Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar.Başlıği okumaya çalistim.Gercekten cok guzel bir enerjiniz var.Ben de 2 yillik evliyim. 3 aydir bebek dusunuyoruz.3 Ay olmadi.Bu ay ovulasyon testi denedim.4 subatta yumurtam çatladi.Bu ay daha fazla umudum var ..Test yaptim diye sanirim.Benim kasiklarimda ve gogus ucumda ignelenmeler ve aşiri gazim var.Bu kadar erken belirti olur mu?Yoksa üşüttum mu?Reglime tam bir hafta var.

Kişiden kişiye değişebilir belirtiler ..
benım mesela 3 gündür göğüs hariç bu belirtiler var . Ek olarak uyuyamıyorum

Benimde 4 Şubat'ta çatladi ve ovulasyonla yumurtlamayı gördüğün ilk ay bu.Gunlerimiz aynı inşallah haftaya bugün sevinçlerimiz de aynı olur:)

Benimde 4 Şubat'ta çatladi ve ovulasyonla yumurtlamayı gördüğün ilk ay bu.Gunlerimiz aynı inşallah haftaya bugün sevinçlerimiz de aynı olur:)
Merhaba.Ben de ilk defa yumurtlama gunumden eminim.Gecen aylarda emin olamamistim.Sanirim hesaplamalarim dogru da degilmiş.Insallah guzel haberi birda paylasmak isterim.Sizden de guzel haberler aliriz insallah..Sizde var mi hic degisik belirtiler?

Kişiden kişiye değişebilir belirtiler ..
benım mesela 3 gündür göğüs hariç bu belirtiler var . Ek olarak uyuyamıyorum
Merhaba.Evet kişisden kisiye farklilik gosterebiliyormuş.Kiminde belirtiler erkenden baslarken,kiminde hic belirti olmayabiliyormus.Bende adetin hemen oncesinde olan gaz problemi yumurtlamadan hemen sonra başladi ve yumurtlamadan sonra ne akintim durdu ne de kasik agrim.Umarim boşa unutlanmiyorumdur.Siz de bebek bekliyormussunuz.Saglikla tutunsun bebeginiz.Saglikli bir sekilde kucaginiza almanizi dilerim.

Dün 6. Gündü ,yerleşme o vakit oluyor diyorlar ama farklı bir olayım olmadı benim.İki defa ufacık oluşan bir ağrı,yatarken sag karın bölgemin sızlar gibi gerilmesi.ama onu olmayan göbeğe bagladim.acikcasi umutsuzum.bir an önce bu ay netlessin gelecek ay nasıl bir yol izlesem diye düşünüyorum..hiç kontrole gittin mi sen,bebek düşündükten sonra.ben gitmedim ve o konuda da hayli çekiniyorum..

Benim de dun 6. gunumdu.Benim gobek deligimde agri vardi dun butun gun.Ben dusunmeye basladigimizda gitti.Rahim ve yumurtaliklara ultrasonla bakildi.Kan sayimi yapildi.Hormon testleri yapildi.Bir de adet oldum.Birinci gunu gittim.O gun yumurtalik kapasitesine bakilabiliyormus.Her şey normal cikti.Bir de doktor genel eşimle ve benimle ilgili sorular sordu.Yaslarimiz,simdiye kadar nasil korundugumuz,ailemizde olan hastaliklar...Gibi sorular...

En iyisini yapmışsın.Burda devlet Hastanesi'nde işler çok yavaş ilerliyor,bir ultrason üç ay sonrasına veriliyor ve özele gitmek konusunda da en uygun zamanı bekliyorum bende.ve bu işlerin doktor kisisinden çok korkuyorum :) korkunun bir faydası yok ama yaza doğru muhtemelen gidicem bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…