Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sallaaa,at arkaya,düşünüp kendini üzdüğüne değmez,hepsi aynı,sen dinlenmeye,kendini yormamaya dikkat et,bir şey olsa Allah korusun üzüntüsünü sen yaşayacaksın onlar değil,

Bende öyle
Bende öyle bu ay yumurtlamaymis yok kendimi dinleme felan hiç bişey yapmicam

Bence sen de git istersen.Cunku hormonlar gebe kalma surecini etkiliyormuş.Mesela bende kansizlik cikti.Kansizlik da etkiliyormus.Hemen takviye yaptim.En azindan onlem alinir.Folik asit kullaniyor musun?

Insan annesinin dediğine takılmaz ama kayınvalide veya itiraftan biri bise deyince gerçekten alınıyor bunu herkes haliyle yaşıyor sen zaten o istiyor diye fazladan orda kaldın diyebilirdim ben daha önce düşük yaptım gidicem doktora görüncem vs ama sen kurmadın zaten kaldın sen hic karışma esin halletmesi gereken bi durum boşuna hiç kendinide germe takmamaya çalış her insan bir değil malesefki

Bence sen de git istersen.Cunku hormonlar gebe kalma surecini etkiliyormuş.Mesela bende kansizlik cikti.Kansizlik da etkiliyormus.Hemen takviye yaptim.En azindan onlem alinir.Folik asit kullaniyor musun?
Evet onu kullanıyorum,diğer hormonlar bakımından iki ay önce dahiliyeye gitmiştim,sorun gözükmüyor dendi.ama asıl hormonlar kadın doğum doktorunda tabi:) inşallah tavsiyene de uyucam,gelecek ayı da atlatirsam..

Belkide gerek kalmaz tekrar gitmenize:).Bu ay bebeginizin sizinle oldugunu ogrenirsiniz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…