- 24 Aralık 2018
- 220
- 607
- 23
- 31
Benim de aynı gunler tahmini yapsam çıkar mi acaba diye düşünmekten kendimi alamiyorumYok canım takvımler 15 gösteriyor ama yumurtlamyı takip ettim çatladığı günden itibaren saydığım da 13 şunat gözüküyor .. çıkan çizgilere göre 13 daha mantıklı beklıyorum bat geçmesini
Ben hic denk gelmedim o ikiliye. Cok sagolun canim iyi ki varsinizYa üzülme canım biz hep burdayızgaliba adı kv-gelin iliskisi olunca sorun hep oluyor henüz bal kaymak olanı görmedim siz gördünüz mü kızlar
Yok canim zaten normalde 8. Haftada dinleniliyor rahat olBende öyle biliyodum ama doktor 2 hafta sonra kalp atışlarını duyalim gel dedi Bende bugün duyarim diyodum sanırım geç döllenme
Benım yaklaşık olarak 5 gündür trstlerde çıkıyo canımBenim de aynı gunler tahmini yapsam çıkar mi acaba diye düşünmekten kendimi alamiyorum
maşallah Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah aminnnBugün keseyi gördük şükürler olsun inşallah sağlıkla ilerler :) ekliyorum bayadır giremedim siteye :)
Masallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahBugün keseyi gördük şükürler olsun inşallah sağlıkla ilerler :) ekliyorum bayadır giremedim siteye :)
aminnn aminnn aminnn inşallahBu gördükleirmiz gerçek olsun nolurrrr
Ay maşallahhh senın minnak keseni yesinlerrrr
Umutluyum bu sefer kuzum içim kıpır kıpır
Şunuda söylim . Akşamları yaptım testi sabah ne çıktıysa aynısı akşamda çıkıyo :)Allaaaah kimse beni tutamaz artıkhayırlı olsun canim sana da ins saglikla devam eder
Tutunması için değilde sağlıkla gelişmeis için evet elma ceviz çok önemli benımde doktorum elma elma elmaaaa demişti :)Kızlar bu arada arkadaşım gebe ve ben hemen ona söylemiştim o da bana hergun kırmızı elma ve 3 / 4 adet ceviz ye sabahları ballı süt iç dedi bebeğin tutunması için dedi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama sizlere söylemek istedim . Inşallah rabbim o listede hepinizi görmeyi nasip eder dualarimdasiniz
Hadi inşallah pozitif tir kan vermeden önce kaset trst yaptın m ?Bende kan testi verdim bakalım sonuc ne cıkıcak..
ayy güzel sonuçlarla inşallah.Bende kan testi verdim bakalım sonuc ne cıkıcak..
aminnn inaşallahKızlar bu arada arkadaşım gebe ve ben hemen ona söylemiştim o da bana hergun kırmızı elma ve 3 / 4 adet ceviz ye sabahları ballı süt iç dedi bebeğin tutunması için dedi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama sizlere söylemek istedim . Inşallah rabbim o listede hepinizi görmeyi nasip eder dualarimdasiniz
Bu karılar çok hızlı yazıyor ya sayfaları kaçırıyorumEvet kuzum hamile kalıyorum ama devamı gelmiyor bu sefer gelicek inşallah
Sağoll kuzum sende şu belirrsizlikten en kısa sürede kurtul inşallahBu karılar çok hızlı yazıyor ya sayfaları kaçırıyorumbari bu mesajında hayırlı olsun diyeyim canım sağlıcakla tutunsun minnoş
İnşallah güzel haberle dönersinBende kan testi verdim bakalım sonuc ne cıkıcak..
Sensiiin karııı bizz tazecikizBu karılar çok hızlı yazıyor ya sayfaları kaçırıyorumbari bu mesajında hayırlı olsun diyeyim canım sağlıcakla tutunsun minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?