Ben o uygulamayi 3 ay kullandim ve orda gosterilen gunleri degerlendirdim.Bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptim ve o programin gosterdigi ile hicbir alakasi yok.Sizler benim yaptigim hatayi yapmayin.Programa bagli kalmayin.Kendinizi dinleyin...Benim ovulasyon testinin pik yaptigi gun ve ertesi gunu kasiklarimda hafif sanci oldu ve akintim oldu.Canım biliyorsun bende haptan sonra düzen müzen yok, telefondaki kıytırık uygulama yarın doğurgan döneme giriceksin diyor. Bu ay kaçırırsam çok üzülücem napim olucaksa da ziyan olsun yapıcam bu akşam ben
senin girdiğin bilgilere göre hareket ediyor program dediğin canım.. düzensiz mi adetlerin?Ben o uygulamayi 3 ay kullandim ve orda gosterilen gunleri degerlendirdim.Bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptim ve o programin gosterdigi ile hicbir alakasi yok.Sizler benim yaptigim hatayi yapmayin.Programa bagli kalmayin.Kendinizi dinleyin...Benim ovulasyon testinin pik yaptigi gun ve ertesi gunu kasiklarimda hafif sanci oldu ve akintim oldu.
Hayir canim duzenli.32 gunde bir bazen 31 oluyor.Sadece gecen ay gecikme yasadim.Onda da antibiyotik kullanmistim.Bir suru ilaclar ,sitress.Ona bagladim.senin girdiğin bilgilere göre hareket ediyor program dediğin canım.. düzensiz mi adetlerin?
Doğru söylüyorsun aslında canım ama ilk defa yapıcam hem heyecan var hem de haptan sonra düzenden eser kalmadı ne ne zamandı ben bile anlayamıyorumovulasyon yapıcak olanlar bence en az 10. günde başlayın. ondan öncesi ziyan etmiş olursun. ben 13. günde falan başlamıştımerken de olsa o kadar erkene atmaz
Bende inanmıyorum o programa kuzum, bu ay daha net anlaşılır zaten direkt karşılaştırıcam testlerleBen o uygulamayi 3 ay kullandim ve orda gosterilen gunleri degerlendirdim.Bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptim ve o programin gosterdigi ile hicbir alakasi yok.Sizler benim yaptigim hatayi yapmayin.Programa bagli kalmayin.Kendinizi dinleyin...Benim ovulasyon testinin pik yaptigi gun ve ertesi gunu kasiklarimda hafif sanci oldu ve akintim oldu.
Canım elinde bolsa yap bence. Ben yapıyorum adetten sonra başladım erken ovulasyon olabilirKızlar dayanamıyorum. Adetten 5 gün sonra yapmaya başlayacaktım ovü testlerini öyle kararlaştırmıştık ya. Bugün 4. gün yapsam ziyan mı ederim bir an önce yapmak istiyorum akşama of
başla o zaman. hadi bol bol pik görelimDoğru söylüyorsun aslında canım ama ilk defa yapıcam hem heyecan var hem de haptan sonra düzenden eser kalmadı ne ne zamandı ben bile anlayamıyorum
Yani o zman tutturmama sansi yok gibi duzenli diyorsun.. 4 ay kullandim ben.. 1 2 gun oynuyor en fazla catlama gununde. Kullandigin prg hangisi?Hayir canim duzenli.32 gunde bir bazen 31 oluyor.Sadece gecen ay gecikme yasadim.Onda da antibiyotik kullanmistim.Bir suru ilaclar ,sitress.Ona bagladim.
Yani kuzum benim şimdiki adetim biraz ilginç olacak doktor bugün rahim ince dedi ama benim kanamam başlamak üzere( değerim 69 a düşmüş Cumartesi 141 di bugün olmasa yarın adet olurum sanırsam) ama bunu mu baz alacam yoksa arada yumurtlama olup adet mi olacamkızlar döngünüze göre başlayın düzensizse sıkı takip şart... misal ben ağrılarımdan anlıyorum 4 ay da teyit etmiş oldum.. yine söylüyorum programın ovulasyon dediği tahmini çatladığı zaman...
Senin durum farkli biraz korun demediyse sen denemeye devam et Allah ne verdiyse:))Yani kuzum benim şimdiki adetim biraz ilginç olacak doktor bugün rahim ince dedi ama benim kanamam başlamak üzere( değerim 69 a düşmüş Cumartesi 141 di bugün olmasa yarın adet olurum sanırsam) ama bunu mu baz alacam yoksa arada yumurtlama olup adet mi olacam
Bi yap istersen kuzmCok svndm vala boyle ol tabiki ne güzel Allah var keder yok
Dun yapmistim sabah bi daha yapmadim kuzum karın ağrım var bugun kqsiklarda agri yok sanki boylr alt karnimda ağırlık var gibi hissediyorum
Aa gerçekten yanlış gün mü gösteriyor nasıl olabilir ki bu. Hangi program adını yazar mısınız?Ben o uygulamayi 3 ay kullandim ve orda gosterilen gunleri degerlendirdim.Bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptim ve o programin gosterdigi ile hicbir alakasi yok.Sizler benim yaptigim hatayi yapmayin.Programa bagli kalmayin.Kendinizi dinleyin...Benim ovulasyon testinin pik yaptigi gun ve ertesi gunu kasiklarimda hafif sanci oldu ve akintim oldu.
Sende idrar testi yapBi yap istersen kuzm
50 tane almıştım canım öylece duruyorlar ilk kez yapıcam bu akşam, inşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelirizCanım elinde bolsa yap bence. Ben yapıyorum adetten sonra başladım erken ovulasyon olabilir
Ya çok teşekkür ederimmm :) İlk kez yapıcam tam olarak konuda bilgim yok ama buraya atarım akşambaşla o zaman. hadi bol bol pik görelim
Allah iyiliğini versinSenin durum farkli biraz korun demediyse sen denemeye devam et Allah ne verdiyse:))
yok orası öyle tabi sıfırlanmadan diğerinin başlaması zor olur gibi mantıken .. adetten sonra dedimAllah iyiliğini versin
Bizim doktor biraz sıfır hastası o sıfırı görene kadar birşey demez ama şimdilik yasak tabiki önce o sıfır görülecek
Ovulasyon için 12 4 arası iyi oluyormuş canım bir de 1 saat önce sıvı alımını bırakman yeterliBu akşam saat 7 gibi yapacağım ovü testini nasipse, sıvı alımını 3 buçukta kapatsam uygun olur mu kızlar?
11 ila 18 arası yap canım .Bu akşam saat 7 gibi yapacağım ovü testini nasipse, sıvı alımını 3 buçukta kapatsam uygun olur mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?