Şimdi tutmayınca oldu dedin dimi. Dur bakalım bazılarında geç döllenme oluyormuş. Belki öyledir.Sadece takvim var digital onda tutuyordu adetlerim günü gününe
aman pembecim üzülecek şey mi bulamadınn.. sağlıkla seninle keseyi de gördün bir daha ki gittiğinde haftasını da sorarsın :)Yok yazmiyor
amin teşekkür ederim :) 11 haftalık olduk canımmorcivertkedi canim ben kacirdim herhalde bebeginin resmini galiba guzel ilerleme varmis insallah hepte boyle devam eder Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Kac haftalik oldunuz?
Hamile kalan arkadaşlar yumurtlama günlerinde iki gün arayla mı ilişkiye girdiniz yoksa iki çizgiyi görünce her gün girilse sperm kalitesi düşer mi acaba?
Amin canım cümlemizin. .Allah muradıni versin tez zamanda ins cnm
Yok oldu demedim geçince adet suphelendim :) hayirlisi olsun insŞimdi tutmayınca oldu dedin dimi. Dur bakalım bazılarında geç döllenme oluyormuş. Belki öyledir.
Animmm çok sevindim :) Kanda da çıksın ve sağlıcakla ilerlesin inşallah minnoş :)yumurtlama ve çatlama yani silikleşmeye başladığı gün de dahil ben de her gün değerlendirdim
Kız bu kadar geç yumurtlama da oluyor muCanim biz birer gün arayla girdik... Yumurtlama haricinde de girdik.. Zaten adetten 4 gün önce olmuş tahminimce:)
Amin beb ilkinde ovulasyon testı ile hamile kaldım ikinciyi düşünmüyoruz yani esim dusunmuuoAmin canım cümlemizin. .
Evet hayırlısı olsun :)Yok oldu demedim geçince adet suphelendim :) hayirlisi olsun ins
Anladım canım o zaman hayırlısı diyelim.Amin beb ilkinde ovulasyon testı ile hamile kaldım ikinciyi düşünmüyoruz yani esim dusunmuuo
aminnn inşallah canımAnimmm çok sevindim :) Kanda da çıksın ve sağlıcakla ilerlesin inşallah minnoş :)
Hayırlı olsun cnm sağlıkla ılerlesın insaminnn inşallah canımcumartesi kan veririm inşallah Allah izi n verirse
İnşallah inşallah güzel haberlerini bekliyorum:)aminnn inşallah canımcumartesi kan veririm inşallah Allah izi n verirse
inşallah kuzum aminnnİnşallah inşallah güzel haberlerini bekliyorum:)
aminnn Allah razı olsun canımHayırlı olsun cnm sağlıkla ılerlesın ins
Kız bu kadar geç yumurtlama da oluyor mu
Çok acil değilse eğer her ihtimale karşı birkaç gün daha bekle istersen canımKizlar discideyim rontgen verdi ama kararsiz kaldim asilamanin 15. Gunu olsa cikardi diyorum bir taraftanda hasta olmayana kadar umit kesilmez diyorum napsam
Merhaba canım, sanırım reglin 2 ya da 3. günü gitmek gerekiyor özellikle tüp bebek için. Bence aşılama da denenebilir bir kez öncesine ama doktor daha iyi bilgi verir ama aşılama için eşin değerlerinin belli bir seviyede olması gerekli galiba, eğer bakılmadıysa ona bakılabilir bu arada, gerekli ise takviye vitamin/antioksidan alabilir. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?