Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben yumurta takibi yaptırmıştım canım hiç ovu falan uğraşmadım

Arada yanlış anlaşılmalar olabılır ..
Çok geçmiş olsun .
Allahım tekrar yaşatmasın .

Bak ya hemenn yelkenler suya bi du allasen siviya dikkat ettin mi peki?
Daha zaman var..
Dikkat etmiştim canım evet,yapar yapmaz iki dk sonra siteye yükledim.fazla moralim bozuldu,on dk sonra test böyle oldu,o mesajımı düzenlemek istedim ama geç kalmışım,siteden cikmistim,tekrar girince o kısım gözükmedi..
Her zamanki gibi damlattim ama renk daha belli,ay ne bileyim canım ya,bı ağladım geldim yine
Korktuğumla sinanicam diye endişe ediyorum..

Eklentiler

• IMG_20190212_164823.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 44
Benim utrasyon kagidinin uzerinde yaziyordu galiba canim hatta dogum tarihi bile yaziyordu

Nasıl ulaşamadın canım daha hcg ypmadın ki değil mi? Lh adet öncesinde mutlaka pik olacak diye bişey yok bence ki seninki bayağı koyuydu benim ikinci çizgi yoktu bile o kadar erken dönemde
Hcg değil canım evet,kendi kendime iş arıyorum ya üzülmek icin,oysaki düşünme ve anı yaşa ne güzel dimi.ama olur mu aslaa..desteğin için teşekkür ederiim..bakalım her yeni gün bize neler yasaticak canimve sana

Ee tamam işte bak dombili-xl de ayni senin gibi yapmış umut var
Çok sağol caniim..onu örnek aldım ben Mart ayı nasıl olucak diye de hesaba başladım.ya hatta öyle ki şimdiden ramazan kurban bayramları vaktine bakıyorum ve benim için yumurtlama tarihleri o vakitler gözüküyor diye şimdiden üzülüyorum resmen sorunluyum ya şuan kendime üzüldüm

ben yumurta takibi yaptırmıştım canım hiç ovu falan uğraşmadım
Peki yum takibine göre ovu zamanindan 14 gün sayınca 15 . Gun bat oluyor . Sen öyle yapınca reglin kac güne denk gelir . Her zaman ki düzen mi değişen ayki gibi mi . Uzun oldu kusura bakma

Martta dediğin gibi denicem canım..Bu ay benim 17.gun pik oldu.18de silindi..
15,16,17,18,19. günlerin hepsini deneyeyim artık..
15,17,18.gunleri denedim bir sonuca ulaşamadim belli ki..
daha erken konuşmak için az sabır inşallah vardır kuzum

canım incire dikkat et onun prolaktini yükseltme durumu var fazla tüketme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…