Bize doktor antioksidan neofortil verdi sigaradan da dolayıantioksidan dediğin ne veriyorlar kuzum mesela?
Çok teşekkürler canım benim, inşallah C.tesi 11.30’a randevum, ben iyiyim onun haricinde çok şükür işteyim. Aşılama konusunda haklısın evet, kimileri onunla zaman kaybetmeye hormon almaya gerek yok diyor ama en iyisi doktorun fikri bakalım be diyecek. Bize benim ameliyatları yapan kadın doğum uzmanı direkt tüp bebek demişti eş değerlerinden dolayı, aşılamayı hiç söylememişti. Sonra sigarayı bırakıp takviyeleri düzenli kullanınca değerler yükselmeye başlamıştı.Teşekkür ederim kuzum, sen nasıl oldun? Senin küçük kuzunun da kalp atışını duyalım insallah hayırlısıyla. Bizim hormon testi dışında bir şey yapılmadı. Gideyim diyorum, Rahim Filmi ve sperm testi ister zaten. Aşılama şansı yas faktöründen dolayı çok dusuk ya, hani aşılama deneyelim derse, onu istemiyorum diyeyim mi
Selam canim iyi diyelim iyi olalim.. sen nasilsin iyisin insallah.. belli olmaz cunku biliyorsun adet belirtileri ile gebelik belirtileri ayirt edilemiyor... tek fark adetin gecmesi..:))
Asilama icin olabilir tabi diyorum cunku yumurta takibi yapiyorlarmis ve uygun zamanda spermin iceri gonderilmesi saglaniyormus... sık iliskide bulunamiyorsaniz denebilir.. ama bulunuyorsaniz oranin normal yoldana gore degisebilecegini dusunmuyorum. Hakkimizda hayirlisi insallahh canim
Çok teşekkürler canım benim, inşallah C.tesi 11.30’a randevum, ben iyiyim onun haricinde çok şükür işteyim. Aşılama konusunda haklısın evet, kimileri onunla zaman kaybetmeye hormon almaya gerek yok diyor ama en iyisi doktorun fikri bakalım be diyecek. Bize benim ameliyatları yapan kadın doğum uzmanı direkt tüp bebek demişti eş değerlerinden dolayı, aşılamayı hiç söylememişti. Sonra sigarayı bırakıp takviyeleri düzenli kullanınca değerler yükselmeye başlamıştı.
Yumurtlama dediğin pik mi ? Eğer pikse ymurtanın istenilen boyuts ulaşması demek .Kızlar yumurtlama ile çatlama aynı şeyi ifade etmiyor mu???
Kizlar discideyim rontgen verdi ama kararsiz kaldim asilamanin 15. Gunu olsa cikardi diyorum bir taraftanda hasta olmayana kadar umit kesilmez diyorum napsam
Bize doktor antioksidan neofortil verdi sigaradan da dolayıama okuduğum ve araştırdığım kadarıyla yumurta ve sperm kalitesi için Q10 içeren Omega 3 ve maça çok etkiliymiş :)
Cnm senin Ekim 5 değil mi. Sata goreYaptim canim neden goremiyorsunuz ki?
İnşallah canım benim, inşallah sen de hayırlı haberlerle gelirsin, eğer doğal takviyelere bir an önce başlamayı düşünürsen de havuç suyu hız için faydalı çok, bir de soğuk sıkım keçi boynuzu özü kullanmıştık.Hadi güzel haberle gel insallah Bakalım bu ara test film işlerimiz aradan çıkar hem. Eşi de üniversitede üroloji profesörü, eşimi de ona patlarız. Onun değerlerini hiç bilmiyoruz, insallah onda sıkıntı yoktur.
Kajuyu duymamıştım hiç çok teşekkürler :)Kizlar ben bisey duymustum... Kaju yemek sperm kalitesini artırıyormus.. Bu ay az da olsa esime yedirmistim.. Bu da burada dursun:)
Rabbim beterlerinden esirgesin canım... ayy ayy .hepsi aynı napcan... bizimki de boşver bu saatten sonra bebeği diyor ayy..Ayyy yemin ederim kurban bayramından beri o günlerde illa bir terslik yasıyoruz. En son eniştem kalpten yoğun bakımda kaldı, kosturmacada geçti o günler, yılbaşına denk geldi önceki ay, annem tribe girdi mecbur gittik yatılı. Açıkça söylüyorum bir de ayarım kaçtı iyice, gün diye stres yapıyorsunuza geliyor olay. Onların nasıl olmuş, onun günü mü olurmus vs vs
İnşallah canım benim, inşallah sen de hayırlı haberlerle gelirsin, eğer doğal takviyelere bir an önce başlamayı düşünürsen de havuç suyu hız için faydalı çok, bir de soğuk sıkım keçi boynuzu özü kullanmıştık.
Kendin ovulasyonla mi takip ettin cnm ya bilmiyom önce Rabbim nasip etsin sonra her türlü olurda dayanamiyoruz işte3 ay doktorla birlikte kullandık sonra tüpler tıkalı çıktı açılmadı ve ameliyat geçirdim sonrasında 3 ay kendim kullandım canm ama bu ay bıraktım
Allah yavruna uzun omur versin canim. İnsallah tez vakitte gelir hayırlısıyla bir kardeşRabbim beterlerinden esirgesin canım... ayy ayy .hepsi aynı napcan... bizimki de boşver bu saatten sonra bebeği diyor ayy..
Anladim cnm onu hic birakmadan devam edeyim o zamanEvett csnm folik asit her zaman kullanılması gerek zaten çocuk istedikten sonra hamile kalana kadar da hamileliğin ilk 3 ayında da kullanılıyor demişti doktorum. Helal olsun canım ne demek bildiklerimizi paylaşıyoruz:)
aminn kuzum Allah razı olsun..Allah yavruna uzun omur versin canim. İnsallah tez vakitte gelir hayırlısıyla bir kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?