Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canim nasilsin? Galiba hastalanıyorum ben, doktoruma gideceğim de. Şimdi aşılama derse tüp bebekten önce diye sana sorayım dedim. Aşılamaya nasıl bakiyorsun
Selam canim iyi diyelim iyi olalim.. sen nasilsin iyisin insallah.. belli olmaz cunku biliyorsun adet belirtileri ile gebelik belirtileri ayirt edilemiyor... tek fark adetin gecmesi..:))
Asilama icin olabilir tabi diyorum cunku yumurta takibi yapiyorlarmis ve uygun zamanda spermin iceri gonderilmesi saglaniyormus... sık iliskide bulunamiyorsaniz denebilir.. ama bulunuyorsaniz oranin normal yoldana gore degisebilecegini dusunmuyorum. Hakkimizda hayirlisi insallahh canim

Selam canım, kusura bakma tekrar, başka bir topiğe yazmışım az önce yorumumu ama buraya kopyalayamadım, dosya olarak ekliyorum, inşallah okunaklıdır.

Eklentiler

• 5EFBC1D8-8DDB-4E63-B884-1F30C061DF5D.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 60
Aserme basladi mi?
Kız ne aşermesi :) daha bat gelmedi
Kasık ağrısı oluyo arada , uykusuzluk var , bide sürekli bişeyler yemek istiyorum ..
Ben baktim ozellikle mesajlarina cevap verilmis ozellikle baktim cunku gereksiz yere sitem edilmesini de anlamiyorummm.. hepimizin arada kaynayan mesajlari oluyor ayrica bu neyin tribi bilemedim.. @Nina Sayers
Belki hamiledir

Ekledim görüntüyü de .
Canım burda yazmıyo haftası

Selam canim nasilsin? Galiba hastalanıyorum ben, doktoruma gideceğim de. Şimdi aşılama derse tüp bebekten önce diye sana sorayım dedim. Aşılamaya nasıl bakiyorsun
Merhaba canım, sanırım reglin 2 ya da 3. günü gitmek gerekiyor özellikle tüp bebek için. Bence aşılama da denenebilir bir kez öncesine ama doktor daha iyi bilgi verir ama aşılama için eşin değerlerinin belli bir seviyede olması gerekli galiba, eğer bakılmadıysa ona bakılabilir bu arada, gerekli ise takviye vitamin/antioksidan alabilir. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Canim ultrasonun kenarinda yazilar var orda 5 w3 yazar mesala yaziyo tarihde yaziyo hatta tahmini dogum tarihi bile yaziyo yanda benimde 10 gun sonra cagirmisti normal yani

antioksidan dediğin ne veriyorlar kuzum mesela?

Hamile kalan arkadaşlar yumurtlama günlerinde iki gün arayla mı ilişkiye girdiniz yoksa iki çizgiyi görünce her gün girilse sperm kalitesi düşer mi acaba?
yumurtlama ve çatlama yani silikleşmeye başladığı gün de dahil ben de her gün değerlendirdim

Peki hamilemiydin cnm
Yok canım hamile çıkmadım. Birkaç güne regl geldi. Yumurtlama zamanını takip ediyor musun. Ben bu ay gün aşırı ve yumurtlama günlerinde üst üste değerlendiricem. Bu y olur inşallah umut etmeye devam canım. Senin ilk deneme miydi

Yok cnm takip etmiyorum oglum var 1.sınıfa giden

antioksidan dediğin ne veriyorlar kuzum mesela?
Selam canım, bize progeny m diye bir multivitamin vermişti üroloji uzmanı, benim kadın doğum doktorum ise her ikimizin kullanması için astaksantin isimli bir antioksidan içeren krilom omega 3 ile pregnacare conception isimli multivitamini bir de coenzim q10 vermişti. Q10’i ben içemedim ama baş ağrısı yaptı çok ya da bana öyle geldi. Progeny m, proxeed plus gibi takviyelerde arjinin, carnitin gibi maddeler de vardı, onlar da erkekler için faydalı oluyor. Ama tabi bir süre kullanılabilir hepsi de herhalde, e ve a vitaminlerinin fazlası da karaciğerde depolndığı için yine doktora sormak daha iyi olabilir.

Sadece takvim var digital onda tutuyordu adetlerim günü gününe

Yok cnm takip etmiyorum oglum var 1.sınıfa giden
Bende de bi tane var 4 yaşında oğlum. Onda hiç takip etmedim, gün aşırı yaptık tuttu onda. Ama burada yumurtlama gününü tespit eden test bile gördüm öğrendim kız :) ama ondan almıcam, gün aşırı tutar Allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…