- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Lh bana da güzel geldi canım ya,iki ya da üç gün önceydi silik çizgi vardı,böyle koyu değildi.bu da silik ama yine belli ediyor kendini diye avunuyorumKızzzzzzzzzzzzz kh ta umut var
İnşallah hamileyimdir canım :)Hamile misin canım.hayirlı olsun.
Güzel güzel ben beğendim koyulupunuLh bana da güzel geldi canım ya,iki ya da üç gün önceydi silik çizgi vardı,böyle koyu değildi.bu da silik ama yine belli ediyor kendini diye avunuyorum
Ne yediniz gı:))
İnsallah canım benim bundan sonra hep güzel haberler alalım inşallahÇok şükür bebeğim ya ne kadar şükretsem az, Allahın izniyle kalp atışını da duysak rahatlıycam biraz. Ama evet sonra da insan hep merak eder uzun süre görmeyince :) inşallah hep sağlıklı olsunlar, sağlıkla kucağımıza alalım canım
Lh mi hcg miSon 5 ozaman napalım biliyomusun yarın sabah bi test yap
Ayyyy kizz var snrm sende de birseyler gayet guzel sanki koyulugu MasAllahSon 7 eveeet
Nedemistimkibenn duramadi yine lh yaptı,çünkü niye yapmasındi,daha yeni 50li paketi gelmişti harcamaliydi
Maşallah insallah bu sefer herşey guzel olacak canım
Ayyy sendende guzel haber gelecek gibi...ay hadi insallahh.. pazartesiyi guzel bitirmene sebep:))Son 7 eveeet
Nedemistimkibenn duramadi yine lh yaptı,çünkü niye yapmasındi,daha yeni 50li paketi gelmişti harcamaliydi
Yumurta oluşumun da olur canım. Ben her ay o şekilde oluşup çatladığını anlıyorumKizçeler bişey sormak istiyorum benin genitalimin sol tarafında bıçak sallanıyor gibi oluyor ara ara dört gündür doğan suyu içiyorum sabahları ac karna o sebep olmuş olabilirmi bilgisi olan varmı?
Beklıyorum en sevdiğim şey test
Maşallah insallah bu sefer herşey guzel olacak canımHCG testlerini bide sıralı paylaşabilir misin canım bende biraz 2 yıldır denemedigim şey kalmadigi için hatta ameliyat bile olduğum için tecribe kazandım da artık
HcgLh mi hcg mi
Ayyyy kizz var snrm sende de birseyler gayet guzel sanki koyulugu MasAllah
Hım maşallah canım koyulaşma var ama dediğin gibi bu sefer doktora gitmekte acele etme ben seni kendime çok benzetiyorum bende öyle yapacağım bu ay olursa testlerde takip edeceğim sonra 6 haftalık ken felan gideceğim eşim tabi zorlamazsaBeklıyorum en sevdiğim şey test
Eki Görüntüle 2234694
Testlerim bunlar canım 7 şubat olan 5 6 saat sonra çıktı
Tatlis cümlen için çok teşekkür ederim..İnşallah bu sayfada tüm isteyenler olarak ulaşırız mucizelerimize canım..
15yusra11 bilgilendirmelerin için çok sağol canim o zamanlarımda da burda olucam inşallah,yine alırım ben sizden gücü :)
İnşallahh kuzucummİnsallah canım benim bundan sonra hep güzel haberler alalım inşallah
Eşim zorlamaz şuan bile testleirm böyle öıktığını bilmiyo ama ben bazı şeyleri yapmıyorum oda kızyo bu kadar sakınma diye :)Hım maşallah canım koyulaşma var ama dediğin gibi bu sefer doktora gitmekte acele etme ben seni kendime çok benzetiyorum bende öyle yapacağım bu ay olursa testlerde takip edeceğim sonra 6 haftalık ken felan gideceğim eşim tabi zorlamazsa
Yumurta oluşumun da olur canım. Ben her ay o şekilde oluşup çatladığını anlıyorum
Eşim zorlamaz şuan bile testleirm böyle öıktığını bilmiyo ama ben bazı şeyleri yapmıyorum oda kızyo bu kadar sakınma diye :)
O götürmez ben gitcem demedikçe ..
doktorum regl 1 hafta geçince gel dedi ama ben 2 hafta geçince gitcem .. inşallah hayırlı haberlerle geliriz
Selam canım, akşama kadar işler vardı bunaldım yaa, sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?