Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi yumurtlama 14. Gün oluyor ya herkeste 14. Gün değil dimi. Bazen 13. De olabilir 15 de olabilir değil mi. Mesela adetin 9. Günü olabilir mi? Biz 9u 10u değerlendiriyoruz ya mesela erken gibi geliyor bana..
Yok canım tamamen o ayki durumuna göre değişiyor günü benim 19. Gün falandı son aylarda

Kızlar şimdi yumurtlama 14. Gün oluyor ya herkeste 14. Gün değil dimi. Bazen 13. De olabilir 15 de olabilir değil mi. Mesela adetin 9. Günü olabilir mi? Biz 9u 10u değerlendiriyoruz ya mesela erken gibi geliyor bana..
herkeste öyle değil.. adet düzenliyse, aynı dönemde 1 gün falan fark ediyor canım.. benim bildiğim böle.

hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah darısı başımıza aminnn

Kizlar ben simdi doktordan geliyorum ilac verdi klomen eger ki bua ay hamile kalmassam asilama olucakmisum bi dahaki ay kızlar bu asilama nasil yapiliyo agri sizi oluyomu cok ebdiseliyim
Hiç bir ağrı sızı olmuyor canım sadece yumurta olgunlaşınca çatlatma iğnesi vurulacaksın be saati geldiğinde eşinin yıkanmış spermi incecik bir tüp yardımıyla rahme bırakılacak

Hiç bir ağrı sızı olmuyor canım sadece yumurta olgunlaşınca çatlatma iğnesi vurulacaksın be saati geldiğinde eşinin yıkanmış spermi incecik bir tüp yardımıyla rahme bırakılacak
Ayyy insallah hayirli haberler olur canim birde folik asitte verdi bakalim

5 buçukta işten çıkıyorum eve gidene kadar yetişemem ki.. Yanlış çıkabilir mi 7de yapsam kızlar?
Ben işyerınde yapıyodum ..

Amandaa amannn benım topiğimin bir gebesi daha kesesini görmüşmüüü .. maşallah maşallaahh maşallaahh rabbım hep bugun ku gibi mutlu mutlu çıkarsın doktor odasından

Kizlar ben simdi doktordan geliyorum ilac verdi klomen eger ki bua ay hamile kalmassam asilama olucakmisum bi dahaki ay kızlar bu asilama nasil yapiliyo agri sizi oluyomu cok ebdiseliyim
kuzum hadi gözün aydın klomenle kalırsın diyorum ben..
aşılama bilmiyorum.. anestezili mi değil mi? ama bildiğim şırınga yöntemi gibi bişiy.. arrtık endişeyi bırak lütfen... hadi mart bizim olsuunn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…