- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Yemn edrm istememekten degil gidip almak zor geliyor üşeniyormm baya mesafe varSende idrar testi yap
çamaşır suyunu yaapYemn edrm istememekten degil gidip almak zor geliyor üşeniyormm baya mesafe varkız emojini yesinler senin
Yaptmm köpürdü :)çamaşır suyunu yaap
sönüp sönmemesi önemliii sen ondan haber veerYaptmm köpürdü :)
Üzülme cnm . Herşey güzel olsun inşallah. En güzel günlerimizZaten canim birtek bana karsi degil hele buyuk eltim icin surekli mecbur yapmaya diyor kadinla emir kipiyle konusuyor bana o kadarini yapamiyor. Ben anlamiyorum biz herseye mecburuz onlar hicbirsey icin mecbur degiller
Ovulasyon için 12 4 arası iyi oluyormuş canım bir de 1 saat önce sıvı alımını bırakman yeterli
11 ila 18 arası yap canım .
2 saat sıvı almasan yeterli .
Valla sönmedi amaaa dur atym fazla beklemeden döktüm çünküsönüp sönmemesi önemliii sen ondan haber veer
biri atmıştı ayşegüldü sanırım ortadan sönmüş gibiydi gebe değildi o var gibi sende de hı ne dersiiinn ayy hadi inşallah.
Aminnn dua ett bizedeKızlaarr bugün kesemizi gördük çok şükürsata göre 4+4 üz bugün ama ultrasona göre 5+1 çıktık biraz önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) 4.3mm kesemiz. Darısı artık kalp atışına inşallah
ayy gözün aydın canım maşallahh.. yok mu foto teyzelerineeKızlaarr bugün kesemizi gördük çok şükürsata göre 4+4 üz bugün ama ultrasona göre 5+1 çıktık biraz önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) 4.3mm kesemiz. Darısı artık kalp atışına inşallah
Senc3 varmı buna görebiri atmıştı ayşegüldü sanırım ortadan sönmüş gibiydi gebe değildi o var gibi sende de hı ne dersiiinn ayy hadi inşallah.
normal domestos mu bu? bende çamaşır suyu yok bir de biliyo musun?
valla ben sizden duydumSenc3 varmı buna göre
Dualarım sizlerle canımmAminnn dua ett bizede
Kız evet domestosnormal domestos mu bu? bende çamaşır suyu yok bir de biliyo musun?
Hahhaha gülmekten öldmm aa :))valla ben sizden duydumama anladığım kadarıyla gebe olanda köpürüyormuş bir de sönmemesi gerekmiş.
Askısı sende yapsana bize örenek olrsnn balmmm yaa :))Dualarım sizlerle canımm
Amiin canım inşallah. Evde değilim şu an canım atarım yineayy gözün aydın canım maşallahh.. yok mu foto teyzelerinee
amin amin darısı kalp atışına sağlıkla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?