Çizgiyi görüyorumm . Lütfen testi tekrarlayınBugün test yaptım sizce var mı gebelik sizce ya Eki Görüntüle 2234669
Benımde öyleydi git gide koyulaştı darısı sana inşallahYarın sabah tekrarlıcam Allahım inşallah
Allah hayrlısını etsn kuzm dua et bizedeÇok uykum geliyor biraz şeffaf bi akıntım var bide 3gün önce bayılacak gibi oldum çalıştığım yerde kötü oldum 4gün var adettime
Normal döllenme . Zamanında döllenmiş gibi duruyor .. bak benımkılerı eklıyorum örnek olsun sanaBirde adettime 4gün var sizce bu varsa erken döllen me mi geç döllen me mi
Ay inşallah Canım rabbim herkese nasip etsin Allah ımNormal döllenme . Zamanında döllenmiş gibi duruyor .. bak benımkılerı eklıyorum örnek olsun sana
Eki Görüntüle 2234685
Bat 13 şubat
Ay kuzum masAllah git gide koyulaşıyorNormal döllenme . Zamanında döllenmiş gibi duruyor .. bak benımkılerı eklıyorum örnek olsun sana
Eki Görüntüle 2234685
Bat 13 şubat
Amin inşallahAy inşallah Canım rabbim herkese nasip etsin Allah ım
Maşallah bebeğime ever kuzum gittikçe belirginleşti geçen ay kimyasalda bu kadar olmamıştı .. gün gün kabullenıyorumAy kuzum masAllah git gide koyulaşıyor
Ben 15şubatta adet olmam lazım son adettim 16ocak CanımNormal döllenme . Zamanında döllenmiş gibi duruyor .. bak benımkılerı eklıyorum örnek olsun sana
Eki Görüntüle 2234685
Bat 13 şubat
Evet cnm o zmn cidden koyukasmamisti insAllah bu sefer saglikla devam eder darısı bize insAllahMaşallah bebeğime ever kuzum gittikçe belirginleşti geçen ay kimyasalda bu kadar olmamıştı .. gün gün kabullenıyorum
Rabbim kucağına almayı nasip etsin Canım benim rabbşm isteyen herkese nasip olsunBen 15şubatta adet olmam lazım son adettim 16ocak Canım
Şimdi yapman gereken ya kan vericeksin 2 günde bir artışa bakıcaksın ya da idrar testlerinde takip edip . Bat geçince kan vericeksinBen 15şubatta adet olmam lazım son adettim 16ocak Canım
İnşallah amin Canım ben bi düşük yaşadım geçen sene Ağustos taRabbim kucağına almayı nasip etsin Canım benim rabbşm isteyen herkese nasip olsun
Yap
Bende kasım ayında kürtaj oldumİnşallah amin Canım ben bi düşük yaşadım geçen sene Ağustos ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?