- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Yok canım tamamen o ayki durumuna göre değişiyor günü benim 19. Gün falandı son aylardaKızlar şimdi yumurtlama 14. Gün oluyor ya herkeste 14. Gün değil dimi. Bazen 13. De olabilir 15 de olabilir değil mi. Mesela adetin 9. Günü olabilir mi? Biz 9u 10u değerlendiriyoruz ya mesela erken gibi geliyor bana..
19 mu kız bayağı geç zamanlar da olabiliyor desene. O zaman gün aşırı devam.Yok canım tamamen o ayki durumuna göre değişiyor günü benim 19. Gün falandı son aylarda
Ben takip yaptırırken öyle tavsiyede bulunmuştular. Ama sıvı alımına dikkat edersen bence sorun olmaz5 buçukta işten çıkıyorum eve gidene kadar yetişemem ki.. Yanlış çıkabilir mi 7de yapsam kızlar?
Canım benim döngüm 33 güne çıkmıştı bide geç döllenme ihtimali var o yüzden19 mu kız bayağı geç zamanlar da olabiliyor desene. O zaman gün aşırı devam.
2 saat yeterli demiştin canım, dikkat ederek yapacağım mecburBen takip yaptırırken öyle tavsiyede bulunmuştular. Ama sıvı alımına dikkat edersen bence sorun olmaz
herkeste öyle değil.. adet düzenliyse, aynı dönemde 1 gün falan fark ediyor canım.. benim bildiğim böle.Kızlar şimdi yumurtlama 14. Gün oluyor ya herkeste 14. Gün değil dimi. Bazen 13. De olabilir 15 de olabilir değil mi. Mesela adetin 9. Günü olabilir mi? Biz 9u 10u değerlendiriyoruz ya mesela erken gibi geliyor bana..
hadi gözün aydınKızlaarr bugün kesemizi gördük çok şükürsata göre 4+4 üz bugün ama ultrasona göre 5+1 çıktık biraz önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) 4.3mm kesemiz. Darısı artık kalp atışına inşallah
aynen öyle kaçırma ihtimaline karşılık gün aşırı (2 güne bir dedikleri) denemek en güzeli... Allah ne verdiyseCanım benim döngüm 33 güne çıkmıştı bide geç döllenme ihtimali var o yüzdencan09e nin dediği gibi Allah ne verdiyse
Nere oturuyosun yakınsan bende çok var grtiremYemn edrm istememekten degil gidip almak zor geliyor üşeniyormm baya mesafe varkız emojini yesinler senin
Hiç bir ağrı sızı olmuyor canım sadece yumurta olgunlaşınca çatlatma iğnesi vurulacaksın be saati geldiğinde eşinin yıkanmış spermi incecik bir tüp yardımıyla rahme bırakılacakKizlar ben simdi doktordan geliyorum ilac verdi klomen eger ki bua ay hamile kalmassam asilama olucakmisum bi dahaki ay kızlar bu asilama nasil yapiliyo agri sizi oluyomu cok ebdiseliyim
Amiin kuzum hepsine canı gönülden amiinhadi gözün aydıncanım Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah darısı başımıza aminnn
Ayyy insallah hayirli haberler olur canim birde folik asitte verdi bakalimHiç bir ağrı sızı olmuyor canım sadece yumurta olgunlaşınca çatlatma iğnesi vurulacaksın be saati geldiğinde eşinin yıkanmış spermi incecik bir tüp yardımıyla rahme bırakılacak
Yok kuzu bata kadar beklicem lh de yapmıcam ben bklm zaten çıkmıyor sanki herkes ayni olmuyor he nin ilk koyu gordugu zmn olarak bende yaptim hic cikmaidBi yap istersen kuzm
Ben işyerınde yapıyodum ..5 buçukta işten çıkıyorum eve gidene kadar yetişemem ki.. Yanlış çıkabilir mi 7de yapsam kızlar?
Amandaa amannn benım topiğimin bir gebesi daha kesesini görmüşmüüü .. maşallah maşallaahh maşallaahh rabbım hep bugun ku gibi mutlu mutlu çıkarsın doktor odasındanKızlaarr bugün kesemizi gördük çok şükürsata göre 4+4 üz bugün ama ultrasona göre 5+1 çıktık biraz önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) 4.3mm kesemiz. Darısı artık kalp atışına inşallah
kuzum hadi gözün aydın klomenle kalırsın diyorum ben..Kizlar ben simdi doktordan geliyorum ilac verdi klomen eger ki bua ay hamile kalmassam asilama olucakmisum bi dahaki ay kızlar bu asilama nasil yapiliyo agri sizi oluyomu cok ebdiseliyim
Folik asidi hiç bırakma canım planlanan gebeliklerde önceden alınması önemli minnoşların beyin gelişimini sağlıyormuşAyyy insallah hayirli haberler olur canim birde folik asitte verdi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?