Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim gordugum kadariyla kiz annesi gibi gercekten olmuyor erkek anneleride oglunu evlendirdikten sonra lafta cok duskun olsada gercekte oyle olmuyor. Ben hastayken annemin hala akli cikiyor kv oyle degil
Kim ne derse desin dogru diyorsun canim herkes kendi evladini dusunuyor oglu grip olsa oglum oglum diyor bana gelince lafta iste

Canim 1 hafta gecmis insallah varsa belirtiler baslar insallah bu belirtiler hamileliktendir

Hayırlı olsun canım baya guzel koyulasmis masallah. Adetin gecmis miydi senin
Yok canım takvımler 15 gösteriyor ama yumurtlamyı takip ettim çatladığı günden itibaren saydığım da 13 şunat gözüküyor .. çıkan çizgilere göre 13 daha mantıklı beklıyorum bat geçmesini

ayyy ben de öyle akşam 5 aylık sabah 2 aylık

Ya üzülme canım biz hep burdayız galiba adı kv-gelin iliskisi olunca sorun hep oluyor henüz bal kaymak olanı görmedim siz gördünüz mü kızlar

Aslında o konuda kafam karışık sormayı da unuttum doktora, en son bat tarihim 24 aralıkta ve buna göre bugün 7. Haftaya girmiş oluyoruz ama bunu telefona indirdiğim bi program söyledi ne kadar doğru bilmiyorum
muhtemelen geç döllenme olmuş gibi.. hayırla sağlıkla devam etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…