Evet kuzum hamile kalıyorum ama devamı gelmiyor bu sefer gelicek inşallahmaşallah canım hani kemal sunal diyorya ceket atsam hamile kalıyor karı diye sende kolay gebe kalabiliyon:) inşallah bu sefer sağlıkla hayırla evladını kucagına alırsın
Sağol canım benımSağlık sıhhatle devam etsin annesini birakmasin inşallah
Hayırlı olsun canım baya guzel koyulasmis masallah. Adetin gecmis miydi senin
Kim ne derse desin dogru diyorsun canim herkes kendi evladini dusunuyor oglu grip olsa oglum oglum diyor bana gelince lafta isteValla benim gordugum kadariyla kiz annesi gibi gercekten olmuyor erkek anneleride oglunu evlendirdikten sonra lafta cok duskun olsada gercekte oyle olmuyor. Ben hastayken annemin hala akli cikiyor kv oyle degil
Canim 1 hafta gecmis insallah varsa belirtiler baslar insallah bu belirtiler hamileliktendirMerhaba arkadaşlar.Başlıği okumaya çalistim.Gercekten cok guzel bir enerjiniz var.Ben de 2 yillik evliyim. 3 aydir bebek dusunuyoruz.3 Ay olmadi.Bu ay ovulasyon testi denedim.4 subatta yumurtam çatladi.Bu ay daha fazla umudum var ..Test yaptim diye sanirim.Benim kasiklarimda ve gogus ucumda ignelenmeler ve aşiri gazim var.Bu kadar erken belirti olur mu?Yoksa üşüttum mu?Reglime tam bir hafta var.
Yok canım takvımler 15 gösteriyor ama yumurtlamyı takip ettim çatladığı günden itibaren saydığım da 13 şunat gözüküyor .. çıkan çizgilere göre 13 daha mantıklı beklıyorum bat geçmesiniHayırlı olsun canım baya guzel koyulasmis masallah. Adetin gecmis miydi senin
olumsuz düşünceleri atar mısın artık kafandan inşallah miniz mucizen seninle kalacak aminnnEvet kuzum hamile kalıyorum ama devamı gelmiyor bu sefer gelicek inşallah
Ay gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin, kaç haftalık oldunuzBugün keseyi gördük şükürler olsun inşallah sağlıkla ilerler :) ekliyorum bayadır giremedim siteye :)
ayyy ben de öyle akşam 5 aylık sabah 2 aylıkhayır daha kilo almadım. annemler genişledin diyo ama kilo almadım aynıyımakşamları çok fazla gaz oluyor sadece akşam 4 aylık sabah dümdüzüm
inşallah darısı sana
sen takvim yapmıcak mısın
Masallah canim insallah cok cok guzel ve kolay gecer hamileligin yaa Rabbim insallah kucagina almayi nasip ederEvet kuzum hamile kalıyorum ama devamı gelmiyor bu sefer gelicek inşallah
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım
Bu gördükleirmiz gerçek olsun nolurrrrsöyle kuzum
Ay maşallahhh senın minnak keseni yesinlerrrrBugün keseyi gördük şükürler olsun inşallah sağlıkla ilerler :) ekliyorum bayadır giremedim siteye :)
Umutluyum bu sefer kuzum içim kıpır kıpırolumsuz düşünceleri atar mısın artık kafandan inşallah miniz mucizen seninle kalacak aminnn
kuzum maşallah kaç haftalık senin eskidi diye hatırlıyom beenBugün keseyi gördük şükürler olsun inşallah sağlıkla ilerler :) ekliyorum bayadır giremedim siteye :)
Masallah canim kac haftalik oldunuz Rabbim saglikli bir sekilde devam eder hamileliginBugün keseyi gördük şükürler olsun inşallah sağlıkla ilerler :) ekliyorum bayadır giremedim siteye :)
Amin canımmmMasallah canim insallah cok cok guzel ve kolay gecer hamileligin yaa Rabbim insallah kucagina almayi nasip eder
Aminn kuzumm rabbım hepimize sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayınnasip etsinRabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım
Ya üzülme canım biz hep burdayızKizlar biraz uzun yazacam ama icim cok sikildi birtek size anlata biliyorum. Gecen pazar gunu kv yigeninin nisani vardi memleketteydik nisanda uzak bir yerdeydi sabah 10 gittiler aksam 6 da donmusler bende tehlikeli ve belimin agrisi icin uygun bir dille gitmiyecegimi anlattim ona. Kv.resmen tovbe hasa o kardesine ve ailesine tapiyor o gunden beri bana tavirli cuma gunu birlikte geldik o kardesi ve yengeside bizimleydi yolda belim cok agriyor dedim orali olmadi cumartesi gunu hastaneye gittik hic sormadi bir sorun varmi yok mu diye dun saat 2 ye kadar temizlik yaptim belim cok agriyordu esim gel avm ye gidelim dedi yok gelemiyorum dedim. Sonra kayinvalde aradi gel sana cemen yapalim dedi ben tamam dedim esim aradi anne beli kotu ben ne lazimsa getirsem olur mu dedi kizdi sonra esim aradi onu birsey istemiyoruz bize yapma dedi neden boyle yapiyor anlamiyorum. Ben dusuk yaptigimda kendisi yazlikta gunesleniyordu 20 dklik yola dayanamiyorum deyip gelmedi ama 2 saatlik yola dayanip gidiyor. Cok uzun oldu ama cok uzuldum yaa
muhtemelen geç döllenme olmuş gibi.. hayırla sağlıkla devam etsin inşallah.Aslında o konuda kafam karışık sormayı da unuttum doktora, en son bat tarihim 24 aralıkta ve buna göre bugün 7. Haftaya girmiş oluyoruz ama bunu telefona indirdiğim bi program söyledi ne kadar doğru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?