Cok guzel canim darısı tüm gormek isteyenlere
Hayırlısı olsun, insallah vardır, yoksa bile risk almaya degmezsaol cnm girmedim zaten ama cumarteside vermiştim 2 nin altında çıkmıştı sonuc testte böyleydi geçenayda böyle cıktı anlamadımkı ben
Bat ne zamanyaa ben programa güveniyorum ama inşallah yanılmam içime kurt düştü
reglim bugün bitiyor canım son gunumdeyım. 30 yada 31 gün döndüm 1 gün oynuyorBat ne zaman
ben yumurta takibi yaptırmıştım canım hiç ovu falan uğraşmadımKızlar benim regl 31 günde oluyordu geçen ay erken geldi 28 oldu . Şimdi ben yum zamanını hangisine göre beklicem hesaplicam anlamadimmorcivertkedi Canım senin de öyle olmuştu neye gore hesapladin sat bat ovu tarihlerini hatırlıyor musun :)
Arada yanlış anlaşılmalar olabılır ..Eminim boyle bir sey olmustur.Niyet sorgulamak yqnlis olur..Haklisiniz.Ben de o an tedirgindim ve tabiri caizse can havli ile hizli hizli buraya nasil yazdim bilmiyorum.Hemen cevap bekledim.O an bencilce gibi geliuor kulaga ama iste can olunca boyle oluyor.Yanlis bir yargida bulunduysam kusura bakmayin.Kanamam ve sancim bugun şükür durdu ve tekrar soyluyorum sonradan da yardim icin yazan arkadaslar oldu.Hepiniz sagolun.Allah kimseye korku yasatmasin .
Dikkat etmiştim canım evet,yapar yapmaz iki dk sonra siteye yükledim.fazla moralim bozuldu,on dk sonra test böyle oldu,o mesajımı düzenlemek istedim ama geç kalmışım,siteden cikmistim,tekrar girince o kısım gözükmedi..Bak ya hemenn yelkenler suya bi du allasensiviya dikkat ettin mi peki?
Daha zaman var..
Benim utrasyon kagidinin uzerinde yaziyordu galiba canim hatta dogum tarihi bile yaziyorduKızlar birşey soracağım bu ultrason kağıdında kaç haftalık olduğunu yazdığını söylediler ama ben anlayamadım yardımcı olabilir misiniz . Doktor doğum dan gelmişti ve pek ilgilenmedi sadece keseyi gördük gayet sağlıklı 2 hafta sonra gelin kalp atışını duyalim dedi ama
Hcg değil canım evet,kendi kendime iş arıyorum ya üzülmek icin,oysaki düşünme ve anı yaşa ne güzel dimi.ama olur mu aslaa..desteğin için teşekkür ederiim..bakalım her yeni gün bize neler yasaticak canimNasıl ulaşamadın canım daha hcg ypmadın ki değil mi? Lh adet öncesinde mutlaka pik olacak diye bişey yok bence ki seninki bayağı koyuydu benim ikinci çizgi yoktu bile o kadar erken dönemde
Milletin hemen basliyormus benim de daha baslamadi yaaKız ne aşermesi :) daha bat gelmedi
Kasık ağrısı oluyo arada , uykusuzluk var , bide sürekli bişeyler yemek istiyorum ..
Belki hamiledir
Canım burda yazmıyo haftası
Çok sağol caniim..onu örnek aldım benEe tamam işte bak dombili-xl de ayni senin gibi yapmış umut var
Ovi testi alsan iyi olur ama olmazsa da 28 şubat 1 ,2 marti iyi degerlendirebilirsinreglim bugün bitiyor canım son gunumdeyım. 30 yada 31 gün döndüm 1 gün oynuyor
Masllah ilk donem bityiyor sizde insallah bundan sonra daha guzel olucakamin teşekkür ederim :) 11 haftalık olduk canım
program 20-26 şubat arasını değerlendir diyor ama sen daha ileri bir tarih dedin dikkate alacağım canımOvi testi alsan iyi olur ama olmazsa da 28 şubat 1 ,2 marti iyi degerlendirebilirsin
Peki yum takibine göre ovu zamanindan 14 gün sayınca 15 . Gun bat oluyor . Sen öyle yapınca reglin kac güne denk gelir . Her zaman ki düzen mi değişen ayki gibi mi . Uzun oldu kusura bakmaben yumurta takibi yaptırmıştım canım hiç ovu falan uğraşmadım
Canım bat 15 mart diye düşünüp öyle dedimprogram 20-26 şubat arasını değerlendir diyor ama sen daha ileri bir tarih dedin dikkate alacağım canım
daha erken konuşmak için az sabır inşallah vardır kuzumMartta dediğin gibi denicem canım..Bu ay benim 17.gun pik oldu.18de silindi..
15,16,17,18,19. günlerin hepsini deneyeyim artık..
15,17,18.gunleri denedim bir sonuca ulaşamadim belli ki..
canım incire dikkat et onun prolaktini yükseltme durumu var fazla tüketmeHee bildigimiz takviyeleri veriyorlar yani.. @dombili_xl l-argini leyla da soylemisti esi kullanmis o da gebe simdi.. baktim pahali da bisey:) ya benim karacigerde yaglanma da oldugundan cok yuklenmek istemiyorum.. cook duzgun beslendigim soylenemez belki ama cok kotu de degil.. sebze meyve peynir yogurt kuruyemis son donemde incir de yemeye basladim.. bakalim hayirlisi martta gelir insallah:)
prolaktinin normal değeri ne ki baktım 9,31 görünüyor kuzum? sabahları çeyrek kadar tüketiyorum sorun olmaz heralde. kv yapmış zeytinyağına koymuş..canım incire dikkat et onun prolaktini yükseltme durumu var fazla tüketme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?