Diyorum ki yarın yapayım bide Çarşamba Perşembe doktora randevu alım kan icinŞimdi yapman gereken ya kan vericeksin 2 günde bir artışa bakıcaksın ya da idrar testlerinde takip edip . Bat geçince kan vericeksin
Negatif görecem die düşünüyorum nedense ama ya bilmiorum karın agrin var mi cnm senin
Kanı sağlık ocagına da verebilirsin . Bana sorarsan bat geçmesini bekle kan içinDiyorum ki yarın yapayım bide Çarşamba Perşembe doktora randevu alım kan icin
Kasık ağrım var canım . Birde sürekli açım .. + uyuyamıyorum ..Negatif görecem die düşünüyorum nedense ama ya bilmiorum karın agrin var mi cnm senin
Rabbım kimseye yaşatmasın inşalahGeçmiş olsun canım
İşte acaba bu hafta kalsa haftaya Salı falan mı versem kanı ben dokara 1hafta falan geçti diyicem benim doktoruma sonra randevu alıcamKanı sağlık ocagına da verebilirsin . Bana sorarsan bat geçmesini bekle kan için
Tatlis cümlen için çok teşekkür ederim..İnşallah bu sayfada tüm isteyenler olarak ulaşırız mucizelerimize canım..Belkide gerek kalmaz tekrar gitmenize:).Bu ay bebeginizin sizinle oldugunu ogrenirsiniz insallah.
Bende doktora geç gidicem .İşte acaba bu hafta kalsa haftaya Salı falan mı versem kanı ben dokara 1hafta falan geçti diyicem benim doktoruma sonra randevu alıcam
İşte ben 3gün önce böyle oldun işyerinde bayılcak gibi his ettim açlıktan ölüyorım sandım gidip 1ekmek yedim kendime geldimKasık ağrım var canım . Birde sürekli açım .. + uyuyamıyorum ..
Yoksa negatiftir varsa pozitif .. yoksa üzülmek yok varsa heyecana kapılmak yok
Bat kaçtı şimdi senın 7 mi ?
Son 7 miTatlis cümlen için çok teşekkür ederim..İnşallah bu sayfada tüm isteyenler olarak ulaşırız mucizelerimize canım..
15yusra11 bilgilendirmelerin için çok sağol canim o zamanlarımda da burda olucam inşallah,yine alırım ben sizden gücü :)
Yok 16 şubat gözüküyor uygulamadaKasık ağrım var canım . Birde sürekli açım .. + uyuyamıyorum ..
Yoksa negatiftir varsa pozitif .. yoksa üzülmek yok varsa heyecana kapılmak yok
Bat kaçtı şimdi senın 7 mi ?
Son 5 ozaman napalım biliyomusun yarın sabah bi test yapYok 16 şubat gözüküyor uygulamada
Son 7 eveeetSon 7 mi
Yani tam olarak hangi gün oluyor şubatın kaçında gitçen ben bu ayın sonunda gitmeyi düşünüyorum kendi doktoruma bi kan vereyim diyorumBende doktora geç gidicem .
Kan da vermeyı düşünmüyorum ..
dayanabilirsem ağrım sızım kanamam olmazsa planım 6+5 te gitmek .
Ama ben verdiğim sözleri pek tutamıyorum
Kızzzzzzzzzzzzz kh ta umut varSon 7 eveeet
Nedemistimkibenn duramadi yine lh yaptı,çünkü niye yapmasındi,daha yeni 50li paketi gelmişti harcamaliydi
Şubat sonu evet ya da 1 mart falan randevu durumuna göreYani tam olarak hangi gün oluyor şubatın kaçında gitçen ben bu ayın sonunda gitmeyi düşünüyorum kendi doktoruma bi kan vereyim diyorum
Hamile misin canım.hayirlı olsun.Bende doktora geç gidicem .
Kan da vermeyı düşünmüyorum ..
dayanabilirsem ağrım sızım kanamam olmazsa planım 6+5 te gitmek .
Ama ben verdiğim sözleri pek tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?