Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sallaaa,at arkaya,düşünüp kendini üzdüğüne değmez,hepsi aynı,sen dinlenmeye,kendini yormamaya dikkat et,bir şey olsa Allah korusun üzüntüsünü sen yaşayacaksın onlar değil,
Haklisin kuzum dusuk yaptigimda gecmis olsun bile demeyen insalar icin yapiyorsa keyfi billir.

Zaten canim birtek bana karsi degil hele buyuk eltim icin surekli mecbur yapmaya diyor kadinla emir kipiyle konusuyor bana o kadarini yapamiyor. Ben anlamiyorum biz herseye mecburuz onlar hicbirsey icin mecbur degiller

Kızlar dayanamıyorum. Adetten 5 gün sonra yapmaya başlayacaktım ovü testlerini öyle kararlaştırmıştık ya. Bugün 4. gün yapsam ziyan mı ederim bir an önce yapmak istiyorum akşama of

Kızlar dayanamıyorum. Adetten 5 gün sonra yapmaya başlayacaktım ovü testlerini öyle kararlaştırmıştık ya. Bugün 4. gün yapsam ziyan mı ederim bir an önce yapmak istiyorum akşama of
Merhaba.Ben de ovulasyon testimi adetimden 13 gun sonra yaptim.Tam 14. gun yakaladim.Ben cok mu gec yaptim?Ya da siz mi erkenden basliyorsunuz?

Merhaba.Ben de ovulasyon testimi adetimden 13 gun sonra yaptim.Tam 14. gun yakaladim.Ben cok mu gec yaptim?Ya da siz mi erkenden basliyorsunuz?
Yok kuzum seninki doğru olan aslında. Bu ay bendeki durum biraz farklı ben geçen ay yasmini bıraktım reglim 10 gün gecikmeli geldi. Haptan sonra döngümün ne olacağını bilemiyorum. O yüzden burda kızlarla bu ay için ziyanda olsa yakalamak için erken başlamama karar verdik. 5 gün sonra dedik ama dayanamıyorum bu akşam yapıcam sanırım :)

Anladim canim.Senin degisik bir durumun varmis.Ben de ovulasyon testini ilk kez kullandigim icin acaba gec mi basladim ,hatali mi kullandim diye sormak istedim.:)

Ben bu yoruma yapılacak yorumları bekliyorum bende hiç bilmiyorum
kızlar döngünüze göre başlayın düzensizse sıkı takip şart... misal ben ağrılarımdan anlıyorum 4 ay da teyit etmiş oldum.. yine söylüyorum programın ovulasyon dediği tahmini çatladığı zaman...

Canım biliyorsun bende haptan sonra düzen müzen yok, telefondaki kıytırık uygulama yarın doğurgan döneme giriceksin diyor. Bu ay kaçırırsam çok üzülücem napim olucaksa da ziyan olsun yapıcam bu akşam ben

ağrılarından akıntından anlamıyorsan evet başla canım.

Tüplerin açık ya da kapalı olduğu alttan muayene ile anlaşılmıyor yalnızca rahim filmi ile anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…