Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba tüm sayfaları okuyamıyorum yetişemiyorum afetin iki hafta kadar geçti seninde değil mi betana falan baktırdın mı
Merhaba canım, adetim bir hafta gecikti henüz, adete 3 gün kala beta 15, iki gün sonra 74, 4 gün sonra da 535 çıkmıştı, kadın doğuma randevuyu cumartesiye aldım. Rabbim sağlıkla devamını getirsin senin de hayırlı uğurlu olsun

Canımm çok güzel açıklamışsın öncelikle teşekkür ederim. Ben ağrıları takip edemiyorum, ağrı hissedemediğim için. Dediğin gibi haftasonu ile çarşamba arasını değerlendiricem. İnşallah tutar..

Zafer bizim olacak en sonundaaaa :) inşallah bu ay tuttururuz. Benim biraz sabırsız yapım var kızzz :) 4 yıl bekledim bir ay bekleyemiyorum hahhaha

Zafer bizim olacak en sonundaaaa :) inşallah bu ay tuttururuz. Benim biraz sabırsız yapım var kızzz :) 4 yıl bekledim bir ay bekleyemiyorum hahhaha
Ayy 4 senedir miii.... Yok kuzum sen iyisin gene :)) 2 ayda yelkenleri suya indirenleri gorunce... insallah en kisa zamanda hayirlisiyla nasip olsun canim... duam seninle.

Kız valla hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kavuştursun teşekkür ederim benimde üç. Aşağı beş yukarı böyleydi betam pazartesi tekrar gidicez bakalım kalp atılşını duyabilir miyiz biraz erken ama bakalım ümitvarım

Ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bu hafta zor geçer yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…