Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yoldaydım beğenip geçtim yazamadım ama canım insan oğlu deyip önüne bakacaksın boşver canım senin düşünmen gereken daha önemli mucizen var çok şükür haklısın de geç eşini de ayrıca takdir ediyorum seni destekleyip arkanda durmuş her erkek bunu yapmaz

Yapcam bi ara onu da her gün başka bişey kafama takılıo pıhtılaşma için tam kan sayımında plt/trombosit ile aptt miydi ona bakılıyo de mi

Yapcam bi ara onu da her gün başka bişey kafama takılıo pıhtılaşma için tam kan sayımında plt/trombosit ile aptt miydi ona bakılıyo de mi
ben hiiiç bilmiyorum. doktor da pıhtılaşma vs demedi ilk gebelik olduğu için sanırım. kan tahlillerini de daha bugün götürücem.
yap gitsin bi kere geliyoruz dünyaya

Oyle tabi canim ama baska zaman lafta gelinlerim cocuklarimdan daha onde gelir benimicin der karnimdaki de onun torunu yani bir kere yasadim kendisinin gelme demesi lazim degil mi? Normalde umrumda olmaz ama dedigin gibi hassas donem olunca insan uzuluyor

Canim esim anne kiz senden cekindi yanlis anlamandan korktugu icin sana soyliyemedi dedi. Benim annemin o kadar uzerime titredigini gordukten sonra oda bir anne oglu icin bile olsa insan bekliyor galiba yaa

Canım benim sen zaten belli ki çok iyi niyetli ve düşünceli birisin, karşıdan da nezaket beklemek hakkın tabi ama anne var anne var, insanlar o kadar çeşitli ki, ben artık göre göre kaşarlandım epey herkesi Allaha havale ettim, çok rahat ediyorum

Cok sagol canim Rabbim yavrumu bana bagislasin haklisin herseyden once o geliyor. Rabbim esimden razi olsun o konuda cok destek bana

Valla sunu cok iyi anladim kimse insanin annesinin tirnagi kadar olmuyor. Kuzum dusuk yaptigimda gelmedi esim kizdi ben esime yola dayanmiyor yoksa gelirdi dedim baktim hesabina giden yerlerde araba tutmuyor. En iyisini yapiyorsun zaten kimse degmiyor hicbir seye

Valla benim gordugum kadariyla kiz annesi gibi gercekten olmuyor erkek anneleride oglunu evlendirdikten sonra lafta cok duskun olsada gercekte oyle olmuyor. Ben hastayken annemin hala akli cikiyor kv oyle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…