- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Uyy yaramaz.. :)) afiyet olsun size de. :)
Ayy çok tesekur ederimmm:) az kalmış dediğin gibi cumaya iyi olur accik silikte olsa olsun bizim olsun :)Allah gönlünce nasip etsin inşallah canım benim..çok içten amiin diyorum suan
Benimde pik 3 şubatti,çatlamayla birlikte üstünden 7-8 gün geçti:)
Hepimiz için sevinelim inşallah,listeye bakıp kendi kendime totem yapıyorum,bu ay şu kadar kişi hamile olsa,ben ve geri kalan ekipte marta oluruz diye topluca hamilelik hayali kuruyorumEvet akla kotu dusunceler gelebiliyor maalesef.. o durum da hemen silkin kendine gel her sey istedigim gibi ben mutlu olmayi guzel dusunmeyi seciyorum diyebilirsin..canim hakkinizda hayirlisi.. ama ben inaniyorum baya bir gebe haberi alacagiz :)
Sagol canimm insallahh hepimiz gebe kaliyoruz bu topikte:))Hepimiz için sevinelim inşallah,listeye bakıp kendi kendime totem yapıyorum,bu ay şu kadar kişi hamile olsa,ben ve geri kalan ekipte marta oluruz diye topluca hamilelik hayali kuruyorum
T Tosbikellim ay silik olsun bizim olsun sahidenafiyet olsun canım şimdiden çaylar için:)
Hee anneme geldim onlaKiiizz kimle giybett:))
Günaydın canım durumlarımız aynı. Ben yarından sonra değerlendirmelere başlarım. Haftaya pazartesi salı çarşamba değerlendiricem. Büyük ihtimal o üç günden birinde yumurtlama olur. Sen ne düşünüyorsun.
Sağlıcakla büyüsün kuzucukkIyi gidiyor cok sukur canim cumartesi gunu gittik keseyi ve bebegi gorduk insallah cuma gunude kalp atisini dinlemeye gidicez
Allah razı olsun canım..hepimiz için inşallah..ya belki çok saçma bir düşünce ama kimyasal bile olsa hamile kalabildiğimi öğrenmek benim için güzel olurdu.cok yersiz kötü düşüncelere dusebiliyorum.ama dediğin gibi ne kadar geç öğrensem o kadar iyi..
En gÜzeli böyle canım rahat akışına bırakalım olacaksa olur inşallah kısmet.Bende öyle
Bende öyle bu ay yumurtlamaymis yok kendimi dinleme felan hiç bişey yapmicam
Evet akla kotu dusunceler gelebiliyor maalesef.. o durum da hemen silkin kendine gel her sey istedigim gibi ben mutlu olmayi guzel dusunmeyi seciyorum diyebilirsin..canim hakkinizda hayirlisi.. ama ben inaniyorum baya bir gebe haberi alacagiz :)
Valla hangileriniz tam hissedemiyorum lakin...cok gebe olacak:)Içlerinde bizde olsak bari ya bu ayda@15yusra11aysegul
İşte herkesin derdi ayrı canım :))Ay dün de ben aynısını eşime söyledim kimyasal gebelik geçirsem bile sevinirm diye ama yanlış anlamayın bunu hamile kalabiliyorum bi sorun yok olarak görüp sevinirim eşimde oturur ağlarsın dedi :)
Valla hangileriniz tam hissedemiyorum lakin...cok gebe olacak:)
İşte herkesin derdi ayrı canım :))
Bende artık kayıplardan sonra şöyle düşünüyorum.
Allahım nolur acı olaylar yaşatma yeterki ben beklemeye razıyım diyorum.
Sağlıklısını versin Rabbim kayıp tan sa ben gerçekten beklemeye razıyım.
Kimyasal da bile ben kötü hissetmiştim kendimi ki en basiti buymuş kayıpların içinde dedim kendimi avuttum. İlk kimyasal neysr dedim ama 2.sinde kötü hissrtmiştim kendimi. Ara verince daha mantıklı sakin düşünmeye başladım çok şükür şu an da tek duam yeterki sağlıklı gebelik versin Rabbim ben 1 sene beklemeye razıyım acı yaşatmasın kimseye Allahımm
geldim geldim :) 10+6yız ultrasona göre. kıpırdı kıpırdı bebeğim :) benim vitamin eksiğim var biraz, onun dışında gelişimi iyi çok şükür. darısı sana kızmorcivertkedi geldi mi ki
Canım merhaba tüm sayfaları okuyamıyorum yetişemiyorumBen de c.tesi gitcem inşallah, adet yaklaşık iki hafta geçmiş olacak, bakalım Rabbim hayırlısını versin.
Ay maşallah yaa, Rabbim hep böyle sağlıkla devamını getirsin inşallahgeldim geldim :) 10+6yız ultrasona göre. kıpırdı kıpırdı bebeğim :) benim vitamin eksiğim var biraz, onun dışında gelişimi iyi çok şükür. darısı sana kız
Tamam yapayim iki tane var normal birini harcayım bari
olsun kuzum hg nasilsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?