Selam canim iyi diyelim iyi olalim.. sen nasilsin iyisin insallah.. belli olmaz cunku biliyorsun adet belirtileri ile gebelik belirtileri ayirt edilemiyor... tek fark adetin gecmesi..:))Selam canim nasilsin? Galiba hastalanıyorum ben, doktoruma gideceğim de. Şimdi aşılama derse tüp bebekten önce diye sana sorayım dedim. Aşılamaya nasıl bakiyorsun
Hepinize tekrar merhaba arkadaslar.Her ne kadar karsilik alamasam da basligi okumustum,dedim enerjisi yuksek gireyim.Bilgi paylasimi olir.Ilk hamileligim olacak ve dun garip seyler yasadim.Burda paylastim ama mesajim gorunmez sanirim.Kimseden cevap gelmedi.Mesajimdan sonra sohbete devam edildi.Sizden teshis koymanizi beklemiyorum ama o an insan rahatlatacak bir seyler duymak istiyor.Ozellikle bunu tecrube edenlere.Ben daha once konusmamis oldugum ilk kez profilini gordugum gebelere bile hayirli olsun yazip iyi temennilerde bulundum.Birkac cumle yazanlar oldu..Yersiz bir sitem olarak da gelebilir.Yazmak istedim.Sanirim biraz empati meselesi.Ben bu bekleyisi ve endiseleri yasamis biri olarak asla tedirginlikle yazdigim o uzun mesaji begenip gecmezdim.Bildigim ve deneyinledigim kadari ile yardimci olurdum sanirim.Empati meselesi heralde dedigim gibi .Iyi sohbetler.Allah hepinize ve bebeklerinize saglik versin..
Selam canım, kusura bakma tekrar, başka bir topiğe yazmışım az önce yorumumu ama buraya kopyalayamadım, dosya olarak ekliyorum, inşallah okunaklıdır.Hepinize tekrar merhaba arkadaslar.Her ne kadar karsilik alamasam da basligi okumustum,dedim enerjisi yuksek gireyim.Bilgi paylasimi olir.Ilk hamileligim olacak ve dun garip seyler yasadim.Burda paylastim ama mesajim gorunmez sanirim.Kimseden cevap gelmedi.Mesajimdan sonra sohbete devam edildi.Sizden teshis koymanizi beklemiyorum ama o an insan rahatlatacak bir seyler duymak istiyor.Ozellikle bunu tecrube edenlere.Ben daha once konusmamis oldugum ilk kez profilini gordugum gebelere bile hayirli olsun yazip iyi temennilerde bulundum.Birkac cumle yazanlar oldu..Yersiz bir sitem olarak da gelebilir.Yazmak istedim.Sanirim biraz empati meselesi.Ben bu bekleyisi ve endiseleri yasamis biri olarak asla tedirginlikle yazdigim o uzun mesaji begenip gecmezdim.Bildigim ve deneyinledigim kadari ile yardimci olurdum sanirim.Empati meselesi heralde dedigim gibi .Iyi sohbetler.Allah hepinize ve bebeklerinize saglik versin..
Normalde yazar evet altta ustte sende yazmiyor canim.. baska goruntu varmi ya da solda altta ustte gorunen baska yeri var mi bizim gormedigimiz... mesela sey yazar 6w1d falan gibi..Ekledim görüntüyü de .
Hayy masallah sonucc bu diyorsunBen yumurtlama gününden önce ara vermiştim çift çizgiyi köyü görünce her günzaten 2 gün koyu sonra silik çıkmaya başladı o silik günlerde de
Kız ne aşermesi :) daha bat gelmediAserme basladi mi?
Belki hamiledirBen baktim ozellikle mesajlarina cevap verilmis ozellikle baktim cunku gereksiz yere sitem edilmesini de anlamiyorummm.. hepimizin arada kaynayan mesajlari oluyor ayrica bu neyin tribi bilemedim.. @Nina Sayers
Canım burda yazmıyo haftasıEkledim görüntüyü de .
