Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne yediniz gı:))
avokado canım kimse cevap vermemiş ben vereyim tadı çok damak tadımıza uygun değil ama ben her gün eşim ve kendim için yarım avaokado 3 tane ceviz ve bir tatlı kaşığı bal püre gibi yapıyorum yenebiliyor tavsiye ederim ayrıca kuzenim diyetisyen mümkünse her gün çeyrek avokado tüketmek kadınlar için çok faydalı demişti ilk gebeliğimde ki şekline bakarsanız hamile kadın karnına benziyor

Ben işyerınde yapıyodum ..

Amandaa amannn benım topiğimin bir gebesi daha kesesini görmüşmüüü .. maşallah maşallaahh maşallaahh rabbım hep bugun ku gibi mutlu mutlu çıkarsın doktor odasından
Oyy kuzum ya çok teşekkür ederiz, amiin hep böyle mutlu haberlerle çıkalım inşallah doktordan senden bekliyoruz artık güzel haberleri canım

ayy ne yaptınn gıı eline sağlık yat gitsin o zaman
Kuzum hamıleleer var şimdi canları çekmesin :))

Elazığda valla getr :))))
Anamm ben istanbuldayım kız

Oyy kuzum ya çok teşekkür ederiz, amiin hep böyle mutlu haberlerle çıkalım inşallah doktordan senden bekliyoruz artık güzel haberleri canım
İnşallah kuzum inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirim inşalahhhh

ben daha yakınım dur bi koşu götüreyim H E
freely olsun lütfen
Freely aşığıyım o benım caanuumm

Sagol kuzum.. gormedi heralde

peki freely getirem madem ne ararsan var bende malum biliyosun

herkeste öyle değil.. adet düzenliyse, aynı dönemde 1 gün falan fark ediyor canım.. benim bildiğim böle.
Ben düzenli adet oluyorum. Geçen ay ilk denemeyi 15. Gün yaptık tutmadı. Sonrasında da gün aşırı oldu ama belki ki 15. Günden önce yumurtluyorum. Bi de bir gün sperm ve yumurta canlı kalabiliyor diyorlar. O yüzden mi gün aşırı ilişkide tutturabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…