Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yapıcaz ki eve gidince deneyebilirim
Canm şeker herhalde şöylee
İdrarın üzerine şeker atıp karstryorsn ondan snra eriyecek ve viraz köpürüyormuş
Çmasr suyuda idararn içine çamasr suyu koycaksnn domestostan ama karstrmyacaksn bunu herhalde köpürürse gebesin köpürüp sönmezse yani köpürmesse bişy yok sen gebe olgn için köpürcek büyük ihtimal ama iste doğruluk payı varmı diye vakız H E yaptı doğru çıktı herhalde ama şekeri bilmyorm

Ben de bi denerim o zaman canım size yardımcı olmak için :)

oyyyy yerim onu ben maşallah, böyle ilerlesin hep :)
1 kese mü gördünüz emin misin

oyyyy yerim onu ben maşallah, böyle ilerlesin hep :)
1 kese mü gördünüz emin misin
Canım doktora sordum değer artışım bizi panik yaptırdı bi sorun yok dimi dedim doktorum dedi ki değerin bu katlanışının en kötü yanı ikiz olma olasılığı olur dedi :)) şu an tek kese var görünürde ama bi daha ki gelişinde biraz daha geriden gelen bi keseyle karşılaşabiliriz dedi :) bu değer artışı ondan olabilir ya da bu bebişimiz biraz erken olmuş ve önden gidiyo da olabilir dedi :)

ayyyy çok heyecanlı topigin tek eksiği ikizdi hadi onu da sen patlat

Oh masallah :) inşallah duyarsın ne zaman gideceksin tekrar

Ay bende hamileyken yenıstım ıgrenctı töbe töeb

Karanlık bı ortamda 2 3 gun beklettım yumuşadı üstüne zeytınyağı limon tuz ekliyip yedım ama aynı sabun gibiysi

Bende tek yendiği zaman tadının kötü olduğunu duyduğum için salatasını yapmıştım, öyle yine gideri vardı töbe töbe

Bidaki sefere rondoda deneyeceğim canm. Evet ilk aldığında sertti beklettim netten bakmıştım olgunlaşması gerektiği yazıyodu kese kağıdına sarılıyomuş öyle bekletmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…