erken olduğu için sabah yapman daha akıllıca olur.. varsa akşam da çıkar da inşallah sağlıkla gelmiştir..Dayanabilirsem sabah yaparım canım inşallah vardır ya dua edin
İnşllah canım benimerken olduğu için sabah yapman daha akıllıca olur.. varsa akşam da çıkar da inşallah sağlıkla gelmiştir..
merhaba bu teste göre var gibi duruyor.. yarın sabah tekrarlar mısın?Bugün test yaptım sizce var mı gebelik sizce ya Eki Görüntüle 2234669
Allahım inşallah rabbim hayırlısını versin tek istediğim bu adettime daha 4gün varmerhaba bu teste göre var gibi duruyor.. yarın sabah tekrarlar mısın?
Ben cizgiyi gordum.Erken mi yaptiniz testi?Silik ama var gibi sanki.Bugün test yaptım sizce var mı gebelik sizce ya Eki Görüntüle 2234669
Evet baya bi silik çizgi var öğlen yaptım 5dk içinde bu sonuc çıktı 12.40yaptım 45geciyordu böyle çizgi cıktıBen cizgiyi gordum.Erken mi yaptiniz testi?Silik ama var gibi sanki.
Belrtib varmı adetw kaç gün varEvet baya bi silik çizgi var öğlen yaptım 5dk içinde bu sonuc çıktı 12.40yaptım 45geciyordu böyle çizgi cıktı
Çok uykum geliyor biraz şeffaf bi akıntım var bide 3gün önce bayılacak gibi oldum çalıştığım yerde kötü oldum 4gün var adettimeBelrtib varmı adetw kaç gün var
Var gibi cnm silik goruxm insAllah hayrlisiyla vardrBugün test yaptım sizce var mı gebelik sizce ya Eki Görüntüle 2234669
Kiz seffaf akintin yum akintisi gibimi uzuyor mu yani yumurta aki kivaminda gekdi bnmde dun seffaf uzayna akıntıÇok uykum geliyor biraz şeffaf bi akıntım var bide 3gün önce bayılacak gibi oldum çalıştığım yerde kötü oldum 4gün var adettime
İnşallah bi düşük yaşadım Allahım hayırlısını versin rabbimVar gibi cnm silik goruxm insAllah hayrlisiyla vardr
Kiz seffaf akintin yum akintisi gibimi uzuyor mu yani yumurta aki kivaminda gekdi bnmde dun seffaf uzayna akıntı
Bat iniza ne kadar var peki?Onu sormustum.Daha var ise silik cikmis ama ilk 5 dakika icinde cikmis ise var o zaman bence.Insallah size saglikla tutunur bebeginiz.Evet baya bi silik çizgi var öğlen yaptım 5dk içinde bu sonuc çıktı 12.40yaptım 45geciyordu böyle çizgi cıktı
4 gün var adettimeBat iniza ne kadar var peki?Onu sormustum.Daha var ise silik cikmis ama ilk 5 dakika icinde cikmis ise var o zaman bence.Insallah size saglikla tutunur bebeginiz.
o zaman silik cikmasi normal. Bence var gibi.4 gün var adettime
İnşallah 5dk bu çıktı yarın sabah bir daha yapayım diyorumo zaman silik cikmasi normal. Bence var gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?