- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Tamam yapayim iki tane var normal birini harcayım bariHcg
Eğer bar doğruysa bişeyler görmemiz lazım .
Görmesek bile napmıyoruz üzülmüyoruz çünkü regl gelene kdr umut var
olsun kuzum hg nasilsnKaç gündür bakamıyorum canım ya perşembe cuma hastane işlerim vardı, haftasonu eşim evde oluyo pek bakamıyorum birde misafirimiz vardı. Çok bişey kaçırmak istemediğimden baya geriden okumaya başladım
Ben de c.tesi gitcem inşallah, adet yaklaşık iki hafta geçmiş olacak, bakalım Rabbim hayırlısını versin.Eşim zorlamaz şuan bile testleirm böyle öıktığını bilmiyo ama ben bazı şeyleri yapmıyorum oda kızyo bu kadar sakınma diye :)
O götürmez ben gitcem demedikçe ..
doktorum regl 1 hafta geçince gel dedi ama ben 2 hafta geçince gitcem .. inşallah hayırlı haberlerle geliriz
Maşallah tü tü tuuuu:) gülsün yüzün kuzumBeklıyorum en sevdiğim şey test
Eki Görüntüle 2234694
Testlerim bunlar canım 7 şubat olan 5 6 saat sonra çıktı
Canım inşallah ya..Şubat bizim ayimiz olsun hadi subat olmadı,Mart olsun bizim olsuunLh mi hcg mi
Ayyyy kizz var snrm sende de birseyler gayet guzel sanki koyulugu MasAllah
Şuan nasıl sevindim yorumlarınıza,gormeniz lazimAyyy sendende guzel haber gelecek gibi...ay hadi insallahh.. pazartesiyi guzel bitirmene sebep:))
Lh testlerinde seni etiketleyim,bir gün hcg yaparsam da test aseren hamilemiziBeklıyorum en sevdiğim şey test
Eki Görüntüle 2234694
Testlerim bunlar canım 7 şubat olan 5 6 saat sonra çıktı
insAllah cnm hayrlısıCanım inşallah ya..Şubat bizim ayimiz olsun hadi subat olmadı,Mart olsun bizim olsuun
Canım sen hcg neden yapmiyorsun bizi heyecana katıyorsunSon 7 eveeet
Nedemistimkibenn duramadi yine lh yaptı,çünkü niye yapmasındi,daha yeni 50li paketi gelmişti harcamaliydi
Cizgi var canım bata da varken daha güzel bir çizgi. Ovulasyon ne zamandı :)Bugün test yaptım sizce var mı gebelik sizce ya Eki Görüntüle 2234669
Valla ben de bunaldim... neyse bitti.. evdeyiz.. yemek yedik cay koycam oturcaz:))Selam canım, akşama kadar işler vardı bunaldım yaa, sen nasılsın
Aynen biz de çay muhabbet gıybetValla ben de bunaldim... neyse bitti.. evdeyiz.. yemek yedik cay koycam oturcaz:))
Daha 7 günüm var diye yapmiyorum ama inşallah bata üç kala yapıcam canım..bu cumaCanım sen hcg neden yapmiyorsun bizi heyecana katıyorsun
Kiiizz kimle giybett:))Aynen biz de çay muhabbet gıybet
Gel cuma gel :)) senin ovu ne zamandı 1 şubat hatırlıyorum amaDaha 7 günüm var diye yapmiyorum ama inşallah bata üç kala yapıcam canım..bu cuma
Bende çay koydum ama yaramaz oğlum uyusa içecez yoksa başımıza döker valla :)Valla ben de bunaldim... neyse bitti.. evdeyiz.. yemek yedik cay koycam oturcaz:))
Bence de beklesen daha iyi olur gibi erken ogrenmenin sakincalari da var kimyasal gibi... ahhh biliyorum varsa bileyim hemen istiyorsun ama.. her sey guzel olsun insallah..Daha 7 günüm var diye yapmiyorum ama inşallah bata üç kala yapıcam canım..bu cuma
Allah gönlünce nasip etsin inşallah canım benim..çok içten amiin diyorum suanCizgi var canım bata da varken daha güzel bir çizgi. Ovulasyon ne zamandı :)
Allahım bu ay ben de isteyen arkadaslarimda bu iki çizgiyi yanyana görelim inşallah
Kızlar bana dua edin bu ay benim icin çok kritik lütfen bu ay tutun bebegim hamisler özellikle sizden bekliyorum dua
Allah razı olsun canım..hepimiz için inşallah..ya belki çok saçma bir düşünce ama kimyasal bile olsa hamile kalabildiğimi öğrenmek benim için güzel olurdu.cok yersiz kötü düşüncelere dusebiliyorum.ama dediğin gibi ne kadar geç öğrensem o kadar iyi..Bence de beklesen daha iyi olur gibi erken ogrenmenin sakincalari da var kimyasal gibi... ahhh biliyorum varsa bileyim hemen istiyorsun ama.. her sey guzel olsun insallah..
Uyy yaramaz.. :)) afiyet olsun size de. :)Bende çay koydum ama yaramaz oğlum uyusa içecez yoksa başımıza döker valla :)
Evet akla kotu dusunceler gelebiliyor maalesef.. o durum da hemen silkin kendine gel her sey istedigim gibi ben mutlu olmayi guzel dusunmeyi seciyorum diyebilirsin..canim hakkinizda hayirlisi.. ama ben inaniyorum baya bir gebe haberi alacagiz :)Allah razı olsun canım..hepimiz için inşallah..ya belki çok saçma bir düşünce ama kimyasal bile olsa hamile kalabildiğimi öğrenmek benim için güzel olurdu.cok yersiz kötü düşüncelere dusebiliyorum.ama dediğin gibi ne kadar geç öğrensem o kadar iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?