- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Martta dediğin gibi denicem canım..Bu ay benim 17.gun pik oldu.18de silindi..Arkadaşlar bütün hamislerden edindiğim bilgiye ve engin araştırmalarıma göre
Çift çizgi günü siliklestigi gün ve sonrasi gün hepsinin ilişkisi olmus . Bizde o günleri kaçırmayalımmmmmm
Sonrası gün bizde olmadı canım ama öncesinden gün aşırı olmuştu 9-11-13 ve 14. günler olmuştu, 12’de koyulaşmaya başlamıştı hafif, 13 pozitifti, 14 sabah da pozitifti ama akşam silikleşmeye başlamıştı.Arkadaşlar bütün hamislerden edindiğim bilgiye ve engin araştırmalarıma göre
Çift çizgi günü siliklestigi gün ve sonrasi gün hepsinin ilişkisi olmus . Bizde o günleri kaçırmayalımmmmmm
Bak ya hemenn yelkenler suya bi du allasenMartta dediğin gibi denicem canım..Bu ay benim 17.gun pik oldu.18de silindi..
15,16,17,18,19. günlerin hepsini deneyeyim artık..
15,17,18.gunleri denedim bir sonuca ulaşamadim belli ki..
Nasıl ulaşamadın canım daha hcg ypmadın ki değil mi? Lh adet öncesinde mutlaka pik olacak diye bişey yok bence ki seninki bayağı koyuydu benim ikinci çizgi yoktu bile o kadar erken dönemdeMartta dediğin gibi denicem canım..Bu ay benim 17.gun pik oldu.18de silindi..
saol cnm girmedim zaten ama cumarteside vermiştim 2 nin altında çıkmıştı sonuc testte böyleydi geçenayda böyle cıktı anlamadımkı benKan testi vermeden risk alma canim
öyle yaptım cnm birde bu ay aşılama deniyecem kist olmadıysa dedim yine etkiler yumurtaları çıktım geldimÇok acil değilse eğer her ihtimale karşı birkaç gün daha bekle istersen canım
canım inan öyle çok isterimki öyle olmasını ama cumarteside böyleydi kan testi 2 nin altında çıktı sanırım bu testin kendi çizgisi hep çıkıyor ama bu ayda aşılama deneyeceğim için yaptırmadımKuzum keske bir kan testi yaptirsaydin cunku cizgi baya belirgin
O zaten daha çok sperm kalitesi için diye biliyorum canım, progeny m’de de vardı, sen kendine çok fazla yüklenme ama balık yağı al istersen bir süre.Hee bildigimiz takviyeleri veriyorlar yani..dombili_xl l-argini leyla da soylemisti esi kullanmis o da gebe simdi.. baktim pahali da bisey:) ya benim karacigerde yaglanma da oldugundan cok yuklenmek istemiyorum.. cook duzgun beslendigim soylenemez belki ama cok kotu de degil.. sebze meyve peynir yogurt kuruyemis son donemde incir de yemeye basladim.. bakalim hayirlisi martta gelir insallah:)
Ben instagramda birine takip yaptırmıştım o hergün dedi canımHamile kalan arkadaşlar yumurtlama günlerinde iki gün arayla mı ilişkiye girdiniz yoksa iki çizgiyi görünce her gün girilse sperm kalitesi düşer mi acaba?
