Canım yaa,çok sevindim,bu sefer sağlıcakla al inşAllah kucağınaBende doktora geç gidicem .
Kan da vermeyı düşünmüyorum ..
dayanabilirsem ağrım sızım kanamam olmazsa planım 6+5 te gitmek .
Ama ben verdiğim sözleri pek tutamıyorum
Evet o kadar kolay kuzum... hala yapmadiin ama... :))) ne demek rica ederimm:)
Sağol canım Allah razı olsunCanım yaa,çok sevindim,bu sefer sağlıcakla al inşAllah kucağına
İlk gebeliğimde eşimden doğumda 5 taş pırlanta istemiştim .. kaybedince benım doğum günümde almıltı sağolsun .Yaa nasil dayana biliyorsun ben gorur gormez aramistim hemen eve gel diye ogle arasini bile bekleyememistimMasallah sen baya sakin ciktin kim bilir sana ne hediyeler alicak
Kuzum insallah alicaksin kucagina olsun hediye de alsin biraz nazlanmak guzel oluyorİlk gebeliğimde eşimden doğumda 5 taş pırlanta istemiştim .. kaybedince benım doğum günümde almıltı sağolsun .
Şuan hiçbirşey istemiyorum ..
sadece evladım sağlıkla gelsin en büyük hediyem olur..
Bu arada önumuzde 14 şubat olmasa belki söylerdim
Bide geçen ay ki kimyasal var biliyosun ..
En güzeli 14 şubat batta 1 gün geçmiş olcak
Son aylara gelimde ben düşünürümKuzum insallah alicaksin kucagina olsun hediye de alsin biraz nazlanmak guzel oluyor
Aserme basladi mi?Son aylara gelimde ben düşünürüm
Heran aktif olamıyoruz belki o an sadece bildirime bakmış ordan konuya cevap yazmisizdir. Neydi sorunun canım tekrar paylaşırsan yardımcı olmak isterizHepinize tekrar merhaba arkadaslar.Her ne kadar karsilik alamasam da basligi okumustum,dedim enerjisi yuksek gireyim.Bilgi paylasimi olir.Ilk hamileligim olacak ve dun garip seyler yasadim.Burda paylastim ama mesajim gorunmez sanirim.Kimseden cevap gelmedi.Mesajimdan sonra sohbete devam edildi.Sizden teshis koymanizi beklemiyorum ama o an insan rahatlatacak bir seyler duymak istiyor.Ozellikle bunu tecrube edenlere.Ben daha once konusmamis oldugum ilk kez profilini gordugum gebelere bile hayirli olsun yazip iyi temennilerde bulundum.Birkac cumle yazanlar oldu..Yersiz bir sitem olarak da gelebilir.Yazmak istedim.Sanirim biraz empati meselesi.Ben bu bekleyisi ve endiseleri yasamis biri olarak asla tedirginlikle yazdigim o uzun mesaji begenip gecmezdim.Bildigim ve deneyinledigim kadari ile yardimci olurdum sanirim.Empati meselesi heralde dedigim gibi .Iyi sohbetler.Allah hepinize ve bebeklerinize saglik versin..
Ooooo masallma canım bugun nasıl koyulaşmış oyle
Yumurta oluşumu adetin son günleri itibari ile başlar o belirtiler güzel çünkü yumurta oluşumunuzun olduğunu gösterir. Ama aşırı bi ağrı ise yine de doktoruna danış canımIlk defa bu ay yaşadım adetim daha dün bitti anlamadım valla kaydoldum bugün
Ooooo masallma canım bugun nasıl koyulaşmış oyle
Ben baktim ozellikle mesajlarina cevap verilmis ozellikle baktim cunku gereksiz yere sitem edilmesini de anlamiyorummm.. hepimizin arada kaynayan mesajlari oluyor ayrica bu neyin tribi bilemedim.. @Nina Sayers@Nina Sayers burda hiçbir arkadaşımız mesajını görmeden geçmez bazen mesajı okuyoruz bir işimiz çıkyo mesaj yazmayı unutuyoruz .
Bu senın başına gelmiş yenı oldugun için alınmıssın . Ama bizi tanısan sana değil hepimize olur bu mesaja rada kaynar ..
asla kendi üstüne alınma . Burda herkes elınden geldıgınde yardımcı olmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?