Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hepinize merhaba.Size bir sey sormak istiyorum.Ayin 4 un de yumurtam catladi demistim.Bu benim 7. gunum ve bu sabah adet olacakmisim gibi kasiklarimda sanci vardi.Ayrica yogun derecede gaz ve gaz sancisi yasadim.Kuyruk sokumumda da agri vardi.Istahsizdim.Kahve icerken midem bulandi.Agri aksama dogru azaldi ama hala var az once eve geldim.Camasirimda kucucuk kahverengi lekelenmeler vardi.Peceteye sildigimde daha once hic gormedigim boyle jel kivaminda kahverengi ve pembemsi karisik bir leke geldi.Ayrica gobek deligimde de agri oldu.Bu olursa ilk hamileligim olacak.Tecrube eden ya da bilen var mi?Bu durumu yorumlar misiniz kizlar? Ne olabilir?

Kizçeler bişey sormak istiyorum benin genitalimin sol tarafında bıçak sallanıyor gibi oluyor ara ara dört gündür doğan suyu içiyorum sabahları ac karna o sebep olmuş olabilirmi bilgisi olan varmı?

Evet baya bi silik çizgi var öğlen yaptım 5dk içinde bu sonuc çıktı 12.40yaptım 45geciyordu böyle çizgi cıktı
Bat iniza ne kadar var peki?Onu sormustum.Daha var ise silik cikmis ama ilk 5 dakika icinde cikmis ise var o zaman bence.Insallah size saglikla tutunur bebeginiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…