Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben o uygulamayi 3 ay kullandim ve orda gosterilen gunleri degerlendirdim.Bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptim ve o programin gosterdigi ile hicbir alakasi yok.Sizler benim yaptigim hatayi yapmayin.Programa bagli kalmayin.Kendinizi dinleyin...Benim ovulasyon testinin pik yaptigi gun ve ertesi gunu kasiklarimda hafif sanci oldu ve akintim oldu.

senin girdiğin bilgilere göre hareket ediyor program dediğin canım.. düzensiz mi adetlerin?

ovulasyon yapıcak olanlar bence en az 10. günde başlayın. ondan öncesi ziyan etmiş olursun. ben 13. günde falan başlamıştım erken de olsa o kadar erkene atmaz
Doğru söylüyorsun aslında canım ama ilk defa yapıcam hem heyecan var hem de haptan sonra düzenden eser kalmadı ne ne zamandı ben bile anlayamıyorum

Bende inanmıyorum o programa kuzum, bu ay daha net anlaşılır zaten direkt karşılaştırıcam testlerle

Kızlar dayanamıyorum. Adetten 5 gün sonra yapmaya başlayacaktım ovü testlerini öyle kararlaştırmıştık ya. Bugün 4. gün yapsam ziyan mı ederim bir an önce yapmak istiyorum akşama of
Canım elinde bolsa yap bence. Ben yapıyorum adetten sonra başladım erken ovulasyon olabilir

Hayir canim duzenli.32 gunde bir bazen 31 oluyor.Sadece gecen ay gecikme yasadim.Onda da antibiyotik kullanmistim.Bir suru ilaclar ,sitress.Ona bagladim.
Yani o zman tutturmama sansi yok gibi duzenli diyorsun.. 4 ay kullandim ben.. 1 2 gun oynuyor en fazla catlama gununde. Kullandigin prg hangisi?

Yani kuzum benim şimdiki adetim biraz ilginç olacak doktor bugün rahim ince dedi ama benim kanamam başlamak üzere( değerim 69 a düşmüş Cumartesi 141 di bugün olmasa yarın adet olurum sanırsam) ama bunu mu baz alacam yoksa arada yumurtlama olup adet mi olacam

Senin durum farkli biraz korun demediyse sen denemeye devam et Allah ne verdiyse:))

Cok svndm vala boyle ol tabiki ne güzel Allah var keder yok

Dun yapmistim sabah bi daha yapmadim kuzum karın ağrım var bugun kqsiklarda agri yok sanki boylr alt karnimda ağırlık var gibi hissediyorum
Bi yap istersen kuzm

Aa gerçekten yanlış gün mü gösteriyor nasıl olabilir ki bu. Hangi program adını yazar mısınız?

Allah iyiliğini versin

Bizim doktor biraz sıfır hastası o sıfırı görene kadar birşey demez ama şimdilik yasak tabiki önce o sıfır görülecek
yok orası öyle tabi sıfırlanmadan diğerinin başlaması zor olur gibi mantıken .. adetten sonra dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…