Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canım benim bundan sonra hep güzel haberler alalım inşallah

Kizçeler bişey sormak istiyorum benin genitalimin sol tarafında bıçak sallanıyor gibi oluyor ara ara dört gündür doğan suyu içiyorum sabahları ac karna o sebep olmuş olabilirmi bilgisi olan varmı?
Yumurta oluşumun da olur canım. Ben her ay o şekilde oluşup çatladığını anlıyorum

H E yarın yine yapıp yollicam inşallah canim teşekkür ederiim
Beklıyorum en sevdiğim şey test

Testlerim bunlar canım 7 şubat olan 5 6 saat sonra çıktı

15yusra11 kiz nerde kaldin begenilerim geldi sen gelemedjn

Kaç gündür bakamıyorum canım ya perşembe cuma hastane işlerim vardı, haftasonu eşim evde oluyo pek bakamıyorum birde misafirimiz vardı. Çok bişey kaçırmak istemediğimden baya geriden okumaya başladım

Beklıyorum en sevdiğim şey test

Eki Görüntüle 2234694
Testlerim bunlar canım 7 şubat olan 5 6 saat sonra çıktı
Hım maşallah canım koyulaşma var ama dediğin gibi bu sefer doktora gitmekte acele etme ben seni kendime çok benzetiyorum bende öyle yapacağım bu ay olursa testlerde takip edeceğim sonra 6 haftalık ken felan gideceğim eşim tabi zorlamazsa

Her zaman bekleriz canm bildiğimiz bi konuda yardımcı olmaktan mutlukuk duyuyoruz tıpkı hamiş haberi aldığımızda sevindigimiz gibi. :)

Eşim zorlamaz şuan bile testleirm böyle öıktığını bilmiyo ama ben bazı şeyleri yapmıyorum oda kızyo bu kadar sakınma diye :)
O götürmez ben gitcem demedikçe ..
doktorum regl 1 hafta geçince gel dedi ama ben 2 hafta geçince gitcem .. inşallah hayırlı haberlerle geliriz

Senin gonderdigin ayet-el kürsüye baslicamda onu okurken kimseyle konuşmama gibi bi durum var mı bide bi oturusta okumak gerekiyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…