Iyi gidiyor cok sukur canim cumartesi gunu gittik keseyi ve bebegi gorduk insallah cuma gunude kalp atisini dinlemeye gidicezİnşallah canım senin nasıl gidiyor :) bebişin büyüyor yavaş yavaş
Dr a ne zaman gidiceksin?
Canım benim lütfen kendini üzme, insanların çoğu bencil ve çıkarcı bence zaten, öyle olmayanlar da düşüncesiz, kaba, biz de hele de hassas dönemlerde kendimizi düşünmeliyiz. İnsan kendi annesi olsa yine bir beklenti olur, kırgınlık yaşanır ama hele hele kayınvalide için hiç canını sıkma. Sonuçta herkesin evladı kendine kıymetli. Sen iyi ol, onların hepsi düzelir unutulur gider.Kizlar biraz uzun yazacam ama icim cok sikildi birtek size anlata biliyorum. Gecen pazar gunu kv yigeninin nisani vardi memleketteydik nisanda uzak bir yerdeydi sabah 10 gittiler aksam 6 da donmusler bende tehlikeli ve belimin agrisi icin uygun bir dille gitmiyecegimi anlattim ona. Kv.resmen tovbe hasa o kardesine ve ailesine tapiyor o gunden beri bana tavirli cuma gunu birlikte geldik o kardesi ve yengeside bizimleydi yolda belim cok agriyor dedim orali olmadi cumartesi gunu hastaneye gittik hic sormadi bir sorun varmi yok mu diye dun saat 2 ye kadar temizlik yaptim belim cok agriyordu esim gel avm ye gidelim dedi yok gelemiyorum dedim. Sonra kayinvalde aradi gel sana cemen yapalim dedi ben tamam dedim esim aradi anne beli kotu ben ne lazimsa getirsem olur mu dedi kizdi sonra esim aradi onu birsey istemiyoruz bize yapma dedi neden boyle yapiyor anlamiyorum. Ben dusuk yaptigimda kendisi yazlikta gunesleniyordu 20 dklik yola dayanamiyorum deyip gelmedi ama 2 saatlik yola dayanip gidiyor. Cok uzun oldu ama cok uzuldum yaa
Senin canını sıkmaman lazim boyle seyler icin.. kadinin yapisi bu demek ki biliyorsun ki kimse annen gibi dusunmez seni...Kizlar biraz uzun yazacam ama icim cok sikildi birtek size anlata biliyorum. Gecen pazar gunu kv yigeninin nisani vardi memleketteydik nisanda uzak bir yerdeydi sabah 10 gittiler aksam 6 da donmusler bende tehlikeli ve belimin agrisi icin uygun bir dille gitmiyecegimi anlattim ona. Kv.resmen tovbe hasa o kardesine ve ailesine tapiyor o gunden beri bana tavirli cuma gunu birlikte geldik o kardesi ve yengeside bizimleydi yolda belim cok agriyor dedim orali olmadi cumartesi gunu hastaneye gittik hic sormadi bir sorun varmi yok mu diye dun saat 2 ye kadar temizlik yaptim belim cok agriyordu esim gel avm ye gidelim dedi yok gelemiyorum dedim. Sonra kayinvalde aradi gel sana cemen yapalim dedi ben tamam dedim esim aradi anne beli kotu ben ne lazimsa getirsem olur mu dedi kizdi sonra esim aradi onu birsey istemiyoruz bize yapma dedi neden boyle yapiyor anlamiyorum. Ben dusuk yaptigimda kendisi yazlikta gunesleniyordu 20 dklik yola dayanamiyorum deyip gelmedi ama 2 saatlik yola dayanip gidiyor. Cok uzun oldu ama cok uzuldum yaa
kuuzum minnoşum ne zaman gidiyorsuunn?günaydın kızlar, güzel haberler alacağımız bi hafta olsun
Allah razı olsun canımCok gecmis olsun canim Rabbim acil sifalar versi
Sağol canımYok kuzum kaldıktan sonra baslatti
Cok gec almissin yaaa16.30
çok heyecanlıyım
inşallah canım benimmCok gec almissin yaaainsallah hayirli haberlerle minnosuumm.
Belli oldu mu gobussinşallah canım benimm
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin beyb çok heyecanlıinşallah canım benimm
hayır daha kilo almadım. annemler genişledin diyo ama kilo almadım aynıyımBelli oldu mu gobuss
inşallah darısı sanaİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin beyb çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?