- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
Insallah canimkuzum hadi gözün aydın klomenle kalırsın diyorum ben..
aşılama bilmiyorum.. anestezili mi değil mi? ama bildiğim şırınga yöntemi gibi bişiy.. arrtık endişeyi bırak lütfen... hadi mart bizim olsuunn ..
avokado canım kimse cevap vermemiş ben vereyimNe yediniz gı:))
Elazığda valla getr :))))Nere oturuyosun yakınsan bende çok var grtirem
Oyy kuzum ya çok teşekkür ederiz, amiin hep böyle mutlu haberlerle çıkalım inşallah doktordanBen işyerınde yapıyodum ..
Amandaa amannn benım topiğimin bir gebesi daha kesesini görmüşmüüü .. maşallah maşallaahh maşallaahh rabbım hep bugun ku gibi mutlu mutlu çıkarsın doktor odasından
Tm kuzm sen blrsbYok kuzu bata kadar beklicem lh de yapmıcam ben bklm zaten çıkmıyor sanki herkes ayni olmuyor he nin ilk koyu gordugu zmn olarak bende yaptim hic cikmaid
Nerdesnn kız
Kuzum hamıleleer var şimdi canları çekmesin :))ayy ne yaptınn gıı eline sağlık yat gitsin o zaman
Anamm ben istanbuldayım kızElazığda valla getr :))))
İnşallah kuzum inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirim inşalahhhhOyy kuzum ya çok teşekkür ederiz, amiin hep böyle mutlu haberlerle çıkalım inşallah doktordansenden bekliyoruz artık güzel haberleri canım
Aboww :)Kuzum hamıleleer var şimdi canları çekmesin :))
Anamm ben istanbuldayım kız
İnşallah kuzum inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirim inşalahhhh
freely olsun lütfen
Freely aşığıyım o benım caanuumm
ŞanlıurfaNerdesnn kız
Evet yakınmssnnn :)Şanlıurfa
Sagol kuzum.. gormedi heraldeavokado canım kimse cevap vermemiş ben vereyimtadı çok damak tadımıza uygun değil ama ben her gün eşim ve kendim için yarım avaokado 3 tane ceviz ve bir tatlı kaşığı bal püre gibi yapıyorum yenebiliyor tavsiye ederim ayrıca kuzenim diyetisyen mümkünse her gün çeyrek avokado tüketmek kadınlar için çok faydalı demişti ilk gebeliğimde ki şekline bakarsanız hamile kadın karnına benziyor
peki freely getirem mademKuzum hamıleleer var şimdi canları çekmesin :))
Anamm ben istanbuldayım kız
İnşallah kuzum inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirim inşalahhhh
freely olsun lütfen
Freely aşığıyım o benım caanuumm
Ben düzenli adet oluyorum. Geçen ay ilk denemeyi 15. Gün yaptık tutmadı. Sonrasında da gün aşırı oldu ama belki ki 15. Günden önce yumurtluyorum. Bi de bir gün sperm ve yumurta canlı kalabiliyor diyorlar. O yüzden mi gün aşırı ilişkide tutturabiliyoruz.herkeste öyle değil.. adet düzenliyse, aynı dönemde 1 gün falan fark ediyor canım.. benim bildiğim böle.
Allah iyiliğini versin kız :))Canım benim döngüm 33 güne çıkmıştı bide geç döllenme ihtimali var o yüzdencan09e nin dediği gibi Allah ne verdiyse
Insallah canim nasilsin iyi misin?Üzülme cnm . Herşey güzel olsun inşallah. En güzel günlerimiz
Ayy masallah cok sukur kuzum be zaman kalp atisi icin cagirdi doktor.Kızlaarr bugün kesemizi gördük çok şükürsata göre 4+4 üz bugün ama ultrasona göre 5+1 çıktık biraz önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) 4.3mm kesemiz. Darısı artık kalp atışına inşallah
22 şubatta çağırdı canım. Ultrasona göre 6+5 olcaz o gün kuzum, Allahın izniyle onu da bi görsek duysak rahatlıycam artıkAyy masallah cok sukur kuzum be zaman kalp atisi icin cagirdi doktor.
İyiyim cnm. Sen nasılsin. Bel in nasıl olduInsallah canim nasilsin iyi misin?
Maşallah cnm. Çok güzel22 şubatta çağırdı canım. Ultrasona göre 6+5 olcaz o gün kuzum, Allahın izniyle onu da bi görsek duysak rahatlıycam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?