Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilacı kullanırken folik almayada devam ettin mi peki cok soru sordum hakkını Helal Et

Evet kuzum hemen çıkıyo . İlk önce c çıkıyo ardından t çıkıyo 5 dk içince koyulaşıyo
Masallah canim cok sukur insallah bu sefer cok guzel hamilelik yasarsin saglikla kucagina alirsin bebegini kotu seyleride dusunme kotu ihtimalleri bile dusunme Rabbimin izniyle gelecek yil bu zamanlar bebegin kucaginda olucak

Ahanda bitane daha gebe inşallah bebiş senledir saglikla kucagina almak nasip olur ay anam ne kadar uğurlu bir topik bu yarabbim pes peşe güzel haberler inşallah bizede nasip olacak amin
Hayirli olsun cnm neguzel bussuru hamilelik haberleri geliyo bakiyorum arada bende 8 haftaya giriyorum allah tum bekleyenlere versin inşallah

Masallah canim cok sukur insallah bu sefer cok guzel hamilelik yasarsin saglikla kucagina alirsin bebegini kotu seyleride dusunme kotu ihtimalleri bile dusunme Rabbimin izniyle gelecek yil bu zamanlar bebegin kucaginda olucak
Rabbımden gelene boynum kıldan ince kuzum bu sefer sakınım ..
okdr sakınımlı hala eşim bilmiyor

Fazla giremiyorum bu ara ama hızlı hızlı okuyorum bazen.
morcivertkedi canımm seninde bebişini gördüm maşallahhh
Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin dünyaya inşallahh
çok teşekkür ederimmm
Yok kuzum bende sikinti var galiba olmuyor
ayarlardan da deneyebilirsin. olmuyor mu ya??
çok teşekkür ederim canım benim amin

Hepinize tekrar merhaba arkadaslar.Her ne kadar karsilik alamasam da basligi okumustum,dedim enerjisi yuksek gireyim.Bilgi paylasimi olir.Ilk hamileligim olacak ve dun garip seyler yasadim.Burda paylastim ama mesajim gorunmez sanirim.Kimseden cevap gelmedi.Mesajimdan sonra sohbete devam edildi.Sizden teshis koymanizi beklemiyorum ama o an insan rahatlatacak bir seyler duymak istiyor.Ozellikle bunu tecrube edenlere.Ben daha once konusmamis oldugum ilk kez profilini gordugum gebelere bile hayirli olsun yazip iyi temennilerde bulundum.Birkac cumle yazanlar oldu..Yersiz bir sitem olarak da gelebilir.Yazmak istedim.Sanirim biraz empati meselesi.Ben bu bekleyisi ve endiseleri yasamis biri olarak asla tedirginlikle yazdigim o uzun mesaji begenip gecmezdim.Bildigim ve deneyinledigim kadari ile yardimci olurdum sanirim.Empati meselesi heralde dedigim gibi .Iyi sohbetler.Allah hepinize ve bebeklerinize saglik versin..

Kizlar benim labquick testim sabah yapmistim simdi cektim guvenmeyin bu teste saatler sonra cikani dikkate almayin diyor ama insan bilmeden umutlaniyor gecen ay cok umutlanmistim bu ay kanmam:)
bence dikkate almalısın çünkü benim de böyle oldu yarın sabah tekrarla istersen canım

3 ay doktorla birlikte kullandık sonra tüpler tıkalı çıktı açılmadı ve ameliyat geçirdim sonrasında 3 ay kendim kullandım canm ama bu ay bıraktım

Allah razı olsun canım aminnn inşallah hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız darısı tüm isteyenlerin özellikle topiğimizdeki arkadaşlarımızın başına olsun inşallah aminnn

Ilacı kullanırken folik almayada devam ettin mi peki cok soru sordum hakkını Helal Et

Evett csnm folik asit her zaman kullanılması gerek zaten çocuk istedikten sonra hamile kalana kadar da hamileliğin ilk 3 ayında da kullanılıyor demişti doktorum. Helal olsun canım ne demek bildiklerimizi paylaşıyoruz:)

Ahanda bitane daha gebe inşallah bebiş senledir saglikla kucagina almak nasip olur ay anam ne kadar uğurlu bir topik bu yarabbim pes peşe güzel haberler inşallah bizede nasip olacak amin
aminnn Rabbim hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzum Allah razı olsun

Hosgeldin canim aslinda burada yeni yada eski olmak birseyi degistirmiyor belkide o an baska konu vardir arada kaynamistir. Degisik seyler dedigin ne anlatmak ister misin ttekrardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…