- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
İyi yapmşsnn daaa dikkat et kendine :)Geldim kuzum eve bi süpürge tuttuydum
Haklisin kuzum dusuk yaptigimda gecmis olsun bile demeyen insalar icin yapiyorsa keyfi billir.Sallaaa,at arkaya,düşünüp kendini üzdüğüne değmez,hepsi aynı,sen dinlenmeye,kendini yormamaya dikkat et,bir şey olsa Allah korusun üzüntüsünü sen yaşayacaksın onlar değil,
Insallah canim insallahCevabiniz icin tesekkur ederim:).Insallah vardir..Isteyen herkes bu ay guzel haberi alir umarim.
Zaten canim birtek bana karsi degil hele buyuk eltim icin surekli mecbur yapmaya diyor kadinla emir kipiyle konusuyor bana o kadarini yapamiyor. Ben anlamiyorum biz herseye mecburuz onlar hicbirsey icin mecbur degillerArdnlina canım okudum da hiç üzülme zaten kaynanalarda fazla mantık ve vicdan aramayacaksin. Bencil davranırlar herşeyi yaparlar ama gelin yapamaz rahatsizken bile gideceksin illa . Boşver esin belliki seni anlıyor bebisinle rahatınıza bakın
hadi hayırlısıyla inşAllah cnm bnm sevndm moralin guzelBenim değer 69 a kadar düştü canım kısmetse kanamada başlamak üzere. Pek yakında aranızda test yapayım mı erken mi pik olmadı falan diye dolaşırım
Bomba gibiyimhadi hayırlısıyla inşAllah cnm bnm sevndm moralin guzel
Merhaba.Ben de ovulasyon testimi adetimden 13 gun sonra yaptim.Tam 14. gun yakaladim.Ben cok mu gec yaptim?Ya da siz mi erkenden basliyorsunuz?Kızlar dayanamıyorum. Adetten 5 gün sonra yapmaya başlayacaktım ovü testlerini öyle kararlaştırmıştık ya. Bugün 4. gün yapsam ziyan mı ederim bir an önce yapmak istiyorum akşama of
Ben bu yoruma yapılacak yorumları bekliyorum bende hiç bilmiyorumKızlar dayanamıyorum. Adetten 5 gün sonra yapmaya başlayacaktım ovü testlerini öyle kararlaştırmıştık ya. Bugün 4. gün yapsam ziyan mı ederim bir an önce yapmak istiyorum akşama of
Yok kuzum seninki doğru olan aslında. Bu ay bendeki durum biraz farklı ben geçen ay yasmini bıraktım reglim 10 gün gecikmeli geldi. Haptan sonra döngümün ne olacağını bilemiyorum. O yüzden burda kızlarla bu ay için ziyanda olsa yakalamak için erken başlamama karar verdik. 5 gün sonra dedik ama dayanamıyorum bu akşam yapıcam sanırım :)Merhaba.Ben de ovulasyon testimi adetimden 13 gun sonra yaptim.Tam 14. gun yakaladim.Ben cok mu gec yaptim?Ya da siz mi erkenden basliyorsunuz?
Anladim canim.Senin degisik bir durumun varmis.Ben de ovulasyon testini ilk kez kullandigim icin acaba gec mi basladim ,hatali mi kullandim diye sormak istedim.:)Yok kuzum seninki doğru olan aslında. Bu ay bendeki durum biraz farklı ben geçen ay yasmini bıraktım reglim 10 gün gecikmeli geldi. Haptan sonra döngümün ne olacağını bilemiyorum. O yüzden burda kızlarla bu ay için ziyanda olsa yakalamak için erken başlamama karar verdik. 5 gün sonra dedik ama dayanamıyorum bu akşam yapıcam sanırım :)
Kızlar dayanamıyorum. Adetten 5 gün sonra yapmaya başlayacaktım ovü testlerini öyle kararlaştırmıştık ya. Bugün 4. gün yapsam ziyan mı ederim bir an önce yapmak istiyorum akşama of
kızlar döngünüze göre başlayın düzensizse sıkı takip şart... misal ben ağrılarımdan anlıyorum 4 ay da teyit etmiş oldum.. yine söylüyorum programın ovulasyon dediği tahmini çatladığı zaman...Ben bu yoruma yapılacak yorumları bekliyorum bende hiç bilmiyorum
Cok svndm vala boyle ol tabiki ne güzel Allah var keder yokBomba gibiyim
Dun yapmistim sabah bi daha yapmadim kuzum karın ağrım var bugun kqsiklarda agri yok sanki boylr alt karnimda ağırlık var gibi hissediyorumFit mutlu anne kuzm ovu yaptn mı
Canım biliyorsun bende haptan sonra düzen müzen yok, telefondaki kıytırık uygulama yarın doğurgan döneme giriceksin diyor. Bu ay kaçırırsam çok üzülücem napim olucaksa da ziyan olsun yapıcam bu akşam benkızlar döngünüze göre başlayın düzensizse sıkı takip şart... misal ben ağrılarımdan anlıyorum 4 ay da teyit etmiş oldum.. yine söylüyorum programın ovulasyon dediği tahmini çatladığı zaman...
ağrılarından akıntından anlamıyorsan evet başla canım.Canım biliyorsun bende haptan sonra düzen müzen yok, telefondaki kıytırık uygulama yarın doğurgan döneme giriceksin diyor. Bu ay kaçırırsam çok üzülücem napim olucaksa da ziyan olsun yapıcam bu akşam ben
Tüplerin açık ya da kapalı olduğu alttan muayene ile anlaşılmıyor yalnızca rahim filmi ile anlaşılırKızlar tüplerin kapalı olup olmadığını ancak doktor anlayabilir bence ya da düşük sonrasında yapışıklık durumunu ki ben 22 ağustosta düşük yaptım adetim düzene girdi diye 1 ekimde adetin üçüncü günü doktora gitmiştim alttan muayene etti öyle bi durum olsa belli olurdu sanırım tüplerin kapalı ya da rahimde yapışıklık var derdi herhalde kafam karıştı biraz @nedemistimkibenn öyle deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?