İnşallah canım beklıyorumTamamdir canım yaptığım zaman yazarım yine buraya. Rabbim nasip etmistir ins
İnşallah canım çok az kaldı. Bundan sonrada rahim filmi macerasi bekliyor beniSağoll kuzum sende şu belirrsizlikten en kısa sürede kurtul inşallah
Benım kürtajdan 35 gün sonra gelmiş canım
Bende ruh 50 lere çıktı oralarda bi dolanıyorSensiiin karııı bizz tazecikiz
NabersnnGunaydinn
İnşaAllahh canmn içi inşaAllah
Sallaaa,at arkaya,düşünüp kendini üzdüğüne değmez,hepsi aynı,sen dinlenmeye,kendini yormamaya dikkat et,bir şey olsa Allah korusun üzüntüsünü sen yaşayacaksın onlar değil,Kizlar biraz uzun yazacam ama icim cok sikildi birtek size anlata biliyorum. Gecen pazar gunu kv yigeninin nisani vardi memleketteydik nisanda uzak bir yerdeydi sabah 10 gittiler aksam 6 da donmusler bende tehlikeli ve belimin agrisi icin uygun bir dille gitmiyecegimi anlattim ona. Kv.resmen tovbe hasa o kardesine ve ailesine tapiyor o gunden beri bana tavirli cuma gunu birlikte geldik o kardesi ve yengeside bizimleydi yolda belim cok agriyor dedim orali olmadi cumartesi gunu hastaneye gittik hic sormadi bir sorun varmi yok mu diye dun saat 2 ye kadar temizlik yaptim belim cok agriyordu esim gel avm ye gidelim dedi yok gelemiyorum dedim. Sonra kayinvalde aradi gel sana cemen yapalim dedi ben tamam dedim esim aradi anne beli kotu ben ne lazimsa getirsem olur mu dedi kizdi sonra esim aradi onu birsey istemiyoruz bize yapma dedi neden boyle yapiyor anlamiyorum. Ben dusuk yaptigimda kendisi yazlikta gunesleniyordu 20 dklik yola dayanamiyorum deyip gelmedi ama 2 saatlik yola dayanip gidiyor. Cok uzun oldu ama cok uzuldum yaa
Cevabiniz icin tesekkur ederim:).Insallah vardir..Isteyen herkes bu ay guzel haberi alir umarim.Canim 1 hafta gecmis insallah varsa belirtiler baslar insallah bu belirtiler hamileliktendir
Benim değer 69 a kadar düştü canım kısmetse kanamada başlamak üzere. Pek yakında aranızda test yapayım mı erken mi pik olmadı falan diye dolaşırımMrblar kizlar sayfalari okuyamadim k.b nasılsınz bugun bklm yeni haber var mi kacrdgm
Bende öyle bu ay yumurtlamaymis yok kendimi dinleme felan hiç bişey yapmicamGünaydınbu hafta da bol güzel haberler okuyalım inşallah :)
Benim regl yeni bitti haftaya salı gibi yumurtlama.
Martın başı belli olur artık benim ak koyun kara koyun
Akışına bıraktım zaten o kadar da fazla düşünmüyorum artık gerçekten en güzeli böyle kızlar
Sadece dua ediyorum hayırlısını versin yeterki.
Bir kaç ay daha deneyelim bakalım
Geldim kuzum eve bi süpürge tuttuydumH E nerdesinn balumm yaaa geliyom yoksnnn
Bence sen de git istersen.Cunku hormonlar gebe kalma surecini etkiliyormuş.Mesela bende kansizlik cikti.Kansizlik da etkiliyormus.Hemen takviye yaptim.En azindan onlem alinir.Folik asit kullaniyor musun?En iyisini yapmışsın.Burda devlet Hastanesi'nde işler çok yavaş ilerliyor,bir ultrason üç ay sonrasına veriliyor ve özele gitmek konusunda da en uygun zamanı bekliyorum bende.ve bu işlerin doktor kisisinden çok korkuyorum :) korkunun bir faydası yok ama yaza doğru muhtemelen gidicem bende.
Hadi inşallah kuzumBenim değer 69 a kadar düştü canım kısmetse kanamada başlamak üzere. Pek yakında aranızda test yapayım mı erken mi pik olmadı falan diye dolaşırım
Kizlar biraz uzun yazacam ama icim cok sikildi birtek size anlata biliyorum. Gecen pazar gunu kv yigeninin nisani vardi memleketteydik nisanda uzak bir yerdeydi sabah 10 gittiler aksam 6 da donmusler bende tehlikeli ve belimin agrisi icin uygun bir dille gitmiyecegimi anlattim ona. Kv.resmen tovbe hasa o kardesine ve ailesine tapiyor o gunden beri bana tavirli cuma gunu birlikte geldik o kardesi ve yengeside bizimleydi yolda belim cok agriyor dedim orali olmadi cumartesi gunu hastaneye gittik hic sormadi bir sorun varmi yok mu diye dun saat 2 ye kadar temizlik yaptim belim cok agriyordu esim gel avm ye gidelim dedi yok gelemiyorum dedim. Sonra kayinvalde aradi gel sana cemen yapalim dedi ben tamam dedim esim aradi anne beli kotu ben ne lazimsa getirsem olur mu dedi kizdi sonra esim aradi onu birsey istemiyoruz bize yapma dedi neden boyle yapiyor anlamiyorum. Ben dusuk yaptigimda kendisi yazlikta gunesleniyordu 20 dklik yola dayanamiyorum deyip gelmedi ama 2 saatlik yola dayanip gidiyor. Cok uzun oldu ama cok uzuldum yaa
Evet onu kullanıyorum,diğer hormonlar bakımından iki ay önce dahiliyeye gitmiştim,sorun gözükmüyor dendi.ama asıl hormonlar kadın doğum doktorunda tabi:) inşallah tavsiyene de uyucam,gelecek ayı da atlatirsam..Bence sen de git istersen.Cunku hormonlar gebe kalma surecini etkiliyormuş.Mesela bende kansizlik cikti.Kansizlik da etkiliyormus.Hemen takviye yaptim.En azindan onlem alinir.Folik asit kullaniyor musun?
Bu kadar damar patlamasından sonra bende testlerle takip edecem kuzum ya artık elimin üstünden alıyorlar kollarda derman kalmadıHadi inşallah kuzum
Ben bu süreçte gebelik testiyle takip etmiştim yine
Belkide gerek kalmaz tekrar gitmenize:).Bu ay bebeginizin sizinle oldugunu ogrenirsiniz insallah.Evet onu kullanıyorum,diğer hormonlar bakımından iki ay önce dahiliyeye gitmiştim,sorun gözükmüyor dendi.ama asıl hormonlar kadın doğum doktorunda tabi:) inşallah tavsiyene de uyucam,gelecek ayı da atlatirsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?