- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Ne bu konu canım ben bi çok yeri kaçırmışım daAskısı sende yapsana bize örenek olrsnn balmmm yaa :))
tamam canım sağol.Amiin canım inşallah. Evde değilim şu an canım atarım yine
Çamaşır suyu ve şeker :)))Ne bu konu canım ben bi çok yeri kaçırmışım da
Nasıl yapıcaz ki eve gidince deneyebilirimÇamaşır suyu ve şeker :)))
Canm şeker herhalde şöyleeNasıl yapıcaz ki eve gidince deneyebilirim
Ben de bi denerim o zaman canım size yardımcı olmak için :)Canm şeker herhalde şöylee
İdrarın üzerine şeker atıp karstryorsn ondan snra eriyecek ve viraz köpürüyormuş
Çmasr suyuda idararn içine çamasr suyu koycaksnn domestostan ama karstrmyacaksn bunu herhalde köpürürse gebesin köpürüp sönmezse yani köpürmesse bişy yok sen gebe olgn için köpürcek büyük ihtimal ama iste doğruluk payı varmı diye vakızH E yaptı doğru çıktı herhalde ama şekeri bilmyorm
Çok teşekkürler edermm:))Ben de bi denerim o zaman canım size yardımcı olmak için :)
oyyyy yerim onu benKızlaarr bugün kesemizi gördük çok şükürsata göre 4+4 üz bugün ama ultrasona göre 5+1 çıktık biraz önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) 4.3mm kesemiz. Darısı artık kalp atışına inşallah
Canım doktora sordum değer artışım bizi panik yaptırdı bi sorun yok dimi dedim doktorum dedi ki değerin bu katlanışının en kötü yanı ikiz olma olasılığı olur dedi :)) şu an tek kese var görünürde ama bi daha ki gelişinde biraz daha geriden gelen bi keseyle karşılaşabiliriz dedi :) bu değer artışı ondan olabilir ya da bu bebişimiz biraz erken olmuş ve önden gidiyo da olabilir dedi :)oyyyy yerim onu benmaşallah, böyle ilerlesin hep :)
1 kese mü gördünüz emin misin
ayyyy çok heyecanlıCanım doktora sordum değer artışım bizi panik yaptırdı bi sorun yok dimi dedim doktorum dedi ki değerin bu katlanışının en kötü yanı ikiz olma olasılığı olur dedi :)) şu an tek kese var görünürde ama bi daha ki gelişinde biraz daha geriden gelen bi keseyle karşılaşabiliriz dedi :) bu değer artışı ondan olabilir ya da bu bebişimiz biraz erken olmuş ve önden gidiyo da olabilir dedi :)
Oh masallah :) inşallah duyarsın ne zaman gideceksin tekrarKızlaarr bugün kesemizi gördük çok şükürsata göre 4+4 üz bugün ama ultrasona göre 5+1 çıktık biraz önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) 4.3mm kesemiz. Darısı artık kalp atışına inşallah
Maalesef hiç bilgim yok canım .Ben unutmadan içmiştim :)Bilmiyorum canim.. ama bilen vardir..melek ve mucizesi canim bilgin var mi?
en güzeli tabi bir işe başlandıysa ki bu önemliyse senin için.. unutmak ne mümkün ama insanlık hali işte...Maalesef hiç bilgim yok canım .Ben unutmadan içmiştim :)
Hahahhayyyy çok heyecanlıtopigin tek eksiği ikizdi hadi onu da sen patlat
22 şubatta ultrasona göre 6+5 olucağımız gün çağırdı canım. Bi de onu duysak çok rahatlıycamOh masallah :) inşallah duyarsın ne zaman gideceksin tekrar
Duyarsın canım bak ne güzel ilerliyor içini ferah tut sen şunun şurasında 22 Şubat a ne kaldı22 şubatta ultrasona göre 6+5 olucağımız gün çağırdı canım. Bi de onu duysak çok rahatlıycam
Ay bende hamileyken yenıstım ıgrenctı töbe töeb
Karanlık bı ortamda 2 3 gun beklettım yumuşadı üstüne zeytınyağı limon tuz ekliyip yedım ama aynı sabun gibiysi
Ne yediniz gı:))Bende tek yendiği zaman tadının kötü olduğunu duyduğum için salatasını yapmıştım, öyle yine gideri vardı töbe töbe
Canım şok markette çok uyguna alabilirsin. Avokadolun yumuşak olması gerekiyor yani parmağınla bastırdığında şeftali gibi yumuşaklık hissetmelisin. Avokado sert ise birkaç gün ifşa ısısında bir elmanın yanına koy yumşar. Ben rondodan geçirip içine limon sıkıp bazen de sarımsak ceviz koyup romdodan geçiriyorum ekmeğin üzerine sürüp yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?