Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalan arkadaşlar yumurtlama günlerinde iki gün arayla mı ilişkiye girdiniz yoksa iki çizgiyi görünce her gün girilse sperm kalitesi düşer mi acaba?

Canim biz birer gün arayla girdik... Yumurtlama haricinde de girdik.. Zaten adetten 4 gün önce olmuş tahminimce:)

Kız bu kadar geç yumurtlama da oluyor mu

Valla bende anlamadm.. Öyle çok bilgili de değilim.. Sadece tahmin yürütüyorum.. Persembe doktora gitcem orada ne kadarlik oldugu belli olur heralde.. Ama icimden bi ses adetten 4 gün önce oldugunu söylüyor.. Afedersin hic yapmak bile istememistim

Kizlar discideyim rontgen verdi ama kararsiz kaldim asilamanin 15. Gunu olsa cikardi diyorum bir taraftanda hasta olmayana kadar umit kesilmez diyorum napsam

Teşekkür ederim kuzum, sen nasıl oldun? Senin küçük kuzunun da kalp atışını duyalım insallah hayırlısıyla. Bizim hormon testi dışında bir şey yapılmadı. Gideyim diyorum, Rahim Filmi ve sperm testi ister zaten. Aşılama şansı yas faktöründen dolayı çok dusuk ya, hani aşılama deneyelim derse, onu istemiyorum diyeyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…