışım sana tablo kısmını göstermek istedim benimki epey düzenliydi hatta tablodaki ay ben dostinex kullanıyordum prolaktin yüksek çıkmıştı
İnşALLAH canım hayırlısı bklmLh sadece beta hcg ye benzediği için arada doğru sonuç çıkarır canım içini ferah tut daha vaktimiz var
Çok şükür canım bünyem düşükte bile hiç şaşmadı sadece döngüm 30 dan 33 e çıkıp sabitlendi bana bazı aylar çoğul gebelik riskim olduğunu bile söyledi doktor ama hala bir gebeliğim sağlıkla devam etmediİyi geceleri kuzum
Senin baya düzenliymis cnm masAllah
İnşALLAH canım hayırlısı bklm
Olacak insAllah canım daha hayırlı vakit gelmemiş demekki imtihan dünyası :)Çok şükür canım bünyem düşükte bile hiç şaşmadı sadece döngüm 30 dan 33 e çıkıp sabitlendi bana bazı aylar çoğul gebelik riskim olduğunu bile söyledi doktor ama hala bir gebeliğim sağlıkla devam etmedi
Öyle canım tüm kalbimle bekliyorum o günü :)Olacak insAllah canım daha hayırlı vakit gelmemiş demekki imtihan dünyası :)
İnşALLAH yakındır canım hayırlısıylaÖyle canım tüm kalbimle bekliyorum o günü :)
Cok gecmis olsun canim Rabbim acil sifalar versiRabbim sevdiği kulunu sınarmış buna da şükür canım
İnşallah uzun süre sahalardan uzak kalmam
Günaydın kızlar bi pazartesi sendromu daha lütfen çabuk akşam olsun günaydın herkese
Herkese günaydın, hayırlı haftalar, ben biraz erken gelmişim galiba
Gunaydin canim insallah bu ay olur Rabbim daha fazla bekletmez insallah.Günaydınbu hafta da bol güzel haberler okuyalım inşallah :)
Benim regl yeni bitti haftaya salı gibi yumurtlama.
Martın başı belli olur artık benim ak koyun kara koyun
Akışına bıraktım zaten o kadar da fazla düşünmüyorum artık gerçekten en güzeli böyle kızlar
Sadece dua ediyorum hayırlısını versin yeterki.
Bir kaç ay daha deneyelim bakalım
İnşallah canım senin nasıl gidiyor :) bebişin büyüyor yavaş yavaşGunaydin canim insallah bu ay olur Rabbim daha fazla bekletmez insallah.
Günaydın canım durumlarımız aynı. Ben yarından sonra değerlendirmelere başlarım. Haftaya pazartesi salı çarşamba değerlendiricem. Büyük ihtimal o üç günden birinde yumurtlama olur. Sen ne düşünüyorsun.Günaydınbu hafta da bol güzel haberler okuyalım inşallah :)
Benim regl yeni bitti haftaya salı gibi yumurtlama.
Martın başı belli olur artık benim ak koyun kara koyun
Akışına bıraktım zaten o kadar da fazla düşünmüyorum artık gerçekten en güzeli böyle kızlar
Sadece dua ediyorum hayırlısını versin yeterki.
Bir kaç ay daha deneyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?