Domestosla oluyorsa onu deneye bilirim istersen canimCanm şeker herhalde şöylee
İdrarın üzerine şeker atıp karstryorsn ondan snra eriyecek ve viraz köpürüyormuş
Çmasr suyuda idararn içine çamasr suyu koycaksnn domestostan ama karstrmyacaksn bunu herhalde köpürürse gebesin köpürüp sönmezse yani köpürmesse bişy yok sen gebe olgn için köpürcek büyük ihtimal ama iste doğruluk payı varmı diye vakızH E yaptı doğru çıktı herhalde ama şekeri bilmyorm
Insallah duyacaksin canim bu kadar ster yapma ne yapiyorduk guzel dusunuyorduk guzel oluyordu.22 şubatta ultrasona göre 6+5 olucağımız gün çağırdı canım. Bi de onu duysak çok rahatlıycam
Ayyy insallah canim bende insallah cuma gunu gidicem duymak icin bizde o gun insallah 7+2 olucaz22 şubatta çağırdı canım. Ultrasona göre 6+5 olcaz o gün kuzum, Allahın izniyle onu da bi görsek duysak rahatlıycam artık
Cok sukur bugun daha iyi oldum canim hersey guzel gidiyor benim bir su bel agrisi beni cok etkiliyor senin bulanti baslamadi dimi dahaİyiyim cnm. Sen nasılsin. Bel in nasıl oldu
Oluyor canmmDomestosla oluyorsa onu deneye bilirim istersen canim
kuzucum gözünaydın kalp atışını duyunca insan rahatlıyor ama sonrasında kontrol ayda bir olduğu için insan daha sabırsız oluyor acaba bebeğim iyi mi diye :) sen hep güzel düşün güzel olsun. Tebrik ediyorum kuzum emeklerinin karşılığını boşa çıkarmadı Allah çok şükür22 şubatta çağırdı canım. Ultrasona göre 6+5 olcaz o gün kuzum, Allahın izniyle onu da bi görsek duysak rahatlıycam artık
Başladı cnm 1 hafta oluyorCok sukur bugun daha iyi oldum canim hersey guzel gidiyor benim bir su bel agrisi beni cok etkiliyor senin bulanti baslamadi dimi daha
2 gün 3 gün ve hatta 5 güne kadar yaşayan spermler varmış :) yumurtanın da salındıktan sonra 24-36 saat içinde yakışıklıyla karşılaşması gerek..Ben düzenli adet oluyorum. Geçen ay ilk denemeyi 15. Gün yaptık tutmadı. Sonrasında da gün aşırı oldu ama belki ki 15. Günden önce yumurtluyorum. Bi de bir gün sperm ve yumurta canlı kalabiliyor diyorlar. O yüzden mi gün aşırı ilişkide tutturabiliyoruz.
merhabaa...çok normal hayırlı olsun tebrik ederim cnm.arkadaşlar merhaba regle 3 gün varken beta hcg 107.60 normal mi?
Çok sağol canım benim..Aslında doktordan korkuyorum diyorum ama eşime de biz normal yoldan bu işi basaramicaz,gel tüp bebeğe gidelim diyorum
Sahiden her türlü beklenir umut edilir de tüplerin kapalı olması gibi,bu sitede okuduğum şeylerden çok etkileniyorum..ya habersizce böyle bir sorunum varsa diye..
Kesin çaresi var mı o kapalı olma olaylarının onu da bilmiyorum.cok kuşkucu bir insan oldum şu surecte yaa..
çok teşekkür ederim umarım bir önceki bebeğim gibi düşmezmerhabaa...çok normal hayırlı olsun tebrik ederim cnm.
Çok teşekkür ederim canımMaşallah cnm. Çok güzel
amin inşallah.. iyi düşün iyi olsun.. ilklerde maalesef kayıp yaşanıyor... Sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim.çok teşekkür ederim umarım bir önceki bebeğim gibi düşmez
Oh maşallah siz baya büyüdünüz kuzum ya :)Ayyy insallah canim bende insallah cuma gunu gidicem duymak icin bizde o gun insallah 7+2 olucaz
Gayet normal canım hayırlı olsun ne güzelarkadaşlar merhaba regle 3 gün varken beta hcg 107.60 normal mi?
Çok şükür bebeğim ya ne kadar şükretsem az, Allahın izniyle kalp atışını da duysak rahatlıycam biraz. Ama evet sonra da insan hep merak eder uzun süre görmeyince :) inşallah hep sağlıklı olsunlar, sağlıkla kucağımıza alalım canımkuzucum gözünaydın kalp atışını duyunca insan rahatlıyor ama sonrasında kontrol ayda bir olduğu için insan daha sabırsız oluyor acaba bebeğim iyi mi diye :) sen hep güzel düşün güzel olsun. Tebrik ediyorum kuzum emeklerinin karşılığını boşa çıkarmadı Allah çok şükür
sabah yapabilirsin bence.. varsa silik de olsa çıkar gibi. inşallah vardııır:)Kızlar adete son 3 bu akşam test yapsam çıkarmı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?