Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkürler canım benim, inşallah C.tesi 11.30’a randevum, ben iyiyim onun haricinde çok şükür işteyim. Aşılama konusunda haklısın evet, kimileri onunla zaman kaybetmeye hormon almaya gerek yok diyor ama en iyisi doktorun fikri bakalım be diyecek. Bize benim ameliyatları yapan kadın doğum uzmanı direkt tüp bebek demişti eş değerlerinden dolayı, aşılamayı hiç söylememişti. Sonra sigarayı bırakıp takviyeleri düzenli kullanınca değerler yükselmeye başlamıştı.

Ayyy yemin ederim kurban bayramından beri o günlerde illa bir terslik yasıyoruz. En son eniştem kalpten yoğun bakımda kaldı, kosturmacada geçti o günler, yılbaşına denk geldi önceki ay, annem tribe girdi mecbur gittik yatılı. Açıkça söylüyorum bir de ayarım kaçtı iyice, gün diye stres yapıyorsunuza geliyor olay. Onların nasıl olmuş, onun günü mü olurmus vs vs

Hadi güzel haberle gel insallah Bakalım bu ara test film işlerimiz aradan çıkar hem. Eşi de üniversitede üroloji profesörü, eşimi de ona patlarız. Onun değerlerini hiç bilmiyoruz, insallah onda sıkıntı yoktur.

Bize doktor antioksidan neofortil verdi sigaradan da dolayı ama okuduğum ve araştırdığım kadarıyla yumurta ve sperm kalitesi için Q10 içeren Omega 3 ve maça çok etkiliymiş :)

Kizlar ben bisey duymustum... Kaju yemek sperm kalitesini artırıyormus.. Bu ay az da olsa esime yedirmistim.. Bu da burada dursun:)

İnşallah canım benim, inşallah sen de hayırlı haberlerle gelirsin, eğer doğal takviyelere bir an önce başlamayı düşünürsen de havuç suyu hız için faydalı çok, bir de soğuk sıkım keçi boynuzu özü kullanmıştık.

Rabbim beterlerinden esirgesin canım... ayy ayy .hepsi aynı napcan... bizimki de boşver bu saatten sonra bebeği diyor ayy..

Amin canim. Keci boynuzu içti, bir ay suyunu da içirdim ama ikimize de zor geldi. Bir gidelim doktora da sonuca göre sorarım sana tekrar

3 ay doktorla birlikte kullandık sonra tüpler tıkalı çıktı açılmadı ve ameliyat geçirdim sonrasında 3 ay kendim kullandım canm ama bu ay bıraktım
Kendin ovulasyonla mi takip ettin cnm ya bilmiyom önce Rabbim nasip etsin sonra her türlü olurda dayanamiyoruz işte

Anladim cnm onu hic birakmadan devam edeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…