Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende doktora geç gidicem .
Kan da vermeyı düşünmüyorum ..
dayanabilirsem ağrım sızım kanamam olmazsa planım 6+5 te gitmek .
Ama ben verdiğim sözleri pek tutamıyorum
Canım yaa,çok sevindim,bu sefer sağlıcakla al inşAllah kucağına

Evet o kadar kolay kuzum... hala yapmadiin ama... :))) ne demek rica ederimm:)

Selam canim nasilsin? Galiba hastalanıyorum ben, doktoruma gideceğim de. Şimdi aşılama derse tüp bebekten önce diye sana sorayım dedim. Aşılamaya nasıl bakiyorsun

@Nina Sayers burda hiçbir arkadaşımız mesajını görmeden geçmez bazen mesajı okuyoruz bir işimiz çıkyo mesaj yazmayı unutuyoruz .
Bu senın başına gelmiş yenı oldugun için alınmıssın . Ama bizi tanısan sana değil hepimize olur bu mesaja rada kaynar ..
asla kendi üstüne alınma . Burda herkes elınden geldıgınde yardımcı olmaya çalışıyor

Yaa nasil dayana biliyorsun ben gorur gormez aramistim hemen eve gel diye ogle arasini bile bekleyememistimMasallah sen baya sakin ciktin kim bilir sana ne hediyeler alicak
İlk gebeliğimde eşimden doğumda 5 taş pırlanta istemiştim .. kaybedince benım doğum günümde almıltı sağolsun .
Şuan hiçbirşey istemiyorum ..
sadece evladım sağlıkla gelsin en büyük hediyem olur..

Bu arada önumuzde 14 şubat olmasa belki söylerdim
Bide geçen ay ki kimyasal var biliyosun ..

En güzeli 14 şubat batta 1 gün geçmiş olcak

Kuzum insallah alicaksin kucagina olsun hediye de alsin biraz nazlanmak guzel oluyor cok sukur bu sekikde hediye almaktanda kurtulduk. Benim ki diyor bana be hediye alicaksin senin hediyeni erkenden verdim.

Heran aktif olamıyoruz belki o an sadece bildirime bakmış ordan konuya cevap yazmisizdir. Neydi sorunun canım tekrar paylaşırsan yardımcı olmak isteriz

Hamile kalan arkadaşlar yumurtlama günlerinde iki gün arayla mı ilişkiye girdiniz yoksa iki çizgiyi görünce her gün girilse sperm kalitesi düşer mi acaba?

Kızlar birşey soracağım bu ultrason kağıdında kaç haftalık olduğunu yazdığını söylediler ama ben anlayamadım yardımcı olabilir misiniz . Doktor doğum dan gelmişti ve pek ilgilenmedi sadece keseyi gördük gayet sağlıklı 2 hafta sonra gelin kalp atışını duyalim dedi ama

Ben baktim ozellikle mesajlarina cevap verilmis ozellikle baktim cunku gereksiz yere sitem edilmesini de anlamiyorummm.. hepimizin arada kaynayan mesajlari oluyor ayrica bu neyin tribi bilemedim.. @Nina Sayers

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…