Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hcg
Eğer bar doğruysa bişeyler görmemiz lazım .
Görmesek bile napmıyoruz üzülmüyoruz çünkü regl gelene kdr umut var
Tamam yapayim iki tane var normal birini harcayım bari
olsun kuzum hg nasilsn

Ben de c.tesi gitcem inşallah, adet yaklaşık iki hafta geçmiş olacak, bakalım Rabbim hayırlısını versin.

Bugün test yaptım sizce var mı gebelik sizce ya Eki Görüntüle 2234669
Cizgi var canım bata da varken daha güzel bir çizgi. Ovulasyon ne zamandı :)
Allahım bu ay ben de isteyen arkadaslarimda bu iki çizgiyi yanyana görelim inşallah
Kızlar bana dua edin bu ay benim icin çok kritik lütfen bu ay tutun bebegim hamisler özellikle sizden bekliyorum dua

Daha 7 günüm var diye yapmiyorum ama inşallah bata üç kala yapıcam canım..bu cuma
Bence de beklesen daha iyi olur gibi erken ogrenmenin sakincalari da var kimyasal gibi... ahhh biliyorum varsa bileyim hemen istiyorsun ama.. her sey guzel olsun insallah..

Allah gönlünce nasip etsin inşallah canım benim..çok içten amiin diyorum suan
Benimde pik 3 şubatti,çatlamayla birlikte üstünden 7-8 gün geçti:)

Bence de beklesen daha iyi olur gibi erken ogrenmenin sakincalari da var kimyasal gibi... ahhh biliyorum varsa bileyim hemen istiyorsun ama.. her sey guzel olsun insallah..
Allah razı olsun canım..hepimiz için inşallah..ya belki çok saçma bir düşünce ama kimyasal bile olsa hamile kalabildiğimi öğrenmek benim için güzel olurdu.cok yersiz kötü düşüncelere dusebiliyorum.ama dediğin gibi ne kadar geç öğrensem o kadar iyi..

Evet akla kotu dusunceler gelebiliyor maalesef.. o durum da hemen silkin kendine gel her sey istedigim gibi ben mutlu olmayi guzel dusunmeyi seciyorum diyebilirsin..canim hakkinizda hayirlisi.. ama ben inaniyorum baya bir gebe haberi alacagiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…