Ilacı kullanırken folik almayada devam ettin mi peki cok soru sordum hakkını Helal EtKlomenle ikiz olma olasılığı da yüksek, Allah gönlüne göre versin inşAllah :) Aminnnn canmm aminnn isteyen herkesin önce göbüşü sonra kucağı dolsun inşAllah sağlıkla hayırlısıyla:) Bende 3 ay kullandım tık olmadı ikizi geçtim tekize de razıydımBu ay denemiycem doktorum kullanma bakalım dedi folik asit kullanıyorum sadece. Ovu testine başlıycam yarın felan, son 10 tane var elimde inşAllah bitene kadar pik görürüm. Almayı düşünmüyorum çünkü artık.
Masallah canim cok sukur insallah bu sefer cok guzel hamilelik yasarsin saglikla kucagina alirsin bebeginiEvet kuzum hemen çıkıyo . İlk önce c çıkıyo ardından t çıkıyo 5 dk içince koyulaşıyo
Hayirli olsun cnm neguzel bussuru hamilelik haberleri geliyo bakiyorum arada bende 8 haftaya giriyorum allah tum bekleyenlere versin inşallahAhanda bitane daha gebe inşallah bebiş senledir saglikla kucagina almak nasip olur ay anam ne kadar uğurlu bir topik bu yarabbim pes peşe güzel haberler inşallah bizede nasip olacak amin
Rabbımden gelene boynum kıldan ince kuzum bu sefer sakınım ..Masallah canim cok sukur insallah bu sefer cok guzel hamilelik yasarsin saglikla kucagina alirsin bebeginikotu seyleride dusunme kotu ihtimalleri bile dusunme Rabbimin izniyle gelecek yil bu zamanlar bebegin kucaginda olucak
yok canim umutlanman cunku yumurtlamadan 14 gun gecti birde gecenayda yapdim ayniydiCanim tabi umut vermek istemiyorum ama bende netten aliyordum ovulasyon testleri ile birlikte
çok teşekkür ederimmmFazla giremiyorum bu ara ama hızlı hızlı okuyorum bazen.
morcivertkedi canımm seninde bebişini gördüm maşallahhh
Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin dünyaya inşallahh
ayarlardan da deneyebilirsin. olmuyor mu ya??Yok kuzum bende sikinti var galiba olmuyor
çok teşekkür ederim canım benim aminH E sayın başkanımız hayırlı uğurlu olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşAllah Darısı bizlere olsun inşAllah, bol dua bekleriz.
dvtb @Berikko ve @Eses03 canımm hepinizi tebrik ederim hayırlı olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebelik, sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim Bol dua bekleriz sizlerden de, Şubat sizin ay oldu Mart da bizim olsun
morcivertkedi kuzummm miniğin sağlıkla büyüsün inşAllah ne güzel pozdur öyle
bence dikkate almalısın çünkü benim de böyle oldu yarın sabah tekrarla istersen canımKizlar benim labquick testim sabah yapmistim simdi cektim guvenmeyin bu teste saatler sonra cikani dikkate almayin diyor ama insan bilmeden umutlaniyor gecen ay cok umutlanmistim bu ay kanmam:)
Valla hic farketmiyor ikiz yada tek olsunda artık hadi ya aşılama yapılmadi mı hic sana peki 3 ay olmazsa asilama deneriz dedi doktor Rabbim gönlüne gore versin cnm ummadığın anda hayirli kapilar acsım Rabbim duamdasin
H E sayın başkanımız hayırlı uğurlu olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşAllah Darısı bizlere olsun inşAllah, bol dua bekleriz.
dvtb @Berikko ve @Eses03 canımm hepinizi tebrik ederim hayırlı olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebelik, sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim Bol dua bekleriz sizlerden de, Şubat sizin ay oldu Mart da bizim olsun
morcivertkedi kuzummm miniğin sağlıkla büyüsün inşAllah ne güzel pozdur öyle
yok canim eminim gecenayda aynisi oldu birde gunden gune koyulasmiyor hergun ayni 4 gundur falan isterdim ama malesef sende bebegini kucagina saglikla al canim insallahbence dikkate almalısın çünkü benim de böyle oldu yarın sabah tekrarla istersen canım
Var bence ama biraz daha net çekim yapsaydınBugün böyle oldu yenş yaptım
Ilacı kullanırken folik almayada devam ettin mi peki cok soru sordum hakkını Helal Et
Allah razı olsun canım aminnn inşallah hayırlı bi şekilde kucağımıza alırızdarısı tüm isteyenlerin özellikle topiğimizdeki arkadaşlarımızın başına olsun inşallah aminnn
aminnn Rabbim hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzum Allah razı olsunAhanda bitane daha gebe inşallah bebiş senledir saglikla kucagina almak nasip olur ay anam ne kadar uğurlu bir topik bu yarabbim pes peşe güzel haberler inşallah bizede nasip olacak amin
Size demiştim ...
gelin topiğim ugurlu demiştim
Yaa nasil dayana biliyorsun ben gorur gormez aramistim hemen eve gel diye ogle arasini bile bekleyememistimRabbımden gelene boynum kıldan ince kuzum bu sefer sakınım ..
okdr sakınımlı hala eşim bilmiyor
Kuzum keske bir kan testi yaptirsaydin cunku cizgi baya belirginyok canim umutlanman cunku yumurtlamadan 14 gun gecti birde gecenayda yapdim ayniydi
Hosgeldin canim aslinda burada yeni yada eski olmak birseyi degistirmiyor belkide o an baska konu vardir arada kaynamistir. Degisik seyler dedigin ne anlatmak ister misin ttekrardan?Hepinize tekrar merhaba arkadaslar.Her ne kadar karsilik alamasam da basligi okumustum,dedim enerjisi yuksek gireyim.Bilgi paylasimi olir.Ilk hamileligim olacak ve dun garip seyler yasadim.Burda paylastim ama mesajim gorunmez sanirim.Kimseden cevap gelmedi.Mesajimdan sonra sohbete devam edildi.Sizden teshis koymanizi beklemiyorum ama o an insan rahatlatacak bir seyler duymak istiyor.Ozellikle bunu tecrube edenlere.Ben daha once konusmamis oldugum ilk kez profilini gordugum gebelere bile hayirli olsun yazip iyi temennilerde bulundum.Birkac cumle yazanlar oldu..Yersiz bir sitem olarak da gelebilir.Yazmak istedim.Sanirim biraz empati meselesi.Ben bu bekleyisi ve endiseleri yasamis biri olarak asla tedirginlikle yazdigim o uzun mesaji begenip gecmezdim.Bildigim ve deneyinledigim kadari ile yardimci olurdum sanirim.Empati meselesi heralde dedigim gibi .Iyi sohbetler.Allah hepinize ve bebeklerinize saglik versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?