amiiin kuzum çok aminAy maşallah yaa, Rabbim hep böyle sağlıkla devamını getirsin inşallah
Merhaba canım, adetim bir hafta gecikti henüz, adete 3 gün kala beta 15, iki gün sonra 74, 4 gün sonra da 535 çıkmıştı, kadın doğuma randevuyu cumartesiye aldım. Rabbim sağlıkla devamını getirsin senin de hayırlı uğurlu olsunCanım merhaba tüm sayfaları okuyamıyorum yetişemiyorumafetin iki hafta kadar geçti seninde değil mi betana falan baktırdın mı
Amiiin amiinnnnn insAllah cnmHosbuldum canım iyiyim şükür hamile haberleri okudum daha iyi oldumDarısı başımıza insAllah
Canımm çok güzel açıklamışsın öncelikle teşekkür ederim. Ben ağrıları takip edemiyorum, ağrı hissedemediğim için. Dediğin gibi haftasonu ile çarşamba arasını değerlendiricem. İnşallah tutar..Ben ağrılarıma göre hareket edicem canım ağrılarla anlıyorum yumurtmayı. Geçen ilk denediğimde üst üste ilişki oldu sperm kalitesi düştü bence bize göre tabi bu böyle herkeste değildir. Çünkü ard arda oldu sonra yumurtlama günü sağlıklı sperm kalmadı döllenemedi. 2.denemede geçen ay deneme olmadı gerçi hastaydık ikimizde çok ilaç iğne kullandık es geçtik tek deneme oldu yumurtlamadan önce zaten.
Bu ay işte denicem öylesine bakalım. Benim hep tek ilişkiyle bile gebelik oldu canım önemli olan yumjrtlamayı yakalamak işte. Dediğim gibi sık ilişki iş yaramıyo bizde.
İşte akıntı hafta sonu başlar. Ağrılar artınca batma tarzı şiddetli ağrı olduğu zaman sadece o zaman 2 deneme yaparım canım ben bakalım muhtemelen salı çarşamba deneme olur yani.
Eşin durumuna bağlı bu sperm kalite düşmesi. Problem yoksa sizde sende hafta sonundan çarşamba gününe kadar değerlendir canım. Ama yumurtlama oldu diye bırakma sonrası da çok önemli. 1 2 gün öncesi 1 2 gün sonrası öbemli
Zafer bizim olacak en sonundaaaa :) inşallah bu ay tuttururuz. Benim biraz sabırsız yapım var kızzz :) 4 yıl bekledim bir ay bekleyemiyorum hahhaha2 gün 3 gün ve hatta 5 güne kadar yaşayan spermler varmış :) yumurtanın da salındıktan sonra 24-36 saat içinde yakışıklıyla karşılaşması gerek..o yüzden adet bitiminden itibaren 2 güne 1 deneyin diyorlar. evet belki de 15 günden önce çatladı bilemedin. hayırlısı inşallah mart mart olmadı nisan tutturuyoruuuzz
Ayy 4 senedir miii.... Yok kuzum sen iyisin gene :)) 2 ayda yelkenleri suya indirenleri gorunce... insallah en kisa zamanda hayirlisiyla nasip olsun canim... duam seninle.Zafer bizim olacak en sonundaaaa :) inşallah bu ay tuttururuz. Benim biraz sabırsız yapım var kızzz :) 4 yıl bekledim bir ay bekleyemiyorum hahhaha
KızMerhaba canım, adetim bir hafta gecikti henüz, adete 3 gün kala beta 15, iki gün sonra 74, 4 gün sonra da 535 çıkmıştı, kadın doğuma randevuyu cumartesiye aldım. Rabbim sağlıkla devamını getirsin senin de hayırlı uğurlu olsun
Ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bu hafta zor geçer yaaKızvalla hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kavuştursun teşekkür ederim benimde üç. Aşağı beş yukarı böyleydi betam pazartesi tekrar gidicez bakalım kalp atılşını duyabilir miyiz biraz erken ama bakalım ümitvarım
Ben gördüm sanki inşallah vardır darısı başımıza olur inşallah AminnnBugün test yaptım sizce var mı gebelik sizce ya Eki Görüntüle 2234669
Ben de ağustosta 6 haftalık düşük yaptım arkasından da kürtaj oldum batlarımız da aynı 15 şubat bakalım hayırlısı olur inşallahİnşallah amin Canım ben bi düşük yaşadım geçen sene Ağustos ta
Canim adete 3 gun kala idrar testi yapmis miydin? Cikmis mıydı? Rabbim saglikla devam ettirsin ınsAy hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bu hafta zor geçer yaa
Canım ben bir oturusta okumadım .Senin gonderdigin ayet-el kürsüye baslicamda onu okurken kimseyle konuşmama gibi bi durum var mı bide bi oturusta okumak gerekiyor dimi
Adetliyken okuyor musunuz sureleri? Peki ya esmaul husnalari kuzum? :SCanım ben bir oturusta okumadım .
Her naamazımın ardından o gun kaçsa 5 e böldüm .
5 vakitte bitirdim ..
Adetliyken olmaz kuzum ayetel kürsi . Normalde okursunda bu zikirde olmaz .Adetliyken okuyor musunuz sureleri? Peki ya esmaul husnalari kuzum? :S
Nirden bakion kiz
Ben bu grubun başkanıyım ben görürümNirden bakion kiz
Yaa ben gece yatarken okuyorum.. cok mu yanlis yapiyorumm ki:/Adetliyken olmaz kuzum ayetel kürsi . Normalde okursunda bu zikirde olmaz .
Esmaül hüsnaları regl zamanı okuyabılırsın
Zikir çekmşyosundur ama ..Yaa ben gece yatarken okuyorum.. cok mu yanlis yapiyorumm ki:/
oy aşkım senin de bebişini böyle izlicez insallah
yakalandınnnnNirden bakion kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?