Merhaba canım, sanırım reglin 2 ya da 3. günü gitmek gerekiyor özellikle tüp bebek için. Bence aşılama da denenebilir bir kez öncesine ama doktor daha iyi bilgi verir ama aşılama için eşin değerlerinin belli bir seviyede olması gerekli galiba, eğer bakılmadıysa ona bakılabilir bu arada, gerekli ise takviye vitamin/antioksidan alabilir. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Selam canim nasilsin? Galiba hastalanıyorum ben, doktoruma gideceğim de. Şimdi aşılama derse tüp bebekten önce diye sana sorayım dedim. Aşılamaya nasıl bakiyorsun
Canim ultrasonun kenarinda yazilar var orda 5 w3 yazar mesala yaziyo tarihde yaziyo hatta tahmini dogum tarihi bile yaziyo yanda benimde 10 gun sonra cagirmisti normal yaniKızlar birşey soracağım bu ultrason kağıdında kaç haftalık olduğunu yazdığını söylediler ama ben anlayamadım yardımcı olabilir misiniz . Doktor doğum dan gelmişti ve pek ilgilenmedi sadece keseyi gördük gayet sağlıklı 2 hafta sonra gelin kalp atışını duyalim dedi ama
antioksidan dediğin ne veriyorlar kuzum mesela?Merhaba canım, sanırım reglin 2 ya da 3. günü gitmek gerekiyor özellikle tüp bebek için. Bence aşılama da denenebilir bir kez öncesine ama doktor daha iyi bilgi verir ama aşılama için eşin değerlerinin belli bir seviyede olması gerekli galiba, eğer bakılmadıysa ona bakılabilir bu arada, gerekli ise takviye vitamin/antioksidan alabilir. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Canım bunda yok gibi. Benim de böyleydi. Ama adet olana kadar ümit kesmeyelim.Buda uzaktan
Peki hamilemiydin cnmCanım bunda yok gibi. Benim de böyleydi. Ama adet olana kadar ümit kesmeyelim.
yumurtlama ve çatlama yani silikleşmeye başladığı gün de dahil ben de her gün değerlendirdimHamile kalan arkadaşlar yumurtlama günlerinde iki gün arayla mı ilişkiye girdiniz yoksa iki çizgiyi görünce her gün girilse sperm kalitesi düşer mi acaba?
Yok canım hamile çıkmadım. Birkaç güne regl geldi. Yumurtlama zamanını takip ediyor musun. Ben bu ay gün aşırı ve yumurtlama günlerinde üst üste değerlendiricem. Bu y olur inşallah umut etmeye devam canım. Senin ilk deneme miydiPeki hamilemiydin cnm
Yok cnm takip etmiyorum oglum var 1.sınıfa gidenYok canım hamile çıkmadım. Birkaç güne regl geldi. Yumurtlama zamanını takip ediyor musun. Ben bu ay gün aşırı ve yumurtlama günlerinde üst üste değerlendiricem. Bu y olur inşallah umut etmeye devam canım. Senin ilk deneme miydi
Selam canım, bize progeny m diye bir multivitamin vermişti üroloji uzmanı, benim kadın doğum doktorum ise her ikimizin kullanması için astaksantin isimli bir antioksidan içeren krilom omega 3 ile pregnacare conception isimli multivitamini bir de coenzim q10 vermişti. Q10’i ben içemedim ama baş ağrısı yaptı çok ya da bana öyle geldi. Progeny m, proxeed plus gibi takviyelerde arjinin, carnitin gibi maddeler de vardı, onlar da erkekler için faydalı oluyor. Ama tabi bir süre kullanılabilir hepsi de herhalde, e ve a vitaminlerinin fazlası da karaciğerde depolndığı için yine doktora sormak daha iyi olabilir.antioksidan dediğin ne veriyorlar kuzum mesela?
Sadece takvim var digital onda tutuyordu adetlerim günü gününeYok canım hamile çıkmadım. Birkaç güne regl geldi. Yumurtlama zamanını takip ediyor musun. Ben bu ay gün aşırı ve yumurtlama günlerinde üst üste değerlendiricem. Bu y olur inşallah umut etmeye devam canım. Senin ilk deneme miydi
Bende de bi tane var 4 yaşında oğlum. Onda hiç takip etmedim, gün aşırı yaptık tuttu onda. Ama burada yumurtlama gününü tespit eden test bile gördüm öğrendim kız :) ama ondan almıcam, gün aşırı tutar Allahın izniyle..Yok cnm takip etmiyorum oglum var 1.sınıfa giden
Allah muradıni versin tez zamanda ins cnmBende de bi tane var 4 yaşında oğlum. Onda hiç takip etmedim, gün aşırı yaptık tuttu onda. Ama burada yumurtlama gününü tespit eden test bile gördüm öğrendim kız :) ama ondan almıcam, gün aşırı tutar Allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?