Ben kimseye trip yapmadim.Cunku trip yapilacak bir durum yok.Ve iki yere yazmistim burdaki mesajimda yok sanirim.Sagolsun bir iki arkadas nezaket gosterip yardimci olmaya calistilar yazdim.Benim ilk hamileligim olacak,hepimiz kadiniz burda.Ben dun kanamam olunca korku ve bir an once cevap alma kaygisi ile yazdim.O anda surup.giden sohbet benim mesajimdan sonra devam etti.Ben mesaj gelmeyince baska bir basliga yazdim.Yersiz bir sitem de olabilir dedim.Mesajimin trip icermediginden eminim ama.Ben sorumun cevabini aldim.Yardim da aldim.Tesekkur ederim herkese..Ben baktim ozellikle mesajlarina cevap verilmis ozellikle baktim cunku gereksiz yere sitem edilmesini de anlamiyorummm.. hepimizin arada kaynayan mesajlari oluyor ayrica bu neyin tribi bilemedim.. @Nina Sayers
valla aldıklarım yetip de artıyor bile bana : ( d vit b ve demir.. bir de folik asit. ya da bunları içeren bir vitamin mi almalı var mı öyle bunları karşılayacak sen biliyorsundur canım.O zaten daha çok sperm kalitesi için diye biliyorum canım, progeny m’de de vardı, sen kendine çok fazla yüklenme ama balık yağı al istersen bir süre.
Allah razi olsun.Tesekkur ederim ictenlikle.Allah gercekten gonlunuzce versin.Mesajinizi okudum.Sukur bugun kanamam ve sancim kesildi.Devam etse idi doktora gidecektim..Selam canım, kusura bakma tekrar, başka bir topiğe yazmışım az önce yorumumu ama buraya kopyalayamadım, dosya olarak ekliyorum, inşallah okunaklıdır.
sevindim çözüm bulmana.Ben kimseye trip yapmadim.Cunku trip yapilacak bir durum yok.Ve iki yere yazmistim burdaki mesajimda yok sanirim.Sagolsun bir iki arkadas nezaket gosterip yardimci olmaya calistilar yazdim.Benim ilk hamileligim olacak,hepimiz kadiniz burda.Ben dun kanamam olunca korku ve bir an once cevap alma kaygisi ile yazdim.O anda surup.giden sohbet benim mesajimdan sonra devam etti.Ben mesaj gelmeyince baska bir basliga yazdim.Yersiz bir sitem de olabilir dedim.Mesajimin trip icermediginden eminim ama.Ben sorumun cevabini aldim.Yardim da aldim.Tesekkur ederim herkese..
Eminim boyle bir sey olmustur.Niyet sorgulamak yqnlis olur..Haklisiniz.Ben de o an tedirgindim ve tabiri caizse can havli ile hizli hizli buraya nasil yazdim bilmiyorum.Hemen cevap bekledim.O an bencilce gibi geliuor kulaga ama iste can olunca boyle oluyor.Yanlis bir yargida bulunduysam kusura bakmayin.Kanamam ve sancim bugun şükür durdu ve tekrar soyluyorum sonradan da yardim icin yazan arkadaslar oldu.Hepiniz sagolun.Allah kimseye korku yasatmasin .@Nina Sayers burda hiçbir arkadaşımız mesajını görmeden geçmez bazen mesajı okuyoruz bir işimiz çıkyo mesaj yazmayı unutuyoruz .
Bu senın başına gelmiş yenı oldugun için alınmıssın . Ama bizi tanısan sana değil hepimize olur bu mesaja rada kaynar ..
asla kendi üstüne alınma . Burda herkes elınden geldıgınde yardımcı olmaya çalışıyor
canım sen ovü testi ile mi takip ediyorsunArkadaşlar bütün hamislerden edindiğim bilgiye ve engin araştırmalarıma göre
Zaten canım hemen siliklestigi akşamı yakalamak en önemlisi gibi görünüyorSonrası gün bizde olmadı canım ama öncesinden gün aşırı olmuştu 9-11-13 ve 14. günler olmuştu, 12’de koyulaşmaya başlamıştı hafif, 13 pozitifti, 14 sabah da pozitifti ama akşam silikleşmeye başlamıştı.
Evet canım sencanım sen ovü testi ile mi takip ediyorsun
yaa ben programa güveniyorum ama inşallah yanılmam içime kurt düştüEvet canım sen
Ee tamam işte bak dombili-xl de ayni senin gibi yapmış umut varMartta dediğin gibi denicem canım..Bu ay benim 17.gun pik oldu.18de silindi